Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "градски транспорт".

Напред.БГ - Българската търсачка.

www.sofiatraffic.bg е официалният сайт на Столичната компания за градски транспорт (СКГТ София). Най-посещаваните страници в сайта на СКГТ са разписанията на автобуси, трамваи и тролеи, както и времето до идване на автобуса (виртуални табла, базирани на GPS).
Вижте разписанието на всичките трамвайни, тролейбусни, градски и крайградски автобусни линии от Градски транспорт София.
Проверете в реално време кога пристига следващият автобус на избрана от Вас спирка на виртуалните табла на SKGT/Sofiatraffic.bg Тези виртуални табла са особено удобни, когато сме на гости и се чудим как да се уцелим с последния автобус, който рядко се движи точно по разписание.
Тук ще намерите информация относно маршрута и разписанието на всички маршрутки в София, нещо липсващо в Sofiatraffic.bg/СКГТ.
В официалният сайт на градския транспорт във Варна ще намерите информация за разписанията, карти и цени и други.
Намерете бързо и лесно нужната от Вас информация, свързана с градския транспорт в гр. Пловдив - разписание, карти, цени и други.

 

В тази страница на Napred.BG за градски транспорт може да намерите всичката информация, която ви интересува относно масовият градски транспорт в София, Варна и Пловдив. На сайтът Sofiatraffic.bg се намира всичката информация относно софийския градски транспорт - маршрути, виртуални табла, разписания на всички видове транспорт в столицата - автобуси, тролейбуси, трамваи и метро. Тук ще намерите и всякаква текущи промени що се отнася до промяна на маршрути, разписания по време на празници и други подобни. Нещо, което не предлага сайтът Sofiatraffic.bg обаче е информация относно маршрутните линии в София. На Econ.bg може да видите от къде минават различните номера маршрутки в София и през какъв интервал се движат.
Gtvarna.com и Masov-gt.com са сайтовете за масов градски транспорт съответно във Варна и Пловдив, на които ще може да разгледате информация относно маршрутите, разписанията, карти, цени и др.

..............................................

Още от Napred.BG:
Карта на СофияКарта на БългарияКоли

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Разписание на градски транспорт София/Варна, виртуални табла skgt
4.44 (9)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!