Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница



Резултати за "картички за рожден ден".

Напред.БГ - Българската търсачка.

Един от най-популярните сайтове за електронни и анимирани картички е подбрал колекция от близо 150 картички за рожден ден. Ако познавате някой рожденик и искате да му пратите картичка, непременно проверете в www.vcards.bg
Тук можете да намерите много забавни картички с които да поздравите ваш познат който има рожден ден. Определено ще успеете да го накарате да се усмихне ако му пратите някоя от картичките в makeyour.net.
www.kartichki-bg.com - Картички
Изборът тук не е особено голям, да си кажем честно дори е малък, но за сметка на това картичките които ще намерите в kartichki-bg.com, няма да ги видите никъде другаде.
Тук наистина има много картички за рожден ден. Ще ви отнеме повече от половин час за да прегледате всички предложения на pozdravi.net.
www.trakerbg.com - Форум картички
В този форум, хората споделят поздравителни картички. Можете да попаднете на много добри предложения в него. Не го прескачайте и му отделете няколко минути.
Ако искате картичката с която ще поздравите приятел за рожденият му ден да не бъде от обикновените скучни статични картички, то това е сайта за вас. Тук ще откриете доста анимирани картички за рожден ден.
www.yoocards.com - Йоо Кардс
Още едно място в което да потърсите най-подходящата за вас картичка. Все пак, мечо Пух го е казал: Колкото повече - толкова повече!
www.bis.bg - Бис Бг
Много красиви и стилни картички за рожден ден. Ако рожденика е момиче, то в bis.bg ще откриете чудесни картички с цветя. Не ги пропускайте.
www.utro.bg - Утро
Тук също са наблегнали на цветята, но има и някоя друга поздравителна картичка подходяща за рожденници от силният пол.
www.risuvane-sofia.com - Уроци по рисуване
Най-добрите уроци по рисуване за ученици, деца или възрастни.
www.google.bg - Още резултати
Още резултати за картички за рожден ден благодарение на google.bg.
 
 
Въпреки че Napred.BG е българска търсачка, не всички сайтове за поздравителни картички за рожден ден, които виждате в резултатите, са от български страници, като www.yoocards.com например. Въпреки това ние винаги гледаме да запазим първите места за родни сайтове, както в случая www.vcards.bg, www.makeyour.net и www.kartichki-bg.com държат челните позиции. Освен по националност, обаче, ние подреждаме сайтовете и по полезност и съвместимост с Вашето търсене, за да получите подходящите картички за рожден ден. Обичаме и да разнообразяваме резултатите с различни разновидности за по-голям избор, като например тук, освен статични, имате и забавни анимирани картички, както и възможността, да изработите и своя собствена поздравителна картичка. 
 
Анимирана картичка за рожден ден
 
Торта за рожден ден
 
Честит рожден ден
 
Ако искате да научите повече за разнообразието от поздравителни картички за рожден ден - вижте краткия наръчник на Napred.BG, в който ще намерите най-различна и интересна информация за картичките - всички видове картички, съвети за послания за празници, пожелания за рожден ден, и още празнични поводи =)

Картички към подаръка за рожден ден....защо?

Може би, много хора се питат "Защо въобще да има картичка към подаръка? При положение, че трябва да се отдели и време да се измислят и пожелания за рожден ден  - Не може ли просто да си го поднесем така?... Той подаръкът и така си е хубав! Да, вероятно
подаръкът си има своята стойност и това си е неотменен факт. Не, че без картичка приготвеният дар би имал по-малка стойност, напротив - заедно с картичката подаръкът има по-голяма стойност. Картичка и подарък за рожден ден вървят ръка за ръка. Всъщност, картичката представлява посланието, с което подаръкът бива поднесен. Понякога картичката със своето излъчване и чар, е "черешката" на тортата, в случая - на подаръка =) Ако мислите, че е най-добре да изкажете своите пожелания за рожден ден директно на рожденника, то със сигурност имате още една причина да сложите картичка към подаръка или да изпратите някоя от "морето" забавни анимирани поздрави за рожден ден. Поздравителните картички и в двете си форми - хартиени картички или електронни картички имат за цел да запечатат и да оставят празничния ден в забележима светлина. Надписвайки от кого и за кого е картичката, слагайки дата и подпис - това е всичко необходимо, за да бъде деня увековечен, за да остане отпечатък и да се запази спомен за това, че точно този ден, на точно тази дата Денят е бил Специален.
 

