Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

    Резултати за "Работа" (Jobs)

    Напред.БГ - Българската търсачка.

Безспорно най-добрият сайт за търсене на работа в България. Ако си търсите нова работа, непременно проверете в JOBS.BG
www.zaplata.bg - Заплата.БГ
Още един сайт изобилстващ с обяви за работа. При Zaplata.bg повечето големи компании си имат свои профили които улесняват търсенето на работа в голяма фирма.
www.rabotiv.com - Работи в
В този сайт можете да намерите доста добри оферти за работа в чужбина и България. Ежедневно се добавят нови обяви.
www.rabota.bg - Работа.БГ
Сайтът на Инвестор Rabota BG има много приятен вид, а категориите по които можете да търсите се достигат много лесно. В сайта има регистрирани над 26 000 работодателя.
www.buljobs.bg - Buljobs.BG
Този сайт не блести с голямото количество обяви за работа, но за сметка на това в него можете да откриете такива обяви каквито няма в другите сайтове. Ако си търсите работа определено му хвърлете едно око.
Jobtiger.BG е един от първите сайтове специализирани в обявите за работа. Въпреки че Job Tiger днес не е толкова популярен, все още има много фирми, които пускат обявите си в него.
www.jobsagents.com - Jobs Agents
Този сайт има много приятна визия, а търсенето на работа по професия и местоживеене е изключително лесно в Джобс Ейджънтс.
www.iskamrabota.bg - Искам работа BG
Искам работа е един от най-бързо развиващите се сайтове в сферата на обявите за работа. Ежеминутно в www.iskamrabota.bg се публикуват нови обяви.
www.bgrabotodatel.com - БГ Работодател
Този сайт не е за търсене на работа, но в него можете да намерите мнения на бивши работници в дадена фирма. Идеята да проверите какво мислят бившите работници в дадена компания, преди да започнете работа, не е никак лоша и препоръчваме BG Rabotodatel горещо.
Това е сайт специално създаден за търсене на работа за София. Ако сте решили да започвате работа в София, непременно проверете в специализирания Sofia Jobs.
www.google.bg - Работа в google.bg
Търси работа с помощта на google.bg
 

Jobs.bg e един от най-силните и най-често посещавани сайтове в България. Хиляди български потребители посещават този сайт всеки ден в стремежа си да намерят работа в София, Варна, Пловдив и др. Благодарение на историята си и качествените подбрани обяви www.jobtiger.bg също успява да привлече много хора и да продължава успешно да се конкурира с Jobs.bg. Други сайтове с обяви за работа са www.rabota.bg, www.zaplata.bg, www.buljobs.bg, www.sofiajobs.com, макар че те далеч не могат да се похвалят с успехите на Jobs-а.

Въпреки многото сайтове с обяви за работа, все още голяма част от българите остават безработни. Вярно, че сайтовете за работа като Jobs.bg, Rabota.bg, Zaplata.bg, Jobtiger.bg генерират огромно количество от нови и нови работни места всеки ден, с което правят по десетки хиляди посещения ежедневно, положението си остава доста трагично. Да не говорим, че освен тези гиганти, има още много други по-малки сайтове, които също прелагат работа – Buldjobs.bg, Jobsagents.com, Sofiajobs.com. Положението в столицата пак е по-добре. Работа в София може да се намери доста по-лесно, отколкото в провинцията, дори и в другите големи градове в България като Варна, Пловдив, Бургас. И за разлика от Sofiajobs.com и няколко други сайта, които предлагат само работа в София, останалите портали като Jobs.bg, Rabota.bg, Zaplata.bg и т.н. си остават неконцентрирани, т.е. обяви за работа могат да дойдат от всяко едно кътче от страната. Това обаче си остава повече на теория, отколкото на практика. Много хора отиват от всякакви градове и села от страната да си търсят работа в София, затова и предлаганите работни места в столицата са много повече. По този начин се затваря нещо като порочен кръг, от който излизането ще става все по-трудно. Дано благодарение на големите сайтове като Jobs.bg, Jobtiger.bg, Rabota.bg, Zaplata.bg и другите хората да могат да намират и хубави условия за работа не само в София, като по този начин да се подкрепи и развитието на по-малките градове в България. 

