Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 


    Резултати за "карта на България".    Напред.БГ - Българската търсачка.

 

BgMaps.com е една от най-бързо разрастващите се карти на България. Ежедневно се добавя нова полезна информация в BgMaps и се актуализират старите данните за картата на България и всеки един отделен град. BgMaps поддържа актуални карти на все повече и по-малки градове, градчета и курорти в България. www.bgmaps.com предлага най-много обекти на картата си, както обществени, като спирки на градския транспорт, така и частни, като банки и магазини. BgMaps се поддържа от софтуерна компания Datecs.BG и предлага приложение за Android за хората с такива смартфони. Като добър български продукт, екипът на Napred.BG препоръчва BGMaps.com
maps.google.bg - Google карти
Карта на България от Google. Безспорно Google предлага едни от най-добрите карти в интернет, включваща сателитни снимки.
www.bulmaps.bg - Булмапс
Булмапс използва собствена карта на България, но тя е много приятна на външен вид, а същевременно и полезна.
Картата на България, която можете да видите във този сайт, не е от най-подробните, но за сметка на това е релефна.
Това е една прекрасна карта на страната. Основното и предимство преди останалите е невероятната колекция от туристически и исторически статии за всеки един град присъстващ в картата.
Тази карта на България използва основата на картата на Google Maps, но уникалното при нея е, че са добавени всички манастири на територията на страната.
www.map.bg - Мап БГ
Map.bg са заложили на тяхна собствена карта. Все още не е напълно готова има още неща за добавяне, но самият факт че са почнали да градят нещо тяхно, а не да използват готово, заслужава адмирации.
Това е винарската карта на България. Тук ще намерите разположението на всички изби, шата и винпроми в страната, нещо уникално, което не може да намерите в BGmaps например.
Това е единствената пълна радио-телевизионна карта на България.Тя може да ви помогне при избора на радиостанция или да ви напъти към всички предаватели в страната.
www.bulgaria-map.info - Bulgaria-map.info
Карти на България на английски език.
www.google.bg - Още резултати
Повече резултати за карта на България в Google.bg.
 
 
Безспорно на първо място в нашите резултати трябва да се сложи www.bgmaps.com, който е най-често посещаваният и най-обичаният сайт за онлайн карти на България. BgMaps успя да задмине дори и Google Maps, предлагайки много по-удобна и разбираема за потребителите карта на България и българските градове. Други сайтове като www.emaps.bg и www.map.bg също се опитват да наберат скорост с прилични карти на България, макар че едва ли ще успеят да пожънат големи успехи, имайки предвид лидерството на БГ Мапс в тази област. Www.map.bg се опитва да спечели потребителите с повечето информация, която предлага върху картата, като светофари, супермаркети и заведения, медицински услуги, еднопосочни улици и други, но това определено няма да е достатъчно за да измести BG Maps и Google Maps от челните позиции. 

....................................................

Още от Napred.BG:
Карта на СофияКарта на Пловдивкарта на Бургаскарта на ВарнаКарта на ЕвропаГрадски транспортКоли

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Карта на България, BgMaps - Napred.BG - Българската търсачка
4.57 (14)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!