Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "филми онлайн".

Напред.БГ - Българската търсачка.

www.novi-filmi.eu - Filmi
Най-новите филми с кратко описание и трейлър към тях.
www.qkifilmi.com - Qkifilmi.com
Qkifilmi.com е сайт, презентиращ всички нови и интересни заглавия в киното и телевизията. Системата е подходяща за мобилни телефони, таблети, лаптопи и десктопи. В qkifilmi.com сме се постарали да Ви предложим всичко най-важно за новите филмови заглавия. Гледайте премиерните и предпремиерни филмови трейлъри онлайн.
www.filmplus.eu - Film Plus
В сайта Filmplus.eu освен да гледате online филми и видео, можете също така да слушате онлайн радиа или гледате телевизия на живо. Filmplus.eu ви предоставя и достъп до всякакви спортни резултати - футбол, тенис, баскетбол, волейбол и т.н.
www.gledaifilmi.net - Gledai Filmi Net
В Gledaifilmi.net имате невероятната възможност да гледате сериали и филми онлайн– както чужди, така и български, категоризирани по жанр. Друга екстра на Gledaifilmi.net е online радиото с отличен звук. (Gledaifilmi.net не се отваря след акция на ГДБОП)
www.myonvideo.com - My On Video
Един от най-големите сайтове за гледане на филми online. Ежедневно се качват нови заглавия.
www.online-filmi.eu - Online Filmi EU
Вече не е необходимо да си сваляте любимите филми на компютъра. В online-filmi.eu може по всяко време да откриете всички нови филми online с високо качество в HD, да слушате онлайн радио с перфектен звук и да гледате онлайн телевизия.
www.moviebg.eu - Movie BG
С помощта на moviebg.eu можете да гледате всички хитови сериали и филми online. Колекцията ни от филми, качени от потребители помага да се задоволят желанията на всички посетители. Освен това има и специална категория за актьори, където може да научите нещо повече за тях.
www.filmi24.com - Filmi 24
Богатата селекция от филми online на Filmi24.com позволява на потребителите да изберат желания от тях филм, независимо от жанра – приключенски, комедия, романтичен, екшън, драма и т.н.
Какво търсите? – Филми, сериали, игри, радио, телевизия – Всичко това ще намерите в този онлайн сайт, безплатно и в HD с високо качество.
Нямате време да гледате любимия си сериал или филм? Не се притеснявайте, защото в movies-bg.eu ще намерите всички сериали и филми online, които търсите, разпределени по категории.
www.kolizeum.net - Колизеум.нет
Всички най-гледани филми online – стари и нови, забравени и класически – намират място в Kolizeum.net. Богатата online колекция с добро качество се увеличава постоянно в Kolizeum.net. 
www.hdfilmi.com - HD Filmi
Hdfilmi.com ви предлага много удобни класации за филмите, които предлага онлайн, например Топ 150 най-добри филма, Топ 150 по потребителски рейтинг и т.н. Както говори и самото име на сайта, на Hdfilmi.com ще намерите филми online единствено с добро качество в HD формат, които да гледате с удоволствие, стига интернет връзката ви да е достатъчно добра.
www.filmifen.com - Filmi Fen
Сайтът Filmifen.com разполага с 19 различни категории филми, разделени по жанр, националност, сюжет и т.н. Можете и да си направите акаунт във Filmifen.com, който допълнително ще ви разшири възможностите за гледане на online филми и други.
www.onlinefilmi.info - Online filmi безплатно
Гледай филми онлайн напълно безплатно със специално направения за това сайт Onlinefilmi.info. Не забравяй, че за да стане това трябва да имаш инсталирана Java и да кликнеш на Run бутона. Освен това на Onlinefilmi.info можеш да намериш най-новите и интересни новини от света на киното.
В страницата на портала Start.bg за филми на живо - Filmi-online.Start.bg.info ще получите линкове към всякакви различни сайтове, предлагащи тази услуга. Тук ще намерите категории като детски филми, български филми, англоезични сайтове, сериали онлайн, документални филми и още много други.
Разпределени по категории, всички online филми са с добро качество. Filmitv.net може да се похвали и с online радио, телевизия, разнообразие от сериали и игри. (Filmitv.net не се отваря след акция на ГДБОП)
www.filmi-bg.net - Filmi-bg.net
Многообразието от нови и популярни филми online е голямо. За да намерите любимия филм е нужно само да го потърсите в точната категория на Filmi-bg.net и важното е, че е безплатно!
www.novi-filmi.com - Нови филми
Online филми за всеки вкус, за малки и големи – всичко ще откриете в сайта ни. Новите филми вече са тук и само чакат да бъдат гледани от Вас.
Потърсете още филми онлайн в Google.bg
 
