Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "картички за имен ден".

Напред.БГ - Българската търсачка.

www.kartichki.bg - Картички.БГ
Сайтът Kartichki.bg разполага с огромна колекция от най-различни онлайн картички за всякакви поводи, включително и с пожелания за имен ден.
Тук ще намерите забавни, красиви и иновативни картинки с оригинални поздрави и пожелания за честит имен ден.
На сайта MakeYour.net имате възможността, освен да изберете поздрав от готовата им колекция, сами да изработите картичка според вашия вкус и предпочитания.
В този сайт ще можете да намерите най-различна информация около имените дни, като календар с празниците, подаръци и цветя, пожелания, картинки и много други.
www.allabouthappylife.com - Поздрави с цветя
Тук ще намерите голяма колекция от картички за имен ден с цветя - идеалният избор за празнуващите дами.
Разгледайте колекцията от забавни пожелания и картички за имен ден, съчетани с някои от най-изявените ни български народни черти.
www.f-photos.com - Картички от F-Photos
Ако все още не сте намерили подходящата електронна картичка или пожелание за имения ден на ваш близък или приятел, разгледайте и колекцията на F-photos.com.
Сайтът набляга повече на картичките с цветя и букети на тях, приятно комбинирани с красиви поздрави и пожелания.
Страхотна колекция от красиви анимации с поздрави и послания на тях, подходящи за най-различни празници и поводи.
 

Колекция в Youtube.com от музика и видео за именни дни:

 

.................................................

Още пожелания от Napred.BG:

Пожелания за Имен денПожелания за юбилейПожелания за годишнина от сватбаПожелания за кръщенеПожелания за бебеПожелания за сватбаПожелания за Нова ГодинаПожелания за Свети ВалентинЛюбовни пожеланияКоледни пожеланияПожелания за Баба МартаПожелания за 8 мартПожелания за ВеликденСМС за рожден денЛюбовни SMSСМС за лека нощКартички за рожден денКартички за рожден денКартинкиКоледни картичкиВицовеМъдри мислиЦитатиПожелания за абитуриентиСМС за добро утро

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Картички за имен ден, поздрави-пожелания за имен ден - Napred.bg
4.67 (3)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!