Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "картинки".

Напред.БГ - Българската търсачка.

www.biskvitka.net - Бисквитка
Един от най-популярните сайтове за картинки в България. Biskvitka.net се обновява ежедневно с нови прекрасни снимки.
www.kaprizen.com - Капризен
Колкото и да сте капризни, тук ще намерите картинка за вас! Хиляди снимки, прилежно подредени по категории в kaprizen.com.
www.smehomania.com - Смехомания
Към всяка картинка в смехомания, собствениците на сайта добавят по едно кратко изречение което описва картинката. Ефекта е невероятен - ако посетите smehomania.com веднъж ще стане от любимите ви забавни сайтове.
www.smile-bg.com - Смайл БГ
Smile преведено от английски език означава усмивка и smile-bg.com е точно за това - за да ви накара да се усмихнете. Голяма колекция от забавни картинки, повечето достатъчно смешни за да развеселят всеки един човек.
www.animacii.net - Анимации
В този сайт буквално можете да намерите всичко. Animacii.net е пълен със всякакви анимирани картинки на всякаква тематика за всякакво предназначение.
www.snimki.info - Снимки
Една невероятна колекция от снимки и картинки. Прекраснo структурирани категории с много картинки в тях. Определено си заслужава да посетите snimki.info.
www.eyebg.com - Окото на нета
Окото на нета или по-точно на картинките в нета. Eyebg.com може да ви задържи пред монитора с часове, затова внимавайте с ползването му...
www.topkartinki.com - Топ картинки
Сайта определено не е от най-пълните, но за сметка на това има много тясно специализирани картинки. Ако искате да видите над 300 снимки на чорапи - topkartinki.com е мястото.
www.kartinki.eu - Евро катинки
Един милион картинки. Е, не са точно един милион, но пък за сметка на това .kartinki.eu има най-богатата колекция със снимки на популярни личности която наброява над 200 000.
www.aktualen.com - Актуален
И последният сайт от поредицата картинки. Интересното при aktualen.com е, че доста различни хора качват какви ли не картинки. Ако търсите нещо по-нестандартно - потърсете тук.
Намерете още прекрасни картинки в най-голямата търсачка - Гугъл
 

В страницата ни за картинки ще намерите както голяма колекция от поздравителни картички, така и красиви снимки, пейзажи, плакати, уоупейпъри и други. Анимирани картинки можете да намерите на Animacii.net, Smile-bg.com и на Aktualen.com. Красиви, интересни и забавни снимки по всякакви поводи можете да намерите в някои от специализираните сайтове за забавни картинки у нас, а именно - Kartinki.eu, Topkartinki.com, Snimki.info и Eyebg.com. Други големи портали, в които можете да убиете доста време и да се позабавлявате от сърце с безбройните забавни страници, са Biskvitka.net, Kaprizen.com, Smehomania.com и Aktualen.com. Много от тях се обновяват ежедневно, за да могат всеки ден посетителите да се забавляват с нещо ново. А за още по-голямо улеснение те предлагат и огромен набор от различни категории от смешни снимки и картинки, които да ви удивляват постоянно. 

А ако не искате да разчитате на наличните картини в Интернет, винаги може да се научите как да рисувате сами. Може да започнете от малки картинки и скици и да стигнете до сложни картини. Така ще можете да направите много специален и уникален подарък за някого. Има най-различни уроци по рисуване в София както за начинаещи,  така и за напреднали. Ние препочръчваме тези уроци по рисуване за възрастни. Така ще сте сигурни, че ще можете да изградите своите знания и умения по възможно най-бързия начин и да подхванете едно ново хоби, а защо не и странична професия за малко допълнителни доходи?

 

Видео: Частни уроци по рисуване в София

Видео: Смешни снимки на животни.

..................................................

Още от Napred.BG:
Картички за рожден денКартички за поздрав; Коледни картичкиЕмотикони

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Картинки и снимки, забавни аватари, анимирани картички - Napred.BG
4.88 (8)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!