Пожелания и картички за рожден ден...

Най-търсените, най-исканите, най-желаните, най-чаканите и забавни картички - естествено става въпрос за поздравителни картички за рожден ден. В мрежата има всякакви картички с пожелания за рожден ден: празнични, официални и забавни анимирани картички за рожден ден, с още много поводи, всякакви празници и още повече нестандартни и забавни пожелания. Но специфично голямо разнообразие има от картички рожден ден. Има най-различни пожелания и поздрави за рожден ден: във формата на стихове, шеги, дори поезия. Невъобразимо е количеството от послания, фотогрфии, анимации, колажии и какви ли още не хрумки, поставени на фон от шарки, цветове и нюанси. Точно това е една от най-големите категории, от всички възможни съществуващи категории за поздравителни, празнични, анимирани картички с подбрани пожелания. "Картички за рожден ден" има във всеки сайт. В повечето сайтове могат да се намерят както и забавни картички за рожден ден, така и готини забавни пожелания за рожден ден. Навсякъде, където могат да се намерят онлайн картички и нерядко това е главна категория, с хубава, пълна и разнообразна колекция от забавни картички за рожден ден. Те могат да са със сериозни, дълбокосмислени, или пък с леки, свежарски, остоумни, забавни пожелания за рожден ден. Нещата опират до там, че трябва да се избере една единствена картичка от буквално стотици хиляди online картички с пожелания за рожден ден, които съществуват.
 

Защо онлайн/електронни картички за рожден ден?

Причина номер 1 - Книжарниците вече са затворени! 
С други думи - имате експресна нужда от картичка за рожден ден, дори с  готово послание, но нямате сили или време да търсите? Хей, без паника! Сайтовете за online картички нямат работно време! =) Освен това са пълни със страшно забавни картички. И така, Вие ще можете винаги да избирате от много видове статични (неанимирани) или анимирани картички за рожден ден. Така, следователно точно когато Ви потрябва, ще имате шанса да избирате сред най-подходящите картички с пожелания за рожден ден и след края на работното Ви време. Освен това не е изключено да се затрудните в избора си, при това не поради липса на разнообразие =)
Причина номер 2 - Безплатно е!  
Е, това е още едно главно предимство на електронната картичка. То е винаги едно и също, само че то ще продължава да расте по значимост във времето.
Още една причина - Ууааууу - толкова много картички за рожден ден! =) 
Интернет пространството разполага с огромно разнообразие от невероятни, оригинални, статични (неанимирани)и забавни анимирани картички за честит рожден ден, придружени със забавни пожелания за рожден ден, някои уникални пожелания за сватба, някои нестандартни пожелания за имен ден, но и много други уникални пожелания за сватба, и то е ясно - за всякакви други поводи! 
Следваща причина - Пращане на картичка само с един клик!
Особено важно е да не изпуснете да поздравите важен човек, особено, когато той/тя се намира в друга държава или - на съседния континент!... Ако няма как да купите и изпратите картичка, то вариантът да изпратите една, или повече картички online не е за изпускане!
Имат ли известните online картички за рожден ден недостатъци? - Едва ли... 
ЗА получаващия картичка - В случай, че много харесвате картичката, която Ви е изпратена - винаги можете да си я изпринтирате или отпечатате на по-обикновена, по-хубава или по-луксозна хартия, и даже, ако искате да си я сложите в рамка =) 
 

Окончателен избор - в няколко стъпки!

1 - изберете си сайт! Всеки сайт за поздрави и пожелания си има свой собствен чар, идеи и колекции. Дори различните сайтове си имат всеки с по една-две по-различни категории, които другите сайтове ги нямат;
2 - помислете за човека! Нека избраната от Вас картичка да подхожда на неговия характер, избирайте предимно това, което ще се хареса на него/нея;
3 - поздрави за случая - ами сега?!... Излишно притеснение. Повечето online картички за рожден ден вървят със собствено послание, в зависимост от опциите на всеки отделен сайт. В някои сайтове можете да пратите всяка една картичка, с пожеланието, с което отначално е замислено, или можете да я изпратите със Вашето лично послание, написано с Ваши думи.
 

