Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю за сайта www.btv.bg.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

 

Btv.bg

Сайтът www.btv.bg е изграден с изцяло нова технология, която гарантира по-добро качество на стрийминга и видеото, а дизайнът е съобразен с последните тенденции при уебсайтовете на големи международни телевизии. Потребителите са улеснени от новата подредба на информация и по-добра организация на видео секцията, в която могат да стигнат лесно до видеата на предаванията.             

В btv.bg и са включени самостоятелните сайтове на новите канали - Cinema и Comedy, където може да се намери информация и видео за предавания, програма, филми и сериали. Големите проекти на btv.bg -  “Гласът на България”, “България търси талант”, и новите български сериали разполагат със свои сайтове, включени в www.btv.bg, които имат собствена структура и дизайн. Сайтът предлага по-подробна и дългосрочна прогноза за времето за повече локации с новия си сайт dalivali.            

Със стартирането си БТВ.бг дава повече ексклузивна информация на потребителите, която не е излъчвана в ефир – текст, снимки, видео. Освен всичко това ще могат да ползват зрителите и функция, с която да оценяват различните материали, по време като “най-четени”, “най-гледани” и „най-оценявани” да ги сортират в btv.bg.     

Стартиралата версия е бета версия, към която се добавят и нови функции и секции - форуми и блогове, фен зона, потребителите ще могат да общуват лесно, както помежду си.  Към профила на всеки активен потребител ще има архив за всички негови публикации за период от 2 години.  телевизията е първата медия, която в интернет значително инвестира и превърна медийния си портал www.btv.bg в изключително посещаван.    

Потребителите вече 4 години могат от всяка точка на България да гледат безплатно онлайн, като се изисква единственото регистрация. Btv.bg предлага ежедневно богат видеоархив на новини и предавания ексклузивно съдържание, за обратна връзка разни възможности, информация и снимки за любими филми, предавания,  сериали, ексклузивни интервюта със звездите от тях, игри с награди, които се излъчват по bTV. 

Порталът на телевизията btv.bg е с изцяло обновен дизайн, в реално време потребителите ще открият както програмата, така и видеоархив на развлекателните програми, публицистичните предавания, новини.  Регистрацията дава възможност за публикуване на зрителски материали в рубриката „Аз, репортерът”– видео и снимки, всеки може мнението си да сподели по важни и наболели обществени проблеми в коментарите на рубрика „Новини”, предвидени са в www.btv.bg и анкети по актуални политически и обществени въпроси.

ВTV даде възможност на зрителите от цялата територия на страната да гледат телевизията онлайн, като по този начин отговори на нарастващите изисквания на аудиторията и все по-увеличаващият се брой потребителите на Интернет у нас. Излъчването на живо на програмата на bTV в други сайтове е незаконно и се предприемат всички законови мерки, за предотвратяване на разпространението онлайн, освен от www.btv.bg

bWEB включва онлайн проектите btv.bg, btvnews.bg,  ladyzone.bg, voyo.bg,  sport.btv.bg, сайтовете на всички канали и радиа в групата и сайтовете на най-гледаните телевизионни предавания и сериали.  bWEB привлича над 35% от българската интернет аудитория– образовани, млади, платежоспособни потребители, посещаващи месечно над  40 000 000 страници, за да се забавляват и информират, споделят съдържание и комуникират.Той е лидер в онлайн видео-съдържанието, предлагайки разнообразие от качествени продукции, генериращи месечно над 3 000 000 гледания.         

Btv.bg е дългогодишен лидер в българското онлайн пространство, който се посещава от близо 200 000 потребители дневно и месечно над 1 200 0000 потребители. Той е портал към групата диверсифицирани тематични сайтове, които в ТВ ефира представят най-гледаното съдържание онлайн.  

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

BTV BG - Ревю на www.btv.bg от Търсачката Napred.BG
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!