Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "коледни картички".

Напред.БГ - Българската търсачка.


Страхотна колекция от много идейни коледни картички. Зарадвайте вашите любими хора с картичка от vcards.bg.
Много весели и забавни коледни и новогодишни картички. Определено ще си изберете няколко анимирани от makeyour.net.
Изключително красиви поздравителни новогодишни и коледни картички в pozdravi.net. В тях идеално ще се впише вашето коледно пожелание.
Подбрана колекция от над 150 красиви коледни картички. Изпращането на Коледна картичка от yoocards.com е като детска игра.
Тук може да няма кой знае колко много коледни картички, но съм сигурен че ще намерите точно това което търсите. Във funbg.net има както сериозни така и смешни анимирани картички на коледна тематика.
Чудесни статични и анимирани новогодишни и коледни картички. Изберете си една и зарадвайте любим човек.
Страхотни забавни закачливи коледни картички. Ако искате нещо по-така, то това е мястото където ще го намерите.
www.kolednikartichki.com - Коледни картички
Kolednikartichki.com е едно място в което има само коледни картички и неща свързани с Коледа. Задължително му хвърлете един поглед.
Каталог с линкове на тема Коледа. В него има както анимирани коледни картички, така и други полезни неща които могат да ви бъдат интересни.
А тук можете да намерите много полезна информация за коледните картички, както и линкове към сайтове за картички.
www.google.bg - Още резултати
Намерете още безброй поздравителни коледни картички с помощта на google.bg.
 
 
В резултатите ни с коледни картички ще намерите както български, така и чуждестранни сайтове с картички съответно на български или английски език. Разбира се повечето от резултатите са български, но няма как сайтове като Yoocards.com например да не влязат в класацията също. От българските сайтове най-известни са Vcards.bg, Pozdravi.net и Funbg.net. Анимирани коледни картички ще намерите на Kartichki-bg.com и Cards.myfsite.com, а на Makeyour.net можете сами да си направите собствена картичка по ваш вкус. Малко по-специализирани сайтове ще намерите на Klednikartichki.com, както и в страницата на Старт.бг за Коледа - koleda.start.bg. 
За още по-голямо улеснение сме сложили и няколко тематични коледни картинки, които още повече да приповдигнат празничното настроение. 
 
 
Картичка с коледни топки и звезди
 
Коледна картичка с червени топки'
 
Сини коледни топки и звезди
 
Картичка с коледни играчки
 
Коледни картички с камбанка
 
Червена коледна топка
 
Коледна украса
 
Картичка за Коледа
 
Красива коледна картинка
 
Картичка за Весела Коледа

 

..................................................

Още от Napred.BG:
КоледaКартички за поздрав; КартинкиКартички за рожден денКоледни пожеланияКоледна украсаКоледни песниКъсмети за баницаНовогодишни картички

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Коледни картички, анимирани картички за Коледа - Napred.BG
4.89 (9)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!