Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "новини".

Напред.БГ - Българската търсачка.

www.novini.bg - Новини БГ
Сайт за последните новини от България и от света. Novini.BG е сайт от мрежата на Sportal.bg
www.dariknews.bg - Дарик Нюз
Dariknews.bg предоставя актуални новини от България и целия свят. Всичко най-интересно от света на бизнеса, спорта и др.
www.vesti.bg - Вести
Един от най-добрите сайтове за последни български новини. Почти всеки влиза поне веднъж дневно в vesti.bg, за да прочете най-новата информация. Vesti.bg е важна част от група Нетинфо (Abv.bg, Vbox7.com).
www.segabg.com - Сега бг
Segabg.com е много популярен новинарски сайт. Вестник „Сега” е източникът, който винаги ни информира за събитията, които се случват сега!
www.frognews.bg - Фрог Нюз
Сайт с последни новини от света на бизнеса, политиката, туризма, културата и спорта. Освен това frognews.bg предлага и подробни анализи по настоящи проблеми.
www.24chasa.bg - 24 часа
Вероятно най-известният български вестник, с уникален по своята информация сайт. Последни новини 24 часа в денонощието, винаги на точното място - 24chasa.bg!
www.dir.bg - Дир БГ
Български Интернет портал, също ползващ се с висока популярност сред потребителите. Почерпете актуална информация от dnes.dir.bg. Последни новини от Варна и Пловдив може да следите на varna.dir.bg и plovdiv.dir.bg.
Новини онлайн от България и международни новини. Информация и новини за бизнес и икономика, политика, култура, технологии, интернет, иновации, инвестиции, продукти и услуги. Полезни и любопитни статии на разнообразна тематика.
www.sportal.bg - Спортни новини
Едва ли sportal.bg се нуждае от представяне, защото всеки истински спортен запалянко многократно е влизал в него! Следете всички последни резултати от най-популярните спортове!
Сайт за Община Сливница с регионални новини от Сливница, София и България. Туризъм, спорт, история и образование в Сливница.
www.razkritia.com - Разкрития
Ако се интересувате от последните новини, то razkritia.com е точното място за Вас! На разположение са новини от всякакъв характер - криминален, политически и много други.
Намерете още новинарски сайтове в мрежата благодарение на Google.bg.
 

България разполага с няколко изключително силни сайтове за последни онлайн новини като www.dir.bg, www.dariknews.bg, www.24chasa.bg, www.vesti.bg или sega.bg, например. Те са известни имена от много време вече и разполагат с голям имидж сред българското население. Други сайтове от последни времена като www.novini.bg и www.frognews.bg не разполагат с подобно  предимство, но въпреки всичко успяват и те да получат десетки хиляди посетители на ден. Наред със световните и местни последни новини, сайтовете като Dir.bg, Сега, 24 часа, Дарик и Новини БГ предлагат и последни спортни новини, но все пак в нашите резултати ще намерите и специализирани сайтове като www.sportal.bg. 

 

По телевизията, радиото, в интернет - събитията са навсякъде наоколо. Разбираемо е, че много хора усещат нуждата да се информират точно и навреме като ежедневна. В българското пространство потребителите имат избор от сайтове за онлайн новини - медии с години репутация и опит зад гърба си. Много хора считат за добъро начало на деня си, като се информират от сайтове като: www.24chasa.bg, www.vesti.bg или sega.bg за най-важните случващи се събития. Всички тези сайтове са известни имена от много време вече, повечето от тях разполагат с голям имидж. Бройката на сайтовете, за намиране на новинарска информация не спира до тук. В България има на разположение цял списък със силни сайтове за новини online, на които потребителите се доверяват. Доказателство за това доверие е посещаемостта на хилядите хора, които влизат не само в горе споменатите сайтове. На завиден трафик се радват и имена като: ww.dir.bg, dariknews.bg, novini.bg. 
 