 

Работата е необходимост

Едно от нещата, за които човек мисли най-много - това е намирането на работа. Понеже бъдещата Ви работа (а и всяка следваща) ще отнема много голяма част от Вашето ежедневие - много е важно отношението, с което пристъпвате към тази важна крачка. За голяма част хора, работата е необходимост, нужда и товар. За някои е важно да имат каквато и да е работа, за да могат просто да имат някакви приходи, за други е важно тя да е свързана със изучавата специалност. За трети е важно работата да е обвързана с някакви курсове или другвид обучение (не висше). Други свързват работата с карирерно израстване, или поне да има някаква переспектива за развитие, тоест да може след време да поемайки повече работа, да се поемат повече отговорности, следователно и по-обещаващи приходи. Има обаче и съвсем друга категория хора - те са тези, които търсят мечтаната работа. Тези хора, обикновено са непоправими оптимисти, ентусиасти, но в същото време са щастливи и отговорни хора. Не рядко те са точно тези, които не спират да мечтаят, тези, които се опитват непрекъснато да получат своя шанс, борят се и не се отказват - точно те успяват да получат мечтната длъжност като работа. Не че, по-позитивните хора не грешат, не се препъват или не правят грешки - просто те Не се отказват лесно. Народно си нашенско изказване, е че тези, които успяват е добре да имат лоша памет... Лоша памет, или по-точно кратка памет за неуспехите, за моментите, когато нещата не са се наредили според желанията. Колкото за по-кратко човек помни неуспехите си, толкова по-лесно всъщност той може да продължи напред.
 

На лов за работа! - Jobs.bg и други сайтове за обяви

Ако в момента не заемате някаква длъжност или сте в процес на търсене на работа, това има и своите предимства. На лов за работа! - вероятно това е най-добрия начин да погледнете тази ситуация. Предимствата са, че можете да разглеждате огромно количество обяви за работа в сайтове като Jobs.bg, Rabota.bg, Jobtiger.bg и др., да видите, както по-големи, така и по-малки компании, които предлагат позиции. Още един факт във Ваша полза, повреме на Вашето търсене на работа е, че можете да направите проучване, като сравнявате заплащането, условията и изискванията, които морето от работни и бизнес възможности предлага. Ако вече имате солиден опит зад себе си, това може само да е във Ваша полза. Ясно е, че нещата не се получават от първия път много често. Дори напротив - почти винаги, за да завърши с успех намирането на позиция е необходимо да проявите търпение и постоянство. Цялата шумотевица в процеса на търсене се превръща в "лов на работа". Цялата ситуация, която се случва преди намирането на работа, а именно гледане на обяви в Jobs.bg и другаде, кандидатстването, писане наново на CV, мотивационно писмо, търсеве на препоръки, ако се налага, подготовката и самото интервю, очакването за обаждане - всички усилия си заслужават, когато лова на работа приключи с успех. За намирането на хубава позиция се изисква и малко време. Докато тече търсенето на работа, има някои неща, които изискват съобразителност. Например, едно от нещата е, как човек представя себе си на интервюто. Това е трудната част, особено за по-притеснителните личности, но след няколко опита, обикновено, човек се отпуска, говори по-спокойно, по-уверено и представително. Как ще мине нтервюто, винаги е много важно, но е добре да се има впредвид, че нещата винаги могат да се получат, но и да не стане така, следващият опит винаги може и да е точният. 
 