Поздравителни картички за рожден ден

Поздравителни картички обикновенно се свързват не просто с някакво събитие, каквото е рождения ден а по-скоро с някакъв повод - например: "Честита Първа Пролет", "Честит първи сняг", "Честито бебе", "Честито внуче", "Честито Кръщене". Такива поводи могат да са нещо много лично и персонално, без да е на някаква комерсиална тематика. Разбира се тези поздрави за рожден ден и други празници и събития също могат да са поднесени под формата на забавни анимирани картички, или напротив - красиви, с изчистен дизайн, но не и скучни! Поздравителни картички са още в стил: "Оздравявай скоро", "Липсваш ми", "Обичам те", "Благодаря ти". Приятелските взаимоотношения могат да се поддържат или оправят с картички от сорта на "Съжалявам", "Прости ми", "За най-добрия ми приятел/За най-добрата ми приятелка". Поздравителни картички могат да се изпращат с повод като рожден ден или без повод, достатъчно е само човек да прояви желание и креативност. В случая е достатъчно дори само човек да има желание да привлече вниманието на някой познат към себе си, или да му напомни, че знае за съществуването му. Така картички като "Мисля си за теб", "Пожелавам ти приятен ден", "Желая ти успешно пътуване" и други, също изказват добронамереност и приятелско отношение и са доста приятна изненада за получателите си.  
Картичка за "Честит Рожден Ден!" се смята, както за поздравителна, така и за празнична =)
 

Празнични картички

За празнични картички поводи има безрай: на първо място картички за рожден ден, на второ място но нито по важност, нито по популярност - картички за именни дни, които са и празничните дни от православния календар. Отделна част от категорията за в списъка на всички поздравителни картички, попадат най-големите християнски празници - Рождество Христово, Великден, Цветница, Денят на християнското семейство, национални празници, както и редица други популярни празници - например Свети Валентин, Бабинден, деня на майката или на бащата (не особено популярен у нас), 8ми март и т.н. Като цяло, поздравителните картички са послания, пратени с обич, признателност към половинката, с признание и благодарност към близък или просто картичка, изпратена със загриженост за добър приятел.
 

Връзката между картичката и пожеланието за рожден ден

Вероятно всеки поне един път в живота си е получавал подарък без картичка. И вероятно се досеща за онова чувство, че нещо мъничко липсва. "Е, няма значение (това е най-честата мисъл) нали все пак хората са около мен, на моя празник." - И все пак нещо мъничко липсва... 
Нашите близки, хората които обичаме и на които се радваме - пожеланията, подаръците и картичките за рожден ден са един повод, в който да им покажем колко държим на тях, колко искаме да ги зарадваме и какво означават те за нас самите. Товаса моменти, в които ни се дава шанс да им показваме обичта си - пожеланията и начина, по който им казваме "Честит Рожден Ден!". Това, което прави една картичка истински добра е отношението, т.е. връзката между поводът и посланието. Те трябва да си приличат като брат и сестра. Посланието и външният вид на картичката, назависимо дали е за рожден ден, сватба или годишнина - символиката на думите и красотата на дизайна на картичката трябва да допълват! Тоест, това което картината/картинката не изговаря, то трябва да се изговори с думи, и обратното - това, което думите не могат да кажат - картината трябва да го може да го изобрази. Това е много важно условие, за да може една поздравителна картичка, каквато и да е тя, за какъвто повод и да е - да бъде високо оценена. Защото ако това допълване на думите и картичката ги няма - химията ще се загуби. Това не би могло да се компенсира, дори и при поздравителни картички, направени с добра "порция" чувство за хумор. Помнете, че колкото и да са готини картичките - да кажем например анимирани картички - те имат нужда от добро послание. Както и обратното, ако имате идея за добро послание - потърсете най-подходящата картичка за рожден ден (или за какъвто и да е друг повод). Вече има и картички за имен ден с подходящи оригинални пожелания. 
 
