Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "музика".

Напред.БГ - Българската търсачка.

Може да използвате Napred.BG за директно търсене на музика/mp3 в Data.bg, Zamunda.net и Beemp3.com, като кликнете на линковете над полето за търсене или изпишете директно имената на сайтовете и изпълнител или песен (напр. "zamunda madonna"; "data madonna").
 
www.mp3zonebg.net - MP3 Зона
Сайтът предлага безплатно сваляне на песни. Освен download в Mp3zonebg.net ще намерите албуми, текстове на песни, а също и клипове.
Искате ли да послушате малко музика? От Heminei.com можете да си изтеглите каквито песни желаете в mp3! На ваше разположение освен песни за безплатно сваляне са също снимки, музикална кутия и други интересни неща.
www.pro-dance.org - Про Денс
Този сайт е идеалното място за вас. От него може да сваляте музика напълно безплатно. Много добър подбор на хитови песни от всякакъв жанр.
www.bgmuzika.net - БГ Музика
Ако искате да послушате качествена българска музика сте попаднали на подходящия сайт. Заповядайте! В bgmuzika.net ще намерите за слушане най-новите български музикални видеоклипове и песни.
www.fun4e.com - Фънче
Много добър сайт! Неограничено безплатно сваляне на музика от fun4e.com. Освен теглене на песни съчетава и други функции, включително и слушане на онлайн радио.
novamuzika.free.bg - Нова музика
Сайт за нова музика, поп фолк хитове и още! Определено си заслужава. Novamuzika.free.bg е пълен с вашите любими фолк парчета. Списъкът е неповторим.
За всички фенове на балканските ритми! Насладете се на едни от най-големите хитове в този жанр. Един наистина неповторим форум, в който непременно трябва да се регистрирате. Ориенталски ритми безплатно, кючеци и много други!
www.pravoslavieto.com - Църковна музика
Мястото, от което може да слушате църковна музика и песни! Само за ценители! Едни от най-хубавите български песнопения са само в pravoslavieto.com!
www.classical-bg.com - Класическа музика
Българският сайт за класическа музика! Не е за изпускане. Ако се интересувате от класическа музика за download, непременно посетете classical-bg.com. Ще намерите информация за композитори и други полезни за вас неща.
www.billboard-bg.com - Билборд
Това е мястото, където можете да изтеглите най-новите хитове. Billboard-bg.com предлага актуална информация и на световни класации за топ песни. Място, където можете да гласувате за вашия любим хит.
www.google.bg - Музика в Google.bg
Намерете още полезни сайтове на тематика музика в google.bg
 
В България има много сайтове за сваляне или слушане на музика безплатно. Много хора използват за теглене единствено www.Data.bg, без да знаят, че други сайтове като mp3zonebg.net, heminei.com, bgmuzika.net и много други също предлагат безплатно сваляне на музика online, а и много повече - клипове, снимки, информация около изпълнителите, групите и т.н. Тук ще намерите сайтове за сваляне на музика от различни видове - денс, поп, рок, поп-фолк, класика, църковни песни за теглене и др. 
 
Не забравяйте, че Napred.BG Ви дава възможността да търсите mp3 и песни за сваляне и слушане директно в няколко различни сайтове за безплатно теглене на музика като BeeMP3.com, Zamunda.net и Data.bg само с един клик. Но вместо в сайтове за сваляне на музика, може да гледате любимите си песни безплатно и като клипове от Vbox7 и Youtube.com

..........................................................

Още сайтове за безплатно гледане или download от Napred.BG:
ФилмиVbox7 Download

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Музика, сайтове за безплатно сваляне на музика, песни - Napred.BG
4.45 (11)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!