Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "online TV".

Напред.БГ - Българската търсачка.

www.onlinetv.inbulgaria.info - Онлайн телевизии
Сайтът разполага с голям набор от различни ТВ програми, които може да гледате безплатно и удобно online.
www.tv-sv.blogspot.com - Online TVs
Още един интернет сайт, който Ви предоставя достъп до много български и чуждестранни ТВ програми.
www.e-televizor.com - Е-Телевизор
ТВ каналите тук са подредени в различни класации, като по този начин потребителите могат бъзро да се ориентират в избора си. E-televizor.com е от най-популярните БГ сайтове за гледане на TV online в интернет.
www.onlinetv-bg.net - Online TV bg
Още един сайт, в който можете да гледате на живо любимите си телевизионни канали и предавания.
Нова ТВ също дава възможност на потребителите си да гледат предаванията й на живо и в реално време на Novatv.bg
БНТ.БГ също позволява на любителите си да гледат нейните програми безплатно в Интернет tv.bnt.bg
www.tv7.bg - ТВ7 online
Още един сайт, на който може да гледате телевизия на живо - Online TV 7.
www.btv.bg - BTV online
Гледайте предаванията на телевизия БТВ на живо в Интернет в btv.bg, предвид разни проблеми с кабелните оператори често се налага да гледате BTV online по интернет.
 

Интернет сайтовете за Online TV, предложени в тази страница, могат да се разделят на 2 части - такива, които предлагат всички телевизии на живо, и такива, които са си частни само за определени TV канали. Така например в началото ще попаднете на сайтове, които предлагат всички видове Online TV - Е-televizor.com, Online-tvbox.com, Onlinetv.inbulgaria.info и Ttv-sv.blogspot.com. Всеки един от тях има различни удобства за потебителите - така например Online TV in Bulgaria не предлага просто отделните канали, но за всеки един от тях е написано точно какво дава в момента, за да може потребителят по-лесно да се ориентира. E-Televizor пък е разделил каналите по различни класации. Във втората половина на страницата за Online TV ще откриете сайтовете на Нова Телевизия, БНТ, ТВ 7 и БТВ, които също предлагат гледане на телевизия на живо по интернет в официалните си сайтове - BTV.BG, NovaTV.BG, Tv.bnt.bg и TV7.BG

Гледането на онлайн телевизия все по-често става част от ежедневието, а online TV сайтове има доста. Удобството му се крие във факта, че не навсякъде и по всяко време може да се гледа телевизия. Когато наоколо няма телевизор, независимо дали защото самият телевизор се е повредил, кабелната TV не работи или по каквато и да е причина, онлайн телевизията идва на помощ. Понякога пускането на online TV е просто навик. За други е необходимост, например, за онези които заради работното си време, имат възможността да видят събитията от деня, любимото си предаване или сериал само на запис или повторение. Разбира се, гледането на телевизия онлайн е по-добър вариант, от това нещата да бъдат теглени (което за младите си стои онлине като опция), от гледна точка на това, че паметта на компютъра е ограничена. 
 
На сайтовете за online TV, може да се намери абсолютно всичко, свързано с тази тема: като се започне с видовете телевизия - ефирна (БНТ, BTV, Нова ТВ, TV7), кабелна, сателитна; всички канали, които се излъчват в България, както и полезни и интересни връзки към други сайтове и online радиа. TV online се гледа много приятно на сайта на www.onlinetv.inbulgaria.info - в него ще намерите разнообразие от сайтове, голям избор за гледане на канали за попфолк телевизия онлайн и на живо. Хубавото тук, е че за всеки канал, който се отваря с определена програма - срещу канала е записано с коя програма се отваря. В случая повечето се отварят с Флаш плеър, Уиндоус медия плеър или VLC медия плеър. Също важна информация, е когато сигнала за даден канал е частичен, в такъв случай това ще е упоменато срещу дадения канал. За хората, които досега не са се интересували от TV online и гледане на телевизия на живо през интернет, има форум, където би трябвало да отговорят online на всички въпроси или затруднения. Ако и след това все още нямате ясна представа на теория - просто опитайте да следвайте инструкциите на практика и гледайте TV online :) Както заглавието подсказва onlinetv.inbulgaria.info - сайтът разполага и с не малък списък за online TV в интернет. Тук можете да гледате TV online, т.е. - всички национални телевизии и техните водещи и допълнителни канали. Българската Нацонална Телевизия: заедно с БНТ1 (В ранната ТВ ера беше Канал 1) и алтернативата БНТ2, както и БНТ Свят/BNT World. БиТиВи: Най-популярната в България BTV online (телевизия БТВ) и другите от пакета на медията БТВ Екшън (BTV Action), БТВ Синема (кино телевизията BTV Cinema), БТВ Комеди (Бившата GTV, сега вече е BTV Comedy), както и БТВ Лейди (женската телевизия BTV Lady) и бившата Ринг TV - БТВ Спорт (BTV Sport) - спортните срещи, излъчвани online по BTV Action. 
 