По-специфични са новините на хартиен носител - вестници и списания. Благодарение на разнообразието от тематичност, можем да намерим последни новини, за всичко, което ни интересува: новини за известни личности, новини за компютърни и други технологии, култура и изкуство, бизнес и шоубизнес. В списъка на изключително силните сайтове за последни онлайн новини се допълва още от сайтове като: frognews.bg, sportal.bg, segabg.com. Обикновено, новините, които сме свикнали да виждаме по телевизията са във вид на новинарска емисия. Този формат новини, обаче си има определен обем и количество. Това е разбираемо - като се има впредвид точно определеното време, в което емисията трябва да се вмести. Тук идва и предимството на интернет за разпространяването на най-важните и най-откроили се последни новини. Това е не само предимство, но и отговорност. Затова, сайтове като www.dir.bg, novini.bg, vesti.bg могат да заемат своето място в разпространяването на последни новини. Предимството на новинарските сайтове е, поради факта, че всеки разполага с времето си, и по този начин има възможността да намери съдържателна, разширена и подробна, или обратното - кратка, ясна, синтезирана, но качествена информация. Така можете да ползвате повече от един сайт, за да се информирате, и да изберете сайтът/сйтовете, които Вие лично предпочитате да Ви информира. 
 
Важно е да знаете как да използвате огромният ресурс, който представлява интернет. Не всяко място си заслужава Вашето внимание. Тези сайтове са подбрани, не само заради популярността си, но и заради авторитета, разнообразното съдържание, актуалността на последните новини и различните гледни точки. Всичко това дава шанс да разширите кръгозора на познанията си, което е и крайната цел на новините. Например сайтове на 24 часа (24chasa.bg), сайтът на Дарик (dariknews.bg), www.novini.bg, www.dir.bg, наред със световните и местни последни новини, те предлагат и спортен сектор. За тях можете да разчитате, че винаги ще Ви информират за най-актуалните събития. В сайтовете за последни новини имате възможността да четете статии, да участвате в анкети и форуми, да виждате графики, анализи на обществено мнение, да оставяте коментари, да се запознавате с мненията на страните за обществени проблеми, различни изказвания и заемане на позиции по обществени казуси, конфликти и т.н., и да споделяте личното си мнение. По този начин, използвайки сайтове като: www.novini.bg, www.dir.bg Вие използвате интернет, за да научавате, да търсите и намирате новини от най-разнообразен характер, т.е. да се почувствате и да бъдете част от света на най-важните и последни новини. Благодарение на тях, всеки обикновен потребител има възможността да определи себе си дали иска/може като дейна част от обществото, която е способна да разбира всичко свързано с новините и тяхното влияние във времето и върху хората, и не на последно място, за да  за да може всеки от нас да заеме своята гражданска позиция, за каквото и да става въпрос.
 
За хората, които се интересуват от политика, е крайна необходимост да са в крак с всичко най-ново, но не са малко и хората, за които са важни и всички останали неща, свързани с основната "порция" новини. За всички онези, за които живота не е само политика, и се интересуват от спортни новини - сайтът е sportal.bg. В известният спортен портал, всеки може да разбере какво се случва сред най-известните спортове, най-великите атлети, най-интересните спортни събития - пресконференции, скандали, сблъсъци, турнири, първенства, и разбира се всимки последни новини около тях. В razkritia.com можете да намерите последни интересни новини от  света на шоубизнеса.  Нашите предложенитя за сайтове за последни новини, със сигурност заслужават Вашето внимание. Не само, заради съдържанието, на български новини, но и заради наличието на световни актуални заглавия, които вълнуват голяма част от света. Също така някои сайтове предлагат полезнаа информация като финансови новини и съвети, спортен отдел, и разбира се подробна прогноза за времето. Други сайтове от последни времена като www.novini.bg и frognews.bg не разполагат с подобно предимство, но въпреки всичко успяват и те да получат десетки хиляди посетители на ден.
 
Сайтът Dir.bg няма особена нужда от реклама. Той е един голям пример за това как би трябвало да изглежда един добър информационен сайт. Българският портал е толкова посещаван, заради, начина, по който е развит. Dir.bg стартира още през 1998г. Днес има голямо разнообразие на тематики от всички интересни новости, ежедневни, сериозни или забавни, но всичките необходими области в живота  - последни нивини за политиката, дома, културата, обществото, бизнеса. При новините, удобство предполагат опциите за най-четени и най-коментирани статии. На life.dir.bg можете да се осведомите за разни полезни неща за вкъщи, като например: как да спестите място у дома, как да разместите най-рационално и уютно, как да подредите масата креативно, декорация, съответстваща с празника, както и други модерни и практични съвети. В същият раздел можете да намерите идеи за вкусотии, как да поддържате здравето и красотата си, модни новини, "звездни" новини, последни новини за шоубизнеса. В порталът е отделено място и за  семейството - за майките и техните бебета, както и други съвети към родителите, относно отглеждането на децата. Новостите в науката, технологиите и останалите Уеб новини могат да бъдат намерени съответно в IT-раздела на портала - it.dir.bg. В почивният раздел включва информация за полети, за почивки на промоция и отзиви за услугите. При раздела с прогнозата за времето, dir.bg има не само синоптична прогноза за времето в страната и планините, но и удобна информация за пътната обстановка. На vkusotii.dir.bg има опция за поръчки на храна с доставки, освен всички останали рецепти, някои от които доста нестандартни.
 
