Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "карта на пловдив".

Напред.БГ - Българската търсачка.

BGmaps може да се похвали с точност на множеството обозначени обекти, намиращи се на територията на Пловдив. Bgmaps.com е най-поддържаната българска база данни с карти (не само на Пловдив) и определено ще намерите това което търсите. Особено удобство в Bgmaps е интеграцията на градски транспорт за Пловдив и другите големи градове. Знаете ли, че Bgmaps дори има функция, която ви генерира маршрут от точка до точка по картата на Пловдив, с използване на градски транспорт, отчитайки времето за пътуване с градския транспорт и пеша. В последния случай BgMaps.com ви дава и очаквано време за пристигане, което си е страхотно удобство.
Google Maps са безспорни лидери на подробните карти. Всяка улица, училище, заведения и други обекти са обозначени на Maps.google.bg. Освен това Google Maps Plovdiv има предимството да разполага със сателитни снимки.
Направете безплатна разходка из втория по големина град в България – Пловдив. Чрез показаната карта от Plovdiv Map имате възможността да посетите всеки парк, музей, манастир и куп други забележителности.
Подробна и полезна карта на Пловдив. Посочени са всички важни за града обекти – паркове, стадиони, медицински центрове, галерии, молове, супер маркети и много други.
www.kartaplovdiv.com - Карта на Пловдив
С помощта на изобилието от нанесени върху картата обекти, ще получите най-добрата ориентация за мястото, което търсите в Пловдив. KartaPlovdiv.com е базирана на Google maps, които за разлика от BgMaps.com предоставят много удобно API за всякакви Maps проекти.
В тази карта ще намерите отбелязани по-големите и централни хотели във вторият по големина град в страната - Пловдив.
В сайта може да намерите всички хотели в района на Пловдив. На картата са обозначени и много забележителности като Античния център, Бачковския манастир, Стария град.
Поместената в сайта уникална карта ще Ви даде ясна и точна представа за транспорта в Пловдив. Подробно са описани всички автобусни линии.
Вижте всички градове и села в близост до Пловдив. Разгледайте внимателно на картата всички възможни пътища.
Ориентирайте се бързо и лесно за всички улици, банки, заведения и други обекти, намиращи се в Пловдив.
С помощта на предоставените сателитни изображения, можете да видите и най-малките детайли, които се намират на картата на Пловдив.
Намерете още сайтове с карта на Пловдив и региона с google.bg.
 

2-та най-големи лидера за онлайн карти - BG Maps и Google Maps, разбираемо заемат първото и второто място в нашите резултати. Като цяло повечето българи предпочитат да използват карта от Bgmaps.com, отколкото от Google, въпреки че втората има някои функции, като сателитна карта например, с които Bgmaps не разполага. Карта на Пловдив можете да намерите и на няколко други български сайта, които също успешно се конкурират с Bgmaps.com и Google maps, например Mymap.bg и Bulmaps.bg. Пловдивчани обаче си имат и няколко свои сайтове за карта на Пловдив като Plovdivmap.com, Kartaplovdiv.com, Plovdiv.bg/span и Fire-plovdiv.org, като последният представя карта и на целият регион с околностите и селцата. Карта на хотелите в Пловдив ще откриете на Karti.bghotelite.com и на Мaps.superbghotels.com. Наред с Google Maps сме сложили и още един световен сайт, от който ще можете да видите сателитни снимки на град Пловдив - Worldmapfinder.com. 

...........................................................

Още от Napred.BG:
Карта на БългарияКарта на СофияКарта на ВарнаКарта на Бургас

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Карта на Пловдив, BgMaps - Napred.BG - Българската търсачка
4.8 (5)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!