Всички онлайн картички за рожден ден са нещо много повече от картички, защото вътрешността на една картичка отразява не само личността на този, който я изпраща, но и личността на човека, за когото е предначначена картичката за рожден ден. Поздрави и благопожелания се изразяват чрез думи. Но думите се превръщат послание, когато са изказани абсолютно искрено, от дълбочина, когато емоцията е обхванала всяка мисъл, и така изказаните пожелания за рожден ден да са придали обичта, топлината и светлинка, така да зарадват очите на четящия. Пожеланията могат да са добронамерени, приятелски, да изразяват благородството на душата, те могат да излеят много. За да звучат всички пожелания за рожден ден точно по този начин, е достатъчно авторът на картичката за рожден ден да се замисли за личността на рожденника, за това, което той/тя наистина е. Кой не би се зарадвал да получи такава картичка за рожден ден? Този стил на послание е много добър и понякога човек може да бъде изненадан от начина, по който някой негов близък го вижда! Това е и истинки красиво послание, един невероятен начин да се каже "Честит Рожден Ден"!
 
Вече има и много повече от картички за рожден ден. Поздравителните картички могат да се пращат по всякакъв повод и това много разширява кръга от хора, на които можем да пращаме онлайн картички: за близки, за роднини, познати, колеги, дори за шефа - има достатъчен избор от забавни картички в интернет. Може да е нещо забавно или закачливо, просто за повишаване на настроението, например анимирани картички в стил "честити понеделник", "честит петък" са доста разпространени. В Америка много разпространени са поздравителни анимирани картички с посланието "честита сряда" - положителното в случая е, че по-голямата част от работната седмица е минала и остава още малко =)
 
Още за посланието в картичката
 

Посланията или пожеланията в картичката могат да се разделят на три огромни части: 

1 - Лично послание - обикновено включва не картички за рожден ден, а такива без празничен повод т.е. картички от типа "Липсваш ми", "Благодря ти", пожелания и поздрави за рожден ден на близки и приятели, юбилей или празник в семейството, поздравления по повод завършване на училище/университет. Тона и изразяването са като за много близки хора, с подчертано скъсена дитанция (т.е. може да се напомнят преживени случки, припомняне на истории от минали рожденни дни, лудории), както и насърчаващи послания;
2 - Бизнес послание - обикновено включва пожелания и поздрави за колеги или по-високопоставени, с по-официален тон, но не пресилено;
3 - Сватба! - Това е изцяло различна категория! Въпреки, че може, а и трябва да е доста в духа на личното послание, все пак - бъдете креативни! Сватбеното послание трябва да е с подчертан изискан, позитивен и добронамерен стил, но ако можете да кажете някои житейски истини с малко хумор - това би било доста подходящо. =)
 

Покани за рожден ден или друг повод

Поканата е особен вид картичка, която също може да бъде намерена и в онлайн вариант. Хората вече все по-често прибягват до този вариант, защото става много бързо - може да се прати до много хора едновреммено и това пести време. Електронната покана за рожден ден или друг хубав повод е много удобен вариант за някои събития, особено в случаите, когато поканата изисква обратна връзка с потвърждение за присъствието. Изпращането на картички-покани на имейлите на поканените, улеснява домакините/организаторите на събитието, защото така връзката става лично между хората, между които трябва връзката да се осъществи. Обикновено електронната покана за рожден ден издава, че става въпрос за по-изискано или по-официално събитие. Това обаче съвсем не е задължително. Точно заради удобството поканите могат да представляват покани-картички за рожден ден или сватба. Поканите могат да представляват и анимирани картички за други лични и семейни празници, фирмени партита, детски празненства или всякакви други празници. 
 
Все по-актуални стават картички от рода на "Save the day!" т.е. "Запазете си деня!", което е 100% покана и обикновено трябва да се разбира като "Моля запазете си този ден свободен за нас/за мен!". Най-често този вид картички се изпращат от името на младоженците като покана за техния сватбен ден. В по-редки случаи "Запазете си деня!" трябва да се приемат като покани за годеж, покани-картички за рожден ден или за други официални поводи. 
 
