Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "късмети за баница".

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Огромно разнообразие от оригинални коледни и новогодишни късмети. Тук ще намерите пожелания за здраве, учение, пътуване, пари, любов, късмет и още много други. Има както по-дълги късмети в рими, така и кратки и чаровни пожелания. Бъдете оригинални и зарадвайте семейството си със красиви и специални късмети.
www.pojelaniq-bg.net - Късмети за баница
В pojelaniq-bg.net ще намерите много интересни неща за Коледа и нова година, като късметчета за баница, пожелания, картички и др.
Още едно сайтче, от което можете да вземете идеи за оригинални и забавни късмети за Коледа и нова година.
Тук можете да намерите интересни и забавни късмети на различни теми в рими.
Сайтът предлага интересна и полезна информация за празника, както и много умни и позитивни късмети за Коледа.
Ако все още не сте намерили подходящите късметчета за Вашата баница, може да прочетете и предложеното от LadyZone-bg по въпроса.
www.interesnine6tica.blogspot.com - Категория: късмети за баница
Сайтът разполага с голямо количество коледни и новогодишни късмети както в рими и стихчета, така и по-кратички.
Az-jenata.BG също Ви предлага голям набор от приятни и остроумни късметчета за коледната или новогодишната баница.
Още един сайт, който ще Ви помогне в изборът на най-подходящите новогодишни късмети за Вашето семейство.
 
 

Като цяло повечето сайтове, които предлагат оригинални късмети за баница, са специализирани сайтове за всякакви поздрави, за Коледа, за Нова година и т.н. Подобни сайтове например са Koleda.kulinarni-recepti.com, Pojelaniq-bg.net, Pozitivnoto.info и други. В тях можете да намерите както най-различни забавни късмети за новогодишната баница, така и още много информация покрай Коледа, коледни и новогодишни картички, пожелания, песни и други. Много други сайтове, обаче, също предлагат интересни късмети, макар и да не са специализирани в областта на Коледа или нова година. Странички с пожелания имат също Ladyzone-bg.com, Az-jenata.bg, Interesnine6tica.blogspot.com, Vsekiden.com. Новогодишни късмети за баница, които да допадат на всеки вкус, дори и на най-модерния, можете да намерите и на Snews.bg, които ще ви зарадват с интересни пожелания за нов компютър, голяма заплата, приятели и купони, слава и т.н.

....................................

Още от Napred.BG:
КоледaКоледни пожеланияПожелания за Нова ГодинаКоледни картичкиКоледна украсаКоледни песниНовогодишни картички

 

 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Късмети за баница, коледни и новогодишни късметчета - Napred.BG
4.7 (10)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!