 
В България има много сайтове за гледане на филми online. Gledaifilmi.net безспорно е един от най-известните и популярни сайтове в областта. Той обаче беше затворен след акция на ГДБОП свързана със защитата на авторски права. Наред с Gledaifilmi.net и други сайтове като FilmiTV.net престанаха да съществуват. Това отваря врати за други сайтове за филми online, като kolizeum.net, online-filmi.eu, www.filmi-bg.net, които се възползват от голямато търсене в интернет и Google за "filmi online".
Вероятно много от хората, които гледат филми online го правят, защото нямат акаунти за www.zamunda.net или друг торент сайт. Те трябва да знаят, че един Zamunda.net акаунт може да се използва от много потребители online едновременно, така че просто трябва да намерят свои приятели или познати с активни вече акаунти. По този начин в бъдеще и те ще могат да търсят в Zamunda директно чрез Napred.BG. Също така и платеният преди Arenabg.com също е свободен за теглене на филми. 
 
Сред сайтовете за филми online, които започнаха да се радват на повече трафик след затварянето на Gledaifilmi.net и FilmiTV.net са например Online-filmi.eu, Kolizeum.net, Hdfilmi.com и Filmplus.eu. Някои от тях, като Kolizeum.net и Hdfilmi.com си бяха доста популярни и преди това, но въпреки затварянето на 2-та сайта, конкуренцията си остава все още доста голяма. Всеки един от тези сайтове предлагат отгомен набор от филми, които хората да гледат online, и които са подредени в различни групи и категории по жанрове, за да е още по-лесно на портебителите да решат какво им се гледа. Ако си ценител на доброто качесто и разполагш с бърза и добра интернет връзка, гледай филми online с много добро качество в HD, предоставени от Hdfilmi.com и Onlinefilmi.info. С много добро странициране могат да се похвалят сайтовете Filmifen.com, Filmi-bg.net и Onlinefilmi.info, които предлагат достъп до най-новите филми, както и до актуални новини от Холивуд. Гледай филми online и на Moviebg.eu, Pokerwinbg.eu и Movies-bg.eu, на които можеш да гледаш освен филми също така и онлайн сериали и TV предавания. Ако търсиш повече сайтове за сериали на живо, посети Filmi-online.start.bg, където има цяла категория само със сайтове, които предлагат тази услуга. Гледай филми online също така и на Novi-filmi.com и на Filmi24.com, които, подобно на сайтове като Online-filmi.eu, Filmi-bg.net и Filmplus.eu разполагат с интересни категории и подробни търсачки. 
 
След акцията на ГДБОП по затварянето на Gledaifilmi.net и FilmiTV.net за нарушаване на авторски права, някои от притежателите на сайтове за филми online се постреснаха и се опитаха да продадат своите сайтове. Никой обаче не знае за сега дали от Борбата с организираната престъпност ще успеят да свалят и останалите известни сайтове като Online-filmi.eu, Kolizeum.net, Filmifen.com и останалите гореспоменати onilne портали. Ако си привързан много към някой от тях, гледай филми online, докато можеш : ) Страницата Filmi-online.start.bg вероятно няма да влезе в черният списък, защото тя само предоставя линкове към сайтовете, без реално да съхранява пиратско съдържание. Някои хора обаче са на мнение, че тъй като сайтове тип Filmi-online.start.bg предоставят линкове към сайтове за гледане на филми online като Filmi-bg.net, Hdfilmi.com, Online-filmi.eu и т.н., то тогава и този портал трябва да бъде затворен или поне предупреден. Гледай филми online спокойно, защото тези неща не те касаят, единствено сайтовете, които предлагат тези услуги трябва наистина много да внимават в тази рискова ниша, освен ако не иска някой да последва примера на Gledaifilmi.net и FilmiTV.net и да отнесе наказание.
 
Napred.BG поддържа всякаки сгрешени търсения на думи, така че дори и да потърсите "gledai filmi onlain" примерно, пак ще попаднете на тази страница.
 
