Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю за сайта www.trud.bg.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

 

Trud.bg

На 73 години вече, най-популярният всекидневник у нас – „Труд”, остава по дух млад с младия си колектив журналисти. Но има и такива, които добре помнят забравените линотипен набор и висок печат. Сайт www.trud.bg на единствения от старите централни вестници, който не изостави името си от социалистическите времена, макар и да не е синдикален отдавна. Последните 3 изследвания на вестникарския пазар у нас потвърждават, че "Труд" е неизменен лидер сред всекидневниците. Как се постига това? Естествено, не само с последователност, професионализъм и традиция, а и с вярност към читателя и диалогът с него да е пълноценен.

Освен новинарските цели на www.trud.bg, на сайта се обяви, че колективът  търси кой е учителят на нашето време. Или по-точно онзи учител, който ни е променил, подкрепил в трудни моменти, показал е пътя в живота ни, научил ни е как да продължим бъдещето си.

Кампанията на trud.bg “Моят учител” е с основна цел да предизвика дискусия за образованието ни и хората, които са ангажирани пряко в него. Екипът кани читателите да разкажат за онзи свой учител, който заслужава истинско “благодаря”. Защото www.trud.bg вярва, че е мисия възможна качественото образование у нас, че благодарение на усилията на българския учител,  любовта и преклонението към знанието все още са номер едно. Ето защо на сайта trud.bg всеки може да публикува под публикацията за “Моят учител” спомени, коментари, снимки и разкази.

Възрожденска професия по дух, без значение в кои времена се упражнява, е в момента сред най-онеправданите професии в дългите години на преход. Екипът на www.trud.bg иска да покаже чрез читателите си на всички - хилядите учители, благодарение на които все още не е кауза пердута българското образование. Медиите се носят обичайно по събитийна писта, която изкарва на светло по-често грозните и трагични истории. Затова trud.bg кани да се извадят заедно истинските герои от анонимност в кампанията "Моят учител"!

На страниците на вестника и на сайта на Труд ще се публикуват разкази за онези учители, които са провокирали и променили своите ученици. Екип ще отиде във всяко училище, което е с интересна история и ще публикува най-вълнуващите снимки; публична дискусия ще направи за бъдещето на родното ни образование, за да се опита www.trud.bg да извоюва заедно с читателите онези промени, които отдавна са важни за него.

Тrud.bg е с най-голям авторитет и доверие сред българските читатели, а марката “Труд” е символ на независимост, професионализъм и почтеност. Вестникът е доайен сред периодичните издания у нас – важна част от историята на българската журналистика и България.  Тrud.bg увеличи обема на актуалната информация за международни, вътрешни и спортни новини, за финансова и борсова информация,  специализиран бизнес. Обогатени са тематичните приложения за медии и развлечения, култура и изкуства, автомобили, високи технологии,  практична медицина и приложно право.

Свободата на словото, новаторските елементи в графиката и съдържанието, различните мнения, които в www.trud.bg се изказват, в своеобразен феномен го превръщат; той е общоинформационен сайт за новините такива, каквито са; за контекста и анализите, които ги обясняват; коментарите, които и разследванията пораждат, за да се  търси истината.

Характерни за www.trud.bg са стремежът на интернет потребителя да служи и да е полезен, да търси наболелите теми и проблеми, да предизвиква обществени дискусии и да допринася за активността на обществото, да разказва истинските истории от живота. Тrud.bg е оригинален; остроумен и любопитен; новатор и експериментатор в медийното пространство. Добрият мениджмънт, ярките репортерