Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "субтитри".

Напред.БГ - Българската търсачка.

Най-големият сайт за субтитри в България. В Subs.sab.bz можете да намерите превод на любимите си филми или сериали.
Един от най-старите сайтове за субтитри (бившия subs.unacs.bg) Базата на .subsunacs.net с БГ преводи на филми и сериали е огромна. Освен всичко subs unacs има и доста посещаван форум.
bg.subtitlesvalley.com - Subtitles valley
Голямото предимство на тази мета търсачка е, че търси BG Subs едновременно на изключително много места, включително и в най-големите БГ сайтове за субтитри.
www.subtitri.net - Subtitri.net
Търсачка за BG субтитри. Благодарение на subtitri.net, можете да търсите BG subs за желаният от вас филм в над 10 други сайта за субтитри.
Това е един по-нов сайт за субтитри. Интересното при него е, че освен субтитри на български можете да намерите и на руски и английски език.
www.opensubtitles.org - Open subtitles
Това е една от най-големите световни бази със субтитри. В opensubtitles.org има subs на всякакви езици, а броят на преводите надминава 1 800 000.
www.subsland.com - Subs land
Безброй субтитри за сваляне. В subsland.com ще откриете subs на Български, Английски и Руски език за почти всеки филм, за който се сетите.
www.subsworld.net - Subs world
Още един сайт в който може да се опитате да намерите субтитри за филма, който искате да гледате.
Потърсете субтитри на български и в търсачката на google.bg

 

Сайтовете за субтитри, които са изброени тук, са любимите и най-често използвани сайтове за bg subs у нас. Безспорни лидери в областта, заемайки и челните позиции в нашите резултати за най-голямо удобство за потребителите, са subs.sab.bz и ветеранът вече www.subsunacs.net. Тези два сайта имат в своите бази хиляди субтитри за най-различни филми. В случай, обаче, че Вие търсите нещо по-различно от това, което предлагат subs.sab.bz и subsunacs.net или търсите нещо, което го няма там, Ви предлагаме избор от други големи сайтове като www.subtitri.net и bg.subtitlesvalley.com (чудесна търсачка, която търси в sab.bz, subs unacs и много световни subs сайтове), които бързо набират скорост, както и няколко други големи световни сайтове, в които ще намерите субтитри не само на български език, но и на английски, руски и др. 

....................................................

Още от Napred.BG:
ФилмиДетски филмиФилми онлайнКомедииРечник

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Субтитри, търси филми в Subs.sab.bz и Subsunacs.net - Napred.BG
4.82 (11)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!