Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "Комедии".

Напред.БГ - Българската търсачка.

Сайтът filmi-world.com Ви предлага огромен набор от филми, разпределени в 21 различни жанра.
Най-големият сайт за филми в света IMDB.com разполага със страхотни класации за комедии, както официалните от сайта, така и от потребители.
Вижте класацията на световно известния сайт ign.com за най-добрите комедии, правени някога.
Още една класация, която този път идва от Еmpireonline.com и включва най-добрите според тях комедии за всички времена.
Trailerx.com разполага с около 3 000 комедии, които са подредени и лесно достъпни чрез постерите на филмите за по-голямо удобство на потребителите.
Ако не търсите само филми, но и сериали, тук ще намерите близо 100 български и чуждестранни забавни телевизионни сериали.
www.grasshopper.xroads-bg.com - Романтични комедии
А ето нещо и за дамите - топ 50 романтични комедии според класацията на сайта.
 
 
Няма как да не се сложи в челната позиция най-големият сайт за филми в света IMDB.com. Там има най-различни класации за комедии, като ние сме избрали една от най-големите от тях - Laughing-Out-Loud Comedies. Други известни сайтове, които са си направили труда да подберат интересни и забавни комедии, които след това да подредят и в различни категории, са Ign.com, Empireonline.com и Trailerx.com. За онези от вас, които са любители не просто на каквито и да е комедии, а точно на романтичните, сме сложили и сайтът Grasshopper.xroads-bg.com, в който ще можете да намерите топ 50-те романтични комедии на всички времена.  Filmi-world.com и Potv.bg са български сайтове, които също са направили своите класации, в които са включили също така и български комедийни филми и сериали. 
........................................................
 
Още от Napred.BG:
 

 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Комедии, най-добрите смешни филми и забавни сериали - Napred.BG
4.88 (8)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!