Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "карта на Европа".

Напред.БГ - Българската търсачка.

Картите на Google са едни от най-добрите. На тях можете да видите реални снимки на мястото което желаете. Има обозначени хиляди места, може да се ползва и за пътна карта на Европа.
danybon.blogspot.com - Историческа
Тук ще намерите исторически карти на Европа проследяващи развитието и през вековете. Определено си заслужава да се погледне.
www.europa.eu - Валутна карта
Валутна карта на Ервопа. Вижте в кои държави с каква валута се работи и какви са обменните курсове.
www.smehomania.com - Старинни карти
Старинни географски карти на Европа проследяващи развитието й в периода от 800 до 1800 година.
www.worldology.com - История на Европа
Още една историческа интерактивна карта на Европа. В сайта има карта на континента от 900-та година преди новата ера до днешно време.
Интересни карти с различни статистики за държавите в Европа. Европейска карта на населението, доходите, етническите групи, цвета на очите и косата и каквото още се сетите.
Помните ли старите релефни карти от ученическите си години? Тук ще намерите една такава на цяла Европа.
www.alphadesigner.com - Забавна карта
Много интересни карти. Как различните народи виждат картата на Европа. Отделете няколко минути на сайта, ще се позабавлявате.
www.google.bg - Още резултати
Още резултати за Карта на Европа в Google.bg.
 

Най-известният сайт за карта на Европа си остава Google Maps. Въпреки че що се отнася за България, BG Maps е тоталният лидер, картите на Google за Европа си остават най-предпочитани дори и тук. Това се дължи на голямата репутация на световната компания, въпреки че други сайтове също предлагат много интересна и полезна информация. Така наприер сайтът Raileurope.com предлага релефна, а в Danybon.blogspot.com и Worldology.com - историческа карта на Европа. Europa.eu предлага валутна карта на държавите с стария континент, а на Eupedia.com ще намерите още любопитна информация относно доходите, населението, етническите групи, религия и други. Ако обаче търсите пътна, географска или сателитна карта на Европа, Google Maps си остава правилният избор на Maps.Google.bg 

..............................................

Още от Napred.BG:
Карта на СофияКарта на БългарияКоли

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Карта на Европа - Napred.BG - Българската търсачка
4.78 (9)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!