Проблемите в търсене на работа

Проблемите, които стоят пред намирането на работа не са никак малко, но не са и неразрешими. Например едно от нещата, които стоят на дневен ред е опитът. Ако сте на път да заемете или търсите първата си работна позиция, то тогава проблемът с липсата на опит стои на доста видно място. Този проблем не би било добре да се приема като оправдание. Вместо това би могло да се помисли как да се разреши. В случая дори нископлатен стаж ще Ви е ОК. Когато кандидатствате за определена позиция, и отговаряте на всички други критерии, освен та този за опита, тогава се постарайте да натрупате стаж. Не изключвайте и варианта за неплатен стаж. Това може да се приеме като инвестиция в бъдещето. 
Ако имате нужда от коренна промяна, нова професия, различна работна атмосфера или предизвикателства, тогава си дайте малко време, за да се захванете с новото нещо. Вероятно вече имате натрупан опит зад гърба си, който със сигурност ще Ви е необходим в бъдещето. Вероятно, благодарение на работата, с която сте се зенимавали до скоро, ежедневните проблеми, с които сте се сблъсквали са изградили у Вас опитности, умения за бърза и навременна реакция, концентрация, както и други безценни качества. Замислете се откъде би могла да идва тази дълбока необходимост от промяната на професия. Може би, тя идва от факта, че в продължение на години сте се занимавали със много натоварваща, стресираща и отнемаща цялото Ви време и усилия работа. Може би наистина имате нужда от ново поприще, а може би имате нужда от смяна на работното място. При всички случаи обмислете желанията, причините и изяснете собствената си мотивация за пристъпване към промяна. Но не е само това, има и нещо повече. Може би вероятното решение на нещата е, че Вие като личност, опита, който вече имате, заедно с качествата, кото сте развили сте готов/готова за нещо повече, за нещо по-сериозно, за една стъпка напред и нагоре. Най-обикновинеят пример за това е следният. Ако Вие сте бил/била служител в дадена компания, на дадена длъжност дълго време, вършейки Вашите задължения и работа коректно, лоялно и точно, то Вие може би сте изградили необходимите качества за по-висока длъжност или за по-високо възнаграждение. Или сте готови за още по-голяма крачка - да започнете да градите свой собствен бизнес и екип от хора. Имайте предвид и че за всяка обява в Jobs.bg, Rabota.bg и другите големи сайтове за обяви, се борят много хора за едно място.
Не е изключено да попаднете на временна работа. Дали ще е по заместване или платен стаж, не е от голямо значение. То също може да се окаже нещо добре платено и подходящо. Все пак, временната заетост също е може да се окаже полезна, макар и не като постоянен ангажимент. Всяка възмжност, която "изниква" за натрупване на опит и докарване на малко приход и оползотворяване на времето е добра.
 

