Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "цитати".

Напред.БГ - Българската търсачка.

www.citati.bg - Цитати.БГ
Сайтът citati.bg Ви предоставя достъп до огромно количество цитати от книги, крилати фрази, текстове и други подобни.
www.misliicitati.blogspot.com - Мисли и цитати
Много мъдри мисли, цитати, пожелания, поздрави, сентенции, пословици, подоворки и други.
Мъдростите и цитатите са подредени в различни тематични категории, които Ви позволяват лесно и бързо да намерите подходящия цитат от книга или филм.
В lanix.org ще намерите голямо количество от мъдри мисли на известни личности от миналото и настоящето.
www.citatnik.appspot.com - Цитати от любими филми
Вижте най-популярните и крилати цитати от любимите Ви български филми.
www.wikiquote.org - Уикицитат
Цитатите са разделени в категории по теми, личности, националности, филми, книги, музика и т.н.
Над 3,000 цитата, извадени от различни интересни филми, песни, книги, речи и интервюта.
Още интересни и вдъхновяващи велики мисли, казани през годините от известни личности.
Тук ще намерите мъдри цитати за живота, за любовта, приятелството и много други.
Още цитати в mislite.com по най-различни теми като живота, омразата, любовта, религията, свободата, семейството, смелостта, щастието и т.н.
 
 

Интернет пространството е направо засипано от всякакви сайтове, които предлагат мъдри мисли и велики цитати за живота, любовта и всякакви поводи. Такива например са Citati.bg, Misliicitati.blogspot.com, Dimodi.com и Lanix.org, на които ще можете да намерите огромно количество от крилати фрази за живота, текстове на песни, пожелания, мъдри мисли, пословици, поговорки и други подобни, които са разделени в различни тематични категории и групи. Citatnik.appspot.com ще ви зарадва с много цитати от любимите ви български филми, а на Book-log.net има голям набор от фрази от различни книги. Други сайтове, които не са направени само и единствено за велики и мъдри мисли, както е сайтът Mislite.com, но които също предлагат голям набор от мисли за живота, любовта, забавни цитати от книги и филми и т.н., са Izpolzvai.com и Pojelaniq-bg.net. Имайте предвид, че колкото и цитати от книги и филми за любовта и живота да изчетете, най-инстинската мъдрост се придобива директно от живота, а нв от четене на мъдри мисли.

"Макар да има и с хиляди такива пречки отпреде ми пак не мога да се отреча от избраната един път всегда цел." - Панайот Волов

...........................................

Още от Napred.BG:
Мъдри мислиВицовеКръстословици

 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Цитати от книги, филми и песни, мъдри мисли за живота и любовта
4.91 (11)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!