Благодарение на разделите Кино, Телевизия и  Спарвочник различията в интересите на потребителите могат да бъдат посрещнати. Развлечението е приятна необходимост. С тези три секции, заедно с опцията за Календар на събитията, dir.bg се утвърждава и като мултимедия. Например в раздел Кино, съдържа не само информация за актуалните филми, но и последни новини за и около тях, и създателите им, идващи премиери и трейлъри. В разделът Телевизия, потребителите могат да намерят програма за националните,и повечето  ефирни и кабелни телевизии. Разделът Справочник е допълнението, в може да се намери всичко останало от сорта на: хотели, заведения, образование, речник, анкети и други. Внимание заслужава и "пазара" на портала - на market.dir.bg - разделът е разделен по категории и удобен като всички останали.
 
Според последните официални данни на порталът (месец юли, 2012г.), в dir.bg уникалните посещения на ден са над 200,000. Тези 200,000 потребители на ден, генерират над 3,000,000 преглеждания на различни страници, новини, статии. Съотношението на посетителите по пол е 49% мъже и 51% жени. В официалните данни има и графики за посетителите на сайта според възраст и доходи. От така формираните данни се вижда, че хората на възраст между 25-34 и 35-44 год. съставляват почти половината от аудиторията. В другата интересна графиката - според доходите, една четвърт от хората не са дали отговор на запитването, което разпределя останалите посетители по доходи относително равномерно, т.е. в неголеми различия в процентно отношение за различните параметри на графиката.
Ако в последно време не сте влизали в www.dir.bg, не се колебайте - сайтът е пълен с полезни, приятно оформени раздели и подраздели, приятни за четене. Ненатрапчивият дизайн и цялостната подредба, е така направена, че dir.bg да е лесен за ползване. Разполага с отромно количество информация, но тематично сортираните последни новини за всяка отделна област, го прави още по-лек и удобен. Не само Софиянци, но и Пловдивчани, Варненци, Бургазлии и Русенци могат да видят най-новото за своя град, във всеки отделен раздел.  
 
Името на сайта - Dir.bg се крие от думата дири, диря или по-точно казано - търся. Идеята описва много добре сайта, защото изглежда, че българският интернет портал издирва най-различна информация и последни новини за да предложи най-новото, търсеното и популярното, за да осведомява всички свои потребители и да задаволи интересите на разнообразната си аудитория. 
 
Започнете и Вие деня си успешно, като посетите някои (или всички =) наши предложения за сайтове за последни новини!

...............................................

Още последни вести от Napred.BG:
Новини ВарнаНовини ПловдивВестнициСпортФутбол; Sportal.bg; Inews.bg; Dnevnik.bg; 24chasa.bgBlitz.bg; Dnes.bg; Novini.bg; Vesti.bg; Dir.bg; Btvnews.bg; Trud.bg; Standartnews.com; Capital.bg; Hotnews.bg; Novini.bg; Dariknews.bg; Sportni.bg; Gong.bg; Svejo.net; Webcafe.bgХороскопВалутен калкулаторOnline radioOnline TVТотоПроверка на ток

 

 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Последни новини от Dir.BG, Vesti.BG, Novini.BG и др. - Napred.BG
4.64 (22)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
sampoernapoker88 merupakan situs judi poker88 terbaik dan terpercaya saat ini dimana situs ini memiliki ratusan bahkan ribuan member setia

The professional company 918 kiss provides all the information on 918kiss download.

permainan judi slot di situs https://www.cmd398.net dapat deposit menggunakan judi slot deposit pulsa dan ovo

SeoWho

exact replica watches

안전공원

daftar di situs judi slot online terpercaya qqslot77

seo melbourne

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ подкрепя I Grow Younger | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!