Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "online TV".

Напред.БГ - Българската търсачка.

www.onlinetv.inbulgaria.info - Онлайн телевизии
Сайтът разполага с голям набор от различни ТВ програми, които може да гледате безплатно и удобно online.
www.tv-sv.blogspot.com - Online TVs
Още един интернет сайт, който Ви предоставя достъп до много български и чуждестранни ТВ програми.
www.e-televizor.com - Е-Телевизор
ТВ каналите тук са подредени в различни класации, като по този начин потребителите могат бъзро да се ориентират в избора си. E-televizor.com е от най-популярните БГ сайтове за гледане на TV online в интернет.
www.onlinetv-bg.net - Online TV bg
Още един сайт, в който можете да гледате на живо любимите си телевизионни канали и предавания.
Нова ТВ също дава възможност на потребителите си да гледат предаванията й на живо и в реално време на Novatv.bg
БНТ.БГ също позволява на любителите си да гледат нейните програми безплатно в Интернет tv.bnt.bg
www.tv7.bg - ТВ7 online
Още един сайт, на който може да гледате телевизия на живо - Online TV 7.
www.btv.bg - BTV online
Гледайте предаванията на телевизия БТВ на живо в Интернет в btv.bg, предвид разни проблеми с кабелните оператори често се налага да гледате BTV online по интернет.
 

Интернет сайтовете за Online TV, предложени в тази страница, могат да се разделят на 2 части - такива, които предлагат всички телевизии на живо, и такива, които са си частни само за определени TV канали. Така например в началото ще попаднете на сайтове, които предлагат всички видове Online TV - Е-televizor.com, Online-tvbox.com, Onlinetv.inbulgaria.info и Ttv-sv.blogspot.com. Всеки един от тях има различни удобства за потебителите - така например Online TV in Bulgaria не предлага просто отделните канали, но за всеки един от тях е написано точно какво дава в момента, за да може потребителят по-лесно да се ориентира. E-Televizor пък е разделил каналите по различни класации. Във втората половина на страницата за Online TV ще откриете сайтовете на Нова Телевизия, БНТ, ТВ 7 и БТВ, които също предлагат гледане на телевизия на живо по интернет в официалните си сайтове - BTV.BG, NovaTV.BG, Tv.bnt.bg и TV7.BG

Гледането на онлайн телевизия все по-често става част от ежедневието, а online TV сайтове има доста. Удобството му се крие във факта, че не навсякъде и по всяко време може да се гледа телевизия. Когато наоколо няма телевизор, независимо дали защото самият телевизор се е повредил, кабелната TV не работи или по каквато и да е причина, онлайн телевизията идва на помощ. Понякога пускането на online TV е просто навик. За други е необходимост, например, за онези които заради работното си време, имат възможността да видят събитията от деня, любимото си предаване или сериал само на запис или повторение. Разбира се, гледането на телевизия онлайн е по-добър вариант, от това нещата да бъдат теглени (което за младите си стои онлине като опция), от гледна точка на това, че паметта на компютъра е ограничена. 
 
На сайтовете за online TV, може да се намери абсолютно всичко, свързано с тази тема: като се започне с видовете телевизия - ефирна (БНТ, BTV, Нова ТВ, TV7), кабелна, сателитна; всички канали, които се излъчват в България, както и полезни и интересни връзки към други сайтове и online радиа. TV online се гледа много приятно на сайта на www.onlinetv.inbulgaria.info - в него ще намерите разнообразие от сайтове, голям избор за гледане на канали за попфолк телевизия онлайн и на живо. Хубавото тук, е че за всеки канал, който се отваря с определена програма - срещу канала е записано с коя програма се отваря. В случая повечето се отварят с Флаш плеър, Уиндоус медия плеър или VLC медия плеър. Също важна информация, е когато сигнала за даден канал е частичен, в такъв случай това ще е упоменато срещу дадения канал. За хората, които досега не са се интересували от TV online и гледане на телевизия на живо през интернет, има форум, където би трябвало да отговорят online на всички въпроси или затруднения. Ако и след това все още нямате ясна представа на теория - просто опитайте да следвайте инструкциите на практика и гледайте TV online :) Както заглавието подсказва onlinetv.inbulgaria.info - сайтът разполага и с не малък списък за online TV в интернет. Тук можете да гледате TV online, т.е. - всички национални телевизии и техните водещи и допълнителни канали. Българската Нацонална Телевизия: заедно с БНТ1 (В ранната ТВ ера беше Канал 1) и алтернативата БНТ2, както и БНТ Свят/BNT World. БиТиВи: Най-популярната в България BTV online (телевизия БТВ) и другите от пакета на медията БТВ Екшън (BTV Action), БТВ Синема (кино телевизията BTV Cinema), БТВ Комеди (Бившата GTV, сега вече е BTV Comedy), както и БТВ Лейди (женската телевизия BTV Lady) и бившата Ринг TV - БТВ Спорт (BTV Sport) - спортните срещи, излъчвани online по BTV Action. 
 