За новата работа

Когато вече имате нова позиция - честито! Със сигурност сте я заслужили с голямото ровене в Jobs.bg и ходенето по интервюта. Новата работа, обаче понякога също може да представлява стрес. Все пак всичко е ново - средата, хората, работната атмосфера, задълженията и така нататък. Щом сте извоювали ново работно място, това е голяма победа за Вас. Но ако много сте искали точно тази работа, това означава, че предизвикателството едва сега започва. Особено, ако сте намерили тази работа, на която искате да се задържите за по-дълго, бъдете внимателни. Много е важно да запазите доброто впечатление, което сте направили. Затова отбранявайте позицията си достойно, за да не се появи набързо някой друг кандидат, или да не би работодателят Ви да не помисли, че е сгрешил, вземайки Ви на поста. Бъдете навреме за работа и точни, за начало на работния ден или ако имате среща. Тези неща, въпреки, че са ясни, са важни, защото винаги правят впечатление. Определено няма да е грешка, ако се стараете да сте винаги 5-10 минути по-рано, там където трябва да сте. 
Правете приятели, дори на работното място - това никак не е невъзможно. Вече почти навсякъде, където за успеха на бизнеса и работата, се съди по екипността, тогава самите ръководители биха имали загуби от това ако в екипа има неразбирателства. Затова поддържайте атмосферата на работа в приятни и допустими граници. При конфликти не бързайте да заемате страна, особено ако сте съвсем отскоро - така или иначе твърде е вероятно да не успеете да прецените ситуацията подобаващо. Ако все пак до Вас достигнат слухове за "Марийка" от 2рия етаж и "Иванчо счетоводителя", не ги разпространявайте само за да се впишете по-лесно, така само още от самото начало има голям шанс да си "спечелите" някоя и друга излишна титла. "Вписването" сред колегите на новата работа, не е маловажно, но не трябва да му се придава излишна важност. Всъщност не правете на сила нещо, което принципно не Ви е присъщо, заради едното вписване, защото най-вероятно ще си проличи, и може да стане някоя скунфузна ситуация. А те никак не са препоръчителни, особено в началото. След време човек си спомня за притеснението с вписването, както на работа, така и сред колегите. Много често, обаче, се оказва че е атмосферата на работа е ок, а и колегите - разбрани хора, тоест притеснението е било излишно.  
Конфликтите ги има, както вкъщи в семейството, така и на работа. Понякога те се случват, заради динамичността, спецификата, темповете и дори стреса.
Ослушвайте се, оглеждайте се, ако има по-специфичен етикет - спазвайте го, независимо че би могъл да Ви се струва особен. Бъдете приветливи с колегите си. Все пак, ако имате планове и желание да се задържите на тази работа, ще трябва най-малкото да имате добри колегиални взаимоотношения. Ако фирмата или компанията е голяма, известна или със силна репутация в своя бранш, работодателите избират внимателно своите работници, така че ако сте в голяма компания, може би е излишно да се притеснявате за това, с какви хора ще се срещнете, на бъдещата Ви работа. Важното тук е да поставите началото на добри отношения. Всъщност това много често зависи от всички останали, но разбира се, винаги е по-добре да сте приятелски настроени - обикновено хората го оценяват. 
Ако възниват проблеми и Вие лично правите грешки, важното е, от какъвто и характер да са грешките, да покажете хладнокръвие, желание да продължите с развитието си. Проницателният работодател Винаги оценява мотивираността! Така че, дори и да се получи сериозен гаф, грешка или пропуск по Ваша вина, колкото по-бързо се "окопитите", толкова по-добре за Вас самите. Понякога всичко зависи от мотивицията и разбира се - тя (мотивацията) да бъде показана и забелязана. Ако работодателят има добро око и преценка за подбора на кадрите, не би трябвало той да уволни свой назначен скоро след постъпването му на тази работа, Това важи най-малкото, защото така много бързо би показал, че той самият е допуснал грешка в преценката си. 
Първите няколко пъти, когато присъствате на работно заседание, оперативка, общо събрание, или каквото и да е делово събиране от този сорт, слушайте внимателно, защото оттам бихте могли да научите много полезна информация. Неща, като например: стил на мислене на колегите, подход към проблемите, очаквания на ръководителите към длъжностните лица, цялостно впечатление от работата - всичко това може да е ценна информация, и да Ви помогне по-скоро да се ориентирате в начина и темповете на работа, за да започнете да се чувствате по-добре и в свои води. Давайте съвети и идеи, особено ако Ви питат. Но бедете искрени, ако нямате какво да кажете или нямате нещо подходящо, което да Ви се завърта в главата, оставете нещата, както са. Ако пък сте допуснали грешка при свършването на определена работа - признайте си и при всички случаи се поправете възможно най-скоро, дори това да Ви коства да останете по-дълго на работа. 
В случай, че се познавате, или сте близки с някой от по-висшестоящите или началниците - бъдете дискретни и не го показвайте много, не го правете очевидно и определено не парадирайте с това!! Като цяло избягвайте всякакви ситуации, в които можете да привлечете негативни погледи, мнения или приказки по Ваш адрес. Мястото, където отивате, за да работите, да изкарвате не само заплатата си, но и по-голямата част от времето си не е място за интриги, злоба или всякакви нискоквалитетни емоции. Избягвайки всичко това, ще Ви е много по-лесно да се справяте с Вашата работа и всички лични ангажименти. Колкото по-професионално гледате на нещата, толкова е по-голям шанса да попаднете на мястото, в което ще се чувствате добре и да попаднете на работа и атмосфера, с която ще свикнете бързо.
 