Ето и малко история в зората на зараждащото се Изкуство. Развитието на киното започва още от края на 19ти век. Първият заснет филм в историята е през 1888г., от човека, смятан за бащата на ранното кино - Louis Le Prince. Филма се казва "Traffic Crossing Leeds Bridge" и има дължина 2сек. няма грешка, нито повевече, нито по-малко - две секунди! :) Гледай този филм online в сайтовете за видеосподеляне. Все пак през живота си човек гледа стотици филми, защо де не види и Първия заснет филм?! 21 март 1895 г. - тази дата също е паметна за киното, защото точно тогава се е състояла Първата в света прожекция на кино филм. Филмът е дълъг 46 секунди, като бил кръстен именно на развиващото се в него действие - „Работници напускат фабриката Люмиер в края на работното време”. Когато гледаш филми online дали се замисляш за всички години развитие на технологията, за да стане гледането на филми online възможно изобщо? Първият кино филм е заснет от братята Люмиер, изобретателите на кинематографа. Така те създават и кинокамерата "Люмиер", която представлява машина, която може да снима и да проявява, на едно място. Камерата тежала малко над 26 кг., което било изключително постижение за времето си! В България първенците на Българското кино са актьорът и режисьор Васил Гендов. Той е автор на филма „Българан е галант“ -  прожектиран на 13 януари 1915г. За online любителите на комедиите, знайте, че Първият Български филм е комедия :)
Тези филми, макар и първоначално запечатани на друг носител, сега могат да бъдат намерени и онлайн. Това са само няколко примера, но човек винаги може да намери още такива примери. Научи повече за историята на киното, за това Откъде и благодарение на Кои личности е тръгнало киното. Гледай филми online, които имат незаменима стойност, примери, които остават завинаги в историята като Първенци...
До наши дни 7мото Изкуство толкова се е развило, че се е превърнало в индустрия, в която е въвлечено почти цялото човечество. От една страна хората, всички онези, които пряко са замесени с направата на един филм - актьорите, работниците на снимачната площадка, техническия екип. И от друга страна, всички, до които готовият вече филм е в подходящ вид - за пред самите зрители...
 
Ако искаш да научиш нещо ново, интересно, гледай филми online, но не само филми, които са създадени с комерсиална цел. Съществуват сайтове като kolibka.com за документални филми online, с най-различни тематики: исторически, научни и научно-изследователски. За детската аудитория има много филми, които биха били подходящи и за тях. По-точно филми, които показват природата в цялото и съвършенство и прелест. Природата има своите недокоснати от човека кътчета, за които сякаш времето е спряло и те са такива, каквито са били преди много, много, много време. Всеки човек сам носи своята отговорност към околната среда, но много често, забързани в своето (online) ежедневие хората често забравяме, че трябва да пазим и да мислим повече за средата, в която живеем. Документалните филми, които показват невероятното разнообразие на растителните и животинските видове, филмите, които показват природните паметници, оцелели столетия и хилядолетия, са много добър начин да си припомним много стойностни факти. Факт е, че както ние сме част от природата, така и тя е част от нашия живот, въпреки че може би самите ние сме се поотдалечили от нея. Ако ти лично като родител или като приятел, би искал да дадеш пример на своето дете/деца или въобще на хората около себе си - потърси и гледай филми online, (например) правени от Нешънъл Джиографик. По този начин заедно бихте могли да видите картини от флора и фауна, природни сили и закони, които движат живата и неживата природа. Едновреммено с това, тези филми вдъхват възхищение и страхопочитание към природата, събуждат съветта към респект и любов към природата, такава каквато е - а тя е неповторима! 
 
Със сигурност си заслужава все повече да се гледат филми online, не само за забавление, но филми, които дават реална информация за отминали исторически събития и личности, автобиографични филми или просто филми, заснети по действителни истории. В сайта на световната филмова база дании - imdb.com могат да се намерят много документални и автобиографични филми за личности, направили велики открития в химията и физиката, личности, които са променили света със своята изобретателност и креативност. След като вече има намерена информация за филми от този сорт, те могат да бъдат потърсени за гледане онлайн. На този сайт има опция за търсене на подобни филми, която на практика спестява време в опити да се търсят още документални филми. Много често, такива филми, които разказват за реални хора, събития и емоции, предизвикват и вдъхновяват гледащите ги да мечтаят и да се стремят към повече. Извод: гледай филми online, по-често или поне понякога в свободното си време, за да си, този, който знае, този, който вече е чул и разбрал нещо ценно, за да бъдеш този, който има какво да предаде и да разкаже! :)
 