tv-sv.blogspot.com е online TV сайтът, който разполага, както с български, така и с канали на английски, немски, испански, руски, румънски, турски език, но и някои други. Главните категории тук за гледане на онлайн телевизия са: TV online с новини, музика и спорт. При отварянето на който и да е канал, например филмов канал, докато отвореният канал зарежда, под него сайтът отваря всички подобни на него канали, така че в случай, че искате да разнообразите с друг канал, можете да останете на същата тематика, но с друг канал. Много приятни и лесни опции за ползване са си развили tv-sv.blogspot.com Освен всички канали за гледане на онлайн телевизия, на главната страница на сайта има няколко падащи менюта с български телевизионни канали, румънски, руски TV канали. Гледайте BTV online с мярка, че турските сериали са голяма лепка. По-скоро може да пробвате BTV Action online в удобно за Вас време и място.
 
Гледането на online TV става още по-лесно с използването на e-televizor.com Очевидно е, че сайтът е направен за да бъде максимално улеснено за потребителите да боравят с online TV каналите. "Е-Телевизорът" има приятно разделение на самите online TV канали по категориите: последно добавени в e-televizor.com, най-гледани днес, най-пускани днес, най-висока оценка, най-гледани и най-пускани TV канали (принципно), най-много гласове, най-ниска оценка. Класирането в категориите на e-televizor.com дава необходимата за потребителя информация, която бързо му помага да избира, да преценява, да анализира. Разбира се, ако даден потребител на e-televizor.com има определен интерес, който не е особено популярен сред комерсиалните канали като BTV, (например лов и риболов) никакви оценки и класации на сайта e-televizor.com не биха могли да повлияят в търсенето на информация за лова и риболова. В крайна сметка всяка онлайн телевизия я има, точно защото я има и нормалната телевизия - различни интереси, професии, хобита, истории. На http://www.e-televizor.com/livesports.php можете да гледате футболни мачове на живо, както и други спортове, спортни дисциплини и събития от цял свят. www.e-televizor.com е един от любимите сайтове за телевизия онлайн в българския интернет. 
 
Нашите предложения за телевизия онлайн са от най-използваните и с най-добри отзиви. Напомняме Ви, чи има и сайтове за гледане на телевизионни канали online, като платена услуга, но на тях няма да правим реклама тук, през тези сайтове (които сме изброили) гледането на TV online е напълно безплатно!
Ето още от националните телевизиии онлайн - Нова телевизия - www.novatv.bg, ТиВи7 - www.tv7.bg, БиТиВи - www.btv.bg Гледайте една (или повече) телевизия онлайн, и откривайте най-актуалното от последните световни и родни събития и последни новини относно политиката. Забавлявайте се с шоу и риалити предаванията. Релаксирайте с новини от шоубизнеса, българското и чуждестранно кино - гледайте TV online на живо или на запис - където и когато Ви е удобно!
 
Във всички сайтове, освен да гледате online TV, можете и да слушате радио online, при това с добро качество. 
 

....................................................

Още неща, свързани с онлайн телевизия от Napred.BG:
ФилмиOnline radioКомедии; Btv.bg; Novatv.bg

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Online TV - Сайтове за гледане на онлайн телевизия на живо в Интернет
4.67 (18)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
sampoernapoker88 merupakan situs judi poker88 terbaik dan terpercaya saat ini dimana situs ini memiliki ratusan bahkan ribuan member setia

The professional company 918 kiss provides all the information on 918kiss download.

permainan judi slot di situs https://www.cmd398.net dapat deposit menggunakan judi slot deposit pulsa dan ovo

SeoWho

exact replica watches

안전공원

daftar di situs judi slot online terpercaya qqslot77

seo melbourne

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ подкрепя I Grow Younger | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!