Още съвети:
Ако народът е казал "Ако е гарга - да е рошава!", тук спокойно може да се каже "Ако е подарък - да е с картичка!" =)
Ако подарявате пари като подарък - това е прекрасен жест, който върви прекрасно с картичка за рожден ден! Помислете за посланието - нека е нещо по-специфично - човек не всеки ден прави точно такъв подарък!
Какъвто и да е Вашият подарък - по-скромен или по-щедър - добавете картичка! Това ще остане за спомен от празничният ден. Всички картички за рожден ден, е добре да са съобразени с подаръка, за да са в съответствие с него (по-щедър подарък - по-щедра картичка). 
 
кратко послание или пожелание е по-добро от никакво! Това е сигурно, както е сигурно, че всеки подарък трябва да си има картичка. Ако наистина не си падате по сантименталности, или ако сте от хората, за които всички пожелания са еднакви, или да си го кажем честно - повечето пожелания Ви се струват безкрайно тривиални... ето един съвсем обикновен пример за това какво да пише в една картичка за рожден ден. Това е достатъчно!
 
 Мария, 
Честит Рожден Ден!
С обич:___________
 (дата):___________
   (подпис)
 

Нашите предложения за картички за рожден ден

Както винаги на първо място ние се стараем да сме Ви полезни! Затова в нашите предложения има български и чуждестранни сайтове, от всичките картички за рожден ден, от цялото разнообразие, изпъстрено със забавни анимирани картички за честит рожден ден, картички за имен ден и поздравителни картички за всякакви други поводи - сигурни сме - ще намерите картичката, от която имате нужда!
 
www.vcards.bg има една доста приятна опция на главната си страница показва всички най-популярни картички за рожден ден, и картички от други категории. По този начин можете бързо да се ориеттирате, кои са най-харесваните и най-изпращаните картички, за да можете и да се ориентирате кои са най-добрите картички за празника на Ваши близки, роднини и приятели. Още една приятна опция - още докато сте на vcards.bg вероятно ще забележите графата с предстоящи празници. Основните категории за избор на поздравителна картичка са - За празнизи: 24-ти Май, Великден, Коледа, Нова година, Осми декември, Осми март, Първа пролет, Първи април, Първи март, Първи юни, Свети Валентин, Трифон Зарезан; Честито за случаи: Абитуриентски бал, Бебета, Имен ден, Приятелство, Рожден ден, Сватба. Нестандартните категории на vcards.bg са: Еко, Есен, Животни, Забележителности, Зима, Лято, Модели, Наздраве, Природа, Пролет, Световни художници, Спорт. За да изпратите картичка от този сайт, кликнете на бутона "Изпрати картичка" иследвайте инструкциите.
 
www.makeyour.net  е следващото ни предложение да се поразровите за хубави картички и пожелания за най-различни поводи. Списъкът с основните категории е: Бебе, Благодаря, България, Годишнина, Животни, Извинявай, Имен ден, Наздраве, Поздравления, 14 февруари, Сватба, Хубав ден, Цветя. Тук, в makeyour.net има отделна секция, което автоматично означава че няма нужда да губите време, за да се чудите коя картичка би била подходяща за хората, с които работите. Ако искате да наравите жест към колегите си, да импожелаете приятен работен ден, направо отидете в категорията за фирмени картички. Едно приятно удобство, за което от makeyour.net са помислили, е няколко бутона с вероятно най-използваните категории. Въпросните бутони са предвидени за "Картички за Рожден ден", "Обичам те!" и "Липсваш ми!", като сред тях има място и за запазената марка на сайта - "Закъснели поздрави" и "Направи Картичка!". Възползвайте се от шанса да пратите картичка, макар и с малка позакъсняло пожелание! Забавлявайте се с опцията на makeyour.net и направете Ваша собствена уникална картичка =)
 