Ето и изброените неща, обобщени за по-кратко:
  • В никакъв случай НЕ закъснявайте!!! 
  • Внимавайте за обстановката;
  • Вършете съвестно, поверените Ви задължения и работа;
  • Дръжте се на подходящо ниво, както с колегите си, така и с работодателя си;
  • Винаги имайте професионално отношение - работа, хора, ангажименти.
  • Признавайте грешките си, но бъдете максимално мотивирани пред предизвикателствата.
  • Развивайте се, по-възможност - давайте идеи и бъдете креативни!
 
Разбира се - за всичко това, свързано с работното място са отговорни и хората около Вас, но все пак бъдете сигурни, че Вие имате правилното отношение и поглед.
След време, когато натрупате стаж и опит, ситуацията на работното място не е задължително да остава същата. Разбира се, ако работното Ви място, работната атмосфера и условия Ви удовлетворяват, но Ви е необходимо по-високо възнаграждение - бъдете открити и говорете с Вашия началник. Ако този разговор не мине особено добре, можете да се обърнете към по-високопоставено лице. В процеса на работа, независимо дали работите с години на едно и също работно място, или не - важното е винаги де търсите шанса си и да се борите за по-добри условия на работа. 
 

Къде и как да си търся работя - Сайтове с обяви като Jobs.BG

В никакъв случай не се ограничавайте до един източник като Jobs.bg! Всъщност, колкото повече източници ползвате, толкова повече увеличавате шансовете си за намиране на работа. В България имаме доста авторитетни сайтове с обяви за работа, като най-полезните от които са в нашите предложения - Jobs.bg, Jobtiger.bg, Zaplata.bg, Rabota.bg и други. Има специализирни търсачки за работа, които търсят в много сайтове за обяви, примерно Buljobs.bg. Ползвайте няколко сайта, защото не във всички сайтове за обяви се публикуват еднакви обяви. Някои компании или работодатели публикуват само в определен сайт (често само в Jobs.bg, но не винаги), така че, ако искате да имате по-голям избор и разнообразие от обяви за работа, не се ограничавайте до един сайт. Вестниците също са все още добър източник за търсене на работа. 
Ако наистина усилено търсите работа, говорете с близки и познати, споделяйте за проблема, много често се получава така че, докато обменяте информация, все отнъкъде може да "изскочи" нещо. 
Също така, много вероятно е да познавате поне един човек, който е намерил работа случайно - просто, докато е минавал по някоя улица, или се е разхождал в мола - и е видял на някой търговски обкет обявено "търсим персонал". Така че, не забравяйте да се оглеждате, може пък, стига този вариант за работа да Ви устройва, точно така да се случи при Вас =) 
 

Сайтове за работа и нашите предложения - от Jobs и натам

Как човек да си намери работа?... На практика вариантите за търсене на работа не са малко - но ето, че на помощ идват всички тези сайтове, които ние Ви предлагаме като полезни и смислени, като Jobs.bg, Zaplata.bg и другите по-малки. Разбира се най-големия, най-обширния и най-ползвания източник за търсене на работа - това е Интернет пространтството. Сайтовете като Jobtiger, Работа.бг и Джобс.бг са предимство, много добре познато на нашето поколение. Хубавото на интернет, е че има и своите предимства дори и в този бранш: работата със сайтовете за обяви не е никак сложна и лесно се привиква, предлага невероятно разнообразие от обяви за работа, спестява време и усилия. Някои сайтове са специализирано насочени към това да предлагат обяви за работа (Jobs.bg), но при други сайтове, обявите за работа са само една категория от целия сайт (Prodavalnik). 
 