Хиляди хора гледат филми online всеки ден, но цифрата която се получава за eдин месец e колосално голяма. Огромно количество хора ползват интернет, заради кино индустрията. Трафикът от търсенето на фразата "гледай филми online" е значителен и изглежда, че няма изгледи да намалява. Като напишете фразата "гледай филми online" в Гугъл или в Българската търсачка Napred.BG - и в двата случая ще получите резултати, в които влизат най-популярните сайтове за гледане на филми online. В този списък влизат имена като: gledaifilmi.net, filmi24.com, filmplus.eu, filmi-bg.net, novi-filmi.com, online-filmi.eu и някои други. Сайтът gledaifilmi.net не е активен в момента, но все още излиза в резултатите на търсачките, заради факта, че беше доста популярен и използван сайт. Припомняме на потребителите, че gledaifilmi.net беше затворен след акция на ГДБОП. От по-горе предложените сайтове, за улеснение ето следните сайтове, в които могат да се гледат филми онлайн с HD качество: online-filmi.eu, pokerwinbg.eu, hdfilmi.com - Тези сайтове имат опции за гледане във високо качество. 
За информация на потребителите, HD качеството или както е по-известно за по-кратко от HDTV (от англ.ез. - High-Definition TeleVision), което означава цифрова телевизионна система с по-висока разделителна способност, следователно по-детайлно и красиво качество на картината. Екрани с разделителна способност 720р и 1080i се наричат ready HD, и екрани с разделителна способност 1080р са Full HD (пълна картина качество). 
Има и друг случай, освен www.gledaifilmi.net, който подобно на него - много известен и използван сайт, а именно www.filmitv.net - този сайт също така излиза в резултатите на търсещите машини, при търсене от сорта на "гледай филми online", но е затворен отново по причина - акция на ГДБОП. 
 
Интересът към детските филми online e не по-малък. Разнообразието от филмчета за деца като се започне от анимации от типа Ледена епоха, и като се стигне до приятните семейни филми от типа Бетховен - всички те биха могли да се намерят. Ако ти си майка или татко, гледай филми online заедно с твоето дете! :) Това има доста предимства - че е ясно какво се гледа, че е може да е нещо стойностно, а ине е малко дори факта, дори, че родителят избира какво да гледа детето.   Повечето от нашите предложения, могат да се похвалят с богата колекция филмчета и за по-малките. 
 
Приятно впечатление прави актьорската база дании, с които сайтовете разполагат. Някои филми са шедьоври, човек може да им се наслаждава - на актьорската игра, на режисьорския поглед, на неповторимия сценарий отново и отново. Някои филми се помнят с десетилетия, остават в историята, а имената на актьорите не бива да бъдат забравяни. От предложените сайтове за гледане на филми online, myonvideo.com ...... имат секция с информация за най-популярните, най-успешните актьори и актриси в историята. В някои сайтове всеки ден потребителите добяват още филми за гледане online, така че винаги има избор какво да се гледа. 
Любопитен факт за pokerwinbg.eu е, че освен филми онлайн, сайта има опция за скрита камера, с която да забавлява потребителите си.
Гледането в сайтове за филми online в интернет все още не е забранено. Повечето сайтове уведомяват при какви условия може да се гледа филм. Това предупреждение, разбира се, не се намира на особено видно място. Обикновено условията за ползване на сайта, могат да се намерят във футъра (най-долната част на сайта) под формата на линк, който да води към отделна страница. Другия вариант е просто да има сложено (пак във футъра) неща горе-долу като това:
"Предупреждаваме Ви, че телевизиите, телевизионните предавания и всички online филми не се излъчват или хостват от нашия сайт. Вие можете да гледате online всички филмови и телевизионни материали, благодарение на линковете, разпространяващи се свободно в интернет. Всички линкове са безплатни и са доброволно предоставени от потребителите ни." Така че ако имаш някакви притеснения, свързани с гледането на филми онлайн - просто прочети условията за ползване на избрания сайт, намери нещо по свой вкус, отпусни се и гледай филм online, както хиляди други хора...
 
Избери своя любим сайт и гледай филми online от нашите предложения! Napred.BG пожелава приятно гледане на стойностни филми online! 

....................................................

Още online ресурси от Napred.BG:
ФилмиСубтитриДетски филмиКомедииTV програма

 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Гледай филми online в Gledaifilmi.net, FilmiTV.net - Napred.BG
4.57 (30)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
sampoernapoker88 merupakan situs judi poker88 terbaik dan terpercaya saat ini dimana situs ini memiliki ratusan bahkan ribuan member setia

The professional company 918 kiss provides all the information on 918kiss download.

permainan judi slot di situs https://www.cmd398.net dapat deposit menggunakan judi slot deposit pulsa dan ovo

SeoWho

exact replica watches

안전공원

daftar di situs judi slot online terpercaya qqslot77

seo melbourne

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ подкрепя I Grow Younger | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!