Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "Коледни песни".

Напред.БГ - Българската търсачка.

В специалният канал в Youtube ще намерите около 40 тематични и празнични български коледни песни.
Още една група от коледни песни, която ще направи този светъл празник още по-уютен и тържествен.
Тук ще намерите не само коледни песни, но и коледни и новогодишни филми, картички и други.
www.kolednipesni.com - KoledniPesni.com
Kolednipesni.com разполага с огромно количество от детски коледни песни и клипчета, както и текстовете към тях.
www.koledata.blogspot.com - Топ коледни песни
Вижте кои са 15-те най-обичани и слушани коледни песни по света.
За да можете спокойно да припявате със семейството си коледните песни на Бъдни вечер.
Припомнете си любимите зимни и коледни песнички, които сте пяли и на които сте се радвли като малки.
Още една колекция от детски коледни песнички на български език.
www.xmasfun.com - Christmas Fun
Xmasfun.com е един от популярните световни сайтове за коледни песни, картички, клипове и много други, които ще направят празника Ви още по-светъл и приятен.
За да допринесе за коледното Ви настроение koleda.freebg.eu Ви предлага освен песни, още игри, картички, идеи за коледна украса и др.
 
 
В Youtube и Vbox7 има много канали, които са пълни с колекции от коледни песни. В тях има както традиционни български коледни песнички, така и световни хитове, популярни по цял свят. Още за коледното настроение може да намерите на Koleda.hemuz.org и Koledata.blogspot.com. Малко по-специализирани сайтове за коледни песни и други интересни неща са Кolednipesni.com и Xmasfun.com. Текстове на коледни песнчки може да намерите на Index.bg, a на koleda.freebg.eu ще намерите традиционна коледна музика. 
Като цяло обаче групите и каналите в Youtube и Vbox7.com държат първенството в тази категория, защото в тях има най-различни песни и е много по-лесно да се намери нещо, което да е подходящо за вашият вкус и желания. Не забравяйте, че чрез бутоните над полето за търсене в Napred.BG можете директно да търсите в изброените сайтове, за по-голяма бързина и удобство. 
 

 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Коледни песни в Youtube, Vbox и други, детски коледни песни
4.88 (8)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!