На сайта www.pozdravi.net ще можете буквално да се впуснете на лов за картички, защото тук Ви очакват няколко хиляди картички за рожден ден, сред които да изберете тези, които най-много Ви допадат. На началната страница винаги е изписана информацията за това, колко точно картички и категории има в наличност. В pozdravi.net търсете и ще намерите картичките, с които най-добре бихте поздравили хората, около Вас, които има повод да празнуват! Категориите за картички, скоито ще можете да поздравяване са: картички за Рожден ден, Наздраве, Честито бебе, Честит Празник, Сватбени, Честита годишнина, Детски рожден ден, Честит Юбилей, Липсваш ми. По-различните категории от останалите сайтове, с които от pozdravi.net разполагат са картички с поздрави за Бързо оздравяване, Весела ваканция, Любовни и Благодаря. Още с отварянате на сайта, тук също ще намерите удобството да видите кой са най-близките идващи празници. Тук имате опцията да видите календарните празници. 
 
На www.kartichki-bg.com вероятно ще забележите, че нямат много богат избор от онлайн картички. Въпреки това, можете да сте сигурни, че ще боравите с авторски картички и неповторимо съдържание, в сравнение с другите сайтове за поздравителни картички за рожден ден.
 
Сайтът www.animacii.net да Ви бъде много по-полезен, от много много други сайтове. На animacii.net ще намерите много голямо разнообразие за свободното си време. Освен поздравителни картички за рожден ден, можете да намерите много други неща, в сферата на изображениеята: аватари, GIF-изображения, блестящи и анимирани картинки, някои онлайн игри, поздравителни картички, както и изображения за Вашия десктоп - wallpapers. Тук освен, че могат да се намерят авторски картинки и изображения, сайтът предлага и картички и изображения по поръчка. На видимо място в сайтаса поставени няколко от най-важните неща за сайта, а именно: линк към най-новото от картички за рожден ден, картички за имен ден, анимирани изображения за десктоп - wallpapers и линк за лична направа на анимиран текст. 
 
Удобството на yoocards.com е очевидно. Разделението на картичките на категории и подкатегории е направено така, че сайтът да зарежда бързо. Изпратете пожелание за някоя от категориите. Благодарение на наличните до момента няколко хиляди картички, можете спокойно да харесате поздрави за най-различни ситуации. Категориите, типични за yoocards.com са: анимационни герои, компютърна графика, стил емо (emo style), хумор, български и европейски градове, както и някои от най-големите и световно известни градове. 
 
Кажете на любим човек "Честит Рожден Ден" с някоя от разнообразните анимирани картички за рожден ден на сайтовете bis.bg и utro.bg. На страниците на сайтовете за картички - изберете и поздравете с някоя от колекциите забавни картички. Направете своя избор за картички с оригинални пожелания за рожден ден, картички за имен ден и още много други. 
 
Не забравяйте че...
Все пак, не всеки харесва поздравителни картички, независимо дали са електронни/online картички или на хартия, независимо дали са картички за рожден ден или пък - става дума за картички за имен ден. Не всеки би оценил времето и усилията, които Вие сте положили, за да изберете единствената и най-подходящата от многото картички за рожден ден. На фона на всички най-различни картички за рожден ден, Вие бихте искали да изберете хубава и стойностна картичка и това е разбираемо. Все пак картичката ще е Вашето послание. Ако човека, за когото сте избрали и предвидили картичката, би разбрал значението, би се зарадвал на стойността, дори и тя да е сантиментална, тогава колкото и време да отделите, за да намерите online картичка за рожден ден, то ще си струва.
 
Видео: Как да направите картичка за рожден ден със скрито послание.

......................

Още поздрави и пожелания от Napred.BG:
Анимирани и всякакви други Картички за поздрав; Коледни картичкиКартинкиПожелания за Рожден ден; Картички за имен ден

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!







Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Картички за рожден ден, забавни анимирани картички - Napred.BG
4.93 (15)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
sampoernapoker88 merupakan situs judi poker88 terbaik dan terpercaya saat ini dimana situs ini memiliki ratusan bahkan ribuan member setia

The professional company 918 kiss provides all the information on 918kiss download.

permainan judi slot di situs https://www.cmd398.net dapat deposit menggunakan judi slot deposit pulsa dan ovo

SeoWho

exact replica watches

안전공원

daftar di situs judi slot online terpercaya qqslot77

seo melbourne

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ подкрепя I Grow Younger | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!