tv-sv.blogspot.com е online TV сайтът, който разполага, както с български, така и с канали на английски, немски, испански, руски, румънски, турски език, но и някои други. Главните категории тук за гледане на онлайн телевизия са: TV online с новини, музика и спорт. При отварянето на който и да е канал, например филмов канал, докато отвореният канал зарежда, под него сайтът отваря всички подобни на него канали, така че в случай, че искате да разнообразите с друг канал, можете да останете на същата тематика, но с друг канал. Много приятни и лесни опции за ползване са си развили tv-sv.blogspot.com Освен всички канали за гледане на онлайн телевизия, на главната страница на сайта има няколко падащи менюта с български телевизионни канали, румънски, руски TV канали. Гледайте BTV online с мярка, че турските сериали са голяма лепка. По-скоро може да пробвате BTV Action online в удобно за Вас време и място.
 
Гледането на online TV става още по-лесно с използването на e-televizor.com Очевидно е, че сайтът е направен за да бъде максимално улеснено за потребителите да боравят с online TV каналите. "Е-Телевизорът" има приятно разделение на самите online TV канали по категориите: последно добавени в e-televizor.com, най-гледани днес, най-пускани днес, най-висока оценка, най-гледани и най-пускани TV канали (принципно), най-много гласове, най-ниска оценка. Класирането в категориите на e-televizor.com дава необходимата за потребителя информация, която бързо му помага да избира, да преценява, да анализира. Разбира се, ако даден потребител на e-televizor.com има определен интерес, който не е особено популярен сред комерсиалните канали като BTV, (например лов и риболов) никакви оценки и класации на сайта e-televizor.com не биха могли да повлияят в търсенето на информация за лова и риболова. В крайна сметка всяка онлайн телевизия я има, точно защото я има и нормалната телевизия - различни интереси, професии, хобита, истории. На http://www.e-televizor.com/livesports.php можете да гледате футболни мачове на живо, както и други спортове, спортни дисциплини и събития от цял свят. www.e-televizor.com е един от любимите сайтове за телевизия онлайн в българския интернет. 
 
Нашите предложения за телевизия онлайн са от най-използваните и с най-добри отзиви. Напомняме Ви, чи има и сайтове за гледане на телевизионни канали online, като платена услуга, но на тях няма да правим реклама тук, през тези сайтове (които сме изброили) гледането на TV online е напълно безплатно!
Ето още от националните телевизиии онлайн - Нова телевизия - www.novatv.bg, ТиВи7 - www.tv7.bg, БиТиВи - www.btv.bg Гледайте една (или повече) телевизия онлайн, и откривайте най-актуалното от последните световни и родни събития и последни новини относно политиката. Забавлявайте се с шоу и риалити предаванията. Релаксирайте с новини от шоубизнеса, българското и чуждестранно кино - гледайте TV online на живо или на запис - където и когато Ви е удобно!
 
Във всички сайтове, освен да гледате online TV, можете и да слушате радио online, при това с добро качество. 
 

....................................................

Още неща, свързани с онлайн телевизия от Napred.BG:
ФилмиOnline radioКомедии; Btv.bg; Novatv.bg

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Online TV - Сайтове за гледане на онлайн телевизия на живо в Интернет
4.67 (18)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!