Jobs.bg - популярният сайт се използва от хиляди работодотели и от стотици хиляди хора. Сайта предлага обяви за работа в най-различни области, в България и чужбина, също така информация за курсове, заплати и съвети за работа. В www.jobs.bg може да видите класация на топ 50 и топ 10 работодатели, като критериите, според които е направена класацията са описани на самата страница в www.jobs.bg 
Zaplata.bg - ако търсите работа, търсете тук. За да публикувате обява като работодател - отидете в секцията "Работодатели", за да разгледате обявите за работа, отидете на "Кандидати". На началната страница на www.zaplata.bg можете да се информирате кои са най-новите качени обяви, както и обяви за работа от VIP компании.
Rabotiv.com - Намерете своята нова работа в "работив.ком"! Сайтът има актуални обяви за градове от цяла България, както и от Европа. Главните категории на www.rabotiv.com са разпределени по градове и държави, така че ще можете много лесно да прегледате обявите за местонахождението/местонахожденията, които Ви интересуват. Rabotiv.com разполага и с личен блог, в който се публикуват актуални теми, разбира се по темата работа. Нещо, по което потребителите много бързо могат да се ориентират в търсенето на обавите, е етикетът с размера на предлаганата заплата, в горния десен ъгъл на всяка обява. Но за някои обяви в Rabotiv.com, трябва да отворите обявата в нов прозорец, за да видите заплата и цялата информация в нея.
Rabota.bg е поредното място за търсене на работа. За да се ориентирате по-добре в количеството обяви, можете да търсите в www.rabota.bg според ключови думи, категории или населено място. Много удобен за разглеждане на различните катогории работа е браншовият каталог на www.rabota.bg Началната страница на сайта има някои любопитни статистики, като това колко работодатели и кандидати работят със Rabota.bg, колко публикувани обяви за работа има за деня и общо в сайта. На Rabota.bg има отделен раздел за курсове и стажове.
Buljobs.bg може да се окаже изключително полезен сайт, стига да можете да оцените неговите качества и начина, по който е разработен този сайт. Публикуваните обяви в него не са много, на са разделени на отличаващи се категории още на началната станица. Също така можете да видите всички обяви за работа в сайта по фирми и по агенции. Много удобно, ако търсите определена фирма или агенция. Buljobs.bg е повече от сайт за обяви, сайтът е разработен да функционира като търсачка на обяви. Това означава, че Бул Джобс дава информация за обяви за работа от всички подобни сайтове. Когато впишете в графите "какво" и "къде" Вашата информация, ще получите съответните резултати от www.buljobs.bg. За всяко търсене вдясно от показаните резултати сайта Ви предлага работа на сходни позиции. Много полезна опция, тъй като така можете да видите обяви същата позиция, която Вие търсите, но изписана по подобен или малко по-различен начин. В www.buljobs.bg можете да търсите според желаната професия, според региона или според бизнес сектора.
Jobtiger.bg - ето къде човек може да си намери работа - почасова, на половин ден, на непълен или пълен работен ден, подходяща за студенти или като допълнителен доход. Просто се разровете из категориите, фирмите и компаниите, предлагащи работа и намерете своята нова длъжност. Една полезна опция при "сърфирането" на www.jobtiger.bg е нивото на квалификация в бизнес йерархията: Неквалифициран персонал, административен и помощен персонал, експертен персонал без ръководни функции, средно управленско ниво и висше управленско ниво. Jobtiger.bg също разполага с блог, който се пълни с интересни факти, новини за работата и полезни съвети, свързани с начина на живот преди, след и около работата. 
Jobsagents.com - поредният сайт за работа. Търсете или предлагайте из многото обяви за работа. Ако сте решили да търсите своята следваща позиция онлайн, не подминавайте и този сайт. И тук има предложения за България и извън нея, и търсене на обяви по профисия, работен сектор или местоположение. В секцията "Знаете ли че..." на Jobs agents ще намерите куп полезни и необходими неща, като това например как Мотивационното писмо да изглежда перфектно.
Iskamrabota.bg - ако искате работа, разгледайте и обявите тук. Освен всичси стандартни неща за един сайт за обяви, Iskamrabota.bg показва освен последните публикувани обяви, и публикуваните регистрирани профили. По този начин работодатилите имат възможността да подбират и да търсят кадрите си сами. За тези, които се регистрират в www.iskamrabota.bg - помнете, че работодателите събират впечатления от начина, по който информацията в профила е написана, така че пишете Грамотно - на Кирилица, или на латиница, ако е чужд език! Като посещавате www.iskamrabota.bg, не пропускайте раздела Консулт, на който има отговори на някои жизнено важни въпроси.  
Sofiajobs.com е специализиран сайт, мястото с обявите за работа само за град София. Всички категории на Sofia Jobs са подредени на главната страница, така, че да са на един клик разстояние. Цифрата в скобите показва колко обяви има в дадената категория. За по-лесно и бързо намиране на обяви в Sofia Jobs, използвайте опцията за търсене. И софиянци и несофиянци са добре дошли в София Джобс.
 

