Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "карта на софия".

Напред.БГ - Българската търсачка.

BGMaps безспорно разполагат с най-подробната карта на столицата. На картата на BGMaps има отбелязани магазини, аптеки, заведения, банкомати, спирките на градския транспорт както и още много други полезни неща. www.bgmaps.com ви предлага и генериране на маршрут в София по картата с комбинация от градски транспорт и ходене пеша с очаквано време за пристигане в минути. За бизнес обекти има възможност за платено включване на картите на BGMaps.com на София и други градове в България. Като цяло BGMaps e най-поддържаната и точна карта на София от всички сайтове.
www.kartasofia.com - Карта на София
За основа на своята карта използва тази на Google Maps (които за разлика от BgMaps предоставят удобно и безплатно API), но има добавени безброй много полезни маркери. Можете да научите разположението буквално на всичко което ви трябва в KartaSofia.com.
Картата която е публикувана в официалният сайт на Столична община е само административна и може да ви послужи ако се интересувате от административна информация.
www.bulmaps.bg - Булмапс
Карта с помощта на която лесно ще откриете всички големи търговски вериги на територията на град София, не всички от тях са включени в BGMaps.com
Уникални стари карти на София. Върнете се назад във времето и вижте как е изглеждала столицата ни.
Най-пълната карта на всички заведения в София. Ако търсите нещо за ядене или пиене то това е вашата карта, а не BGMaps или Google Maps.
wireless-sofia.blogspot.com - WiFi карта на София
Тук ще откриете карта на местата с безплатен интернет достъп в София. Може да ви се окаже много полезна.
www.sofiatraffic.bg - София трафик
Много полезна карта за всички велосипедисти. Тук ще видите велоалеите както и с какви препятствия може да се сблъскате докато карате вашето колело, както и разписания на обществения градски транспорт и още много информация.
Вижте още резултати за карта на София от Google.bg
 

Най-посещаваният и обичан сайт за карта на София безспорно е www.bgmaps.com и именно затова той заема нашата челна позиция в резултатите. Дори и Google Maps не може да измести BgMaps по популярност в България, въпреки че първият предлага и изглед на столицата от сателит. Има и други сайтове, които предлагат карта на София, като www.map.bg и  www.emaps.bg, които предлагат друга удобна и полезна информация, като това къде има светофари, заведения, медицински услуги, супермаркети, еднопосочни улици и други. Със своето огромно лидерство, обаче, БГ Мапс не оставя много поле за изява на другите сайтове за карти у нас. Много хора влизат директно в него без дори да им се налага да търсят карта на София в Google.

....................................................

Още от Napred.BG:
Карта на БългарияКарта на ВарнаКарта на ПловдивКарта на БургасКарта на ЕвропаГрадски транспортТакси за 1 евро

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Карта на София, BgMaps - Napred.BG - Българска Търсачка
4.64 (14)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!