За бизнес идеите за работа

Ако имате бизнес мислене и сте правили планове за дейността си - например някакви груби сметки за приходи и разходи, смятате че разполагате с достатъчно от необходимите Ви ресурси или сте сигурни, че можете да си ги набавите, ако имате желание и сте сигурни, че можете да стартирате на дейността си добре и да я стабилизирате възможно най-скоро, то тогава опитайте и стартирайте Вашита бизнес идея. Дори да имате няколко идеи, не се притеснявайте да развиете тази, която сте подготвили най-добре. Изключително важно е да имате няколко човека до себе си, които не само да Ви подкрепят финансово и морално, но и да са до Вас, ако нещана не се получат. Ако хората, с които сте стартирали, или сте се опитали да стартирате Вашият бизнес, са лоялни, тогава загубите не би трябвало да са много тежки, точно защото всички заедно са поели отговорността, която се полага.
 
И след всичко това...
Ако работата Ви изтощава, или не можете да понесете натоваравнето след цялата работна седмица, не забравяйте да се погрижите за себе си и да релаксирате подобаващо. Ако имате много отговорности и задължения, тогава е и много важно да се върнете свежи на работа! Какво ще изберете - спорт, фитнес, еднодневна екскурзия, Бите могли да изберете някакво кулкурно мероприятие - театрален спектакъл, изложба, илии нещо по-спокойно като домашно кино, вечеря на някое тихо място с близък човек - това са все начини да релаксирате емоционално и психически от ежедневния стрес. Ако Вашата работа е свързана с двата най-големи и значими фактора - голямо физическо натоварване и голямо умствено натоварване, тогава много силно препоръчителни са всякакви варианти, които биха могли да Ви отдалечат от тези мисли, като например да излезете от града. Дали това ще е един спа ден в някой приятен хотел, или ще е разходка в планината с нощувка на хижа, или кратко пътуване до някое красиво селце, с домашно приготвени продукти - ефектът ще е много добър!
 
Napred.BG Ви пожелава да намерите не просто работа, а заниманието с което ще се развивате, ще сте полезни на себе си и хората около себе си; заниманието, което ще Ви дава поводи за личностно и професионално израстване, радости и успехи! Пожелаваме Ви и нещо, в което вярваме, а именно - да съумявате да редувате добре периодите на работа с почивка!=)
 

...................................

Още от Napred.BG:
Мотивационно писмоТото

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Работа, сайтове с обяви за работа тип Jobs.bg - Napred.BG
4.31 (26)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
sampoernapoker88 merupakan situs judi poker88 terbaik dan terpercaya saat ini dimana situs ini memiliki ratusan bahkan ribuan member setia

The professional company 918 kiss provides all the information on 918kiss download.

permainan judi slot di situs https://www.cmd398.net dapat deposit menggunakan judi slot deposit pulsa dan ovo

SeoWho

exact replica watches

안전공원

daftar di situs judi slot online terpercaya qqslot77

seo melbourne

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ подкрепя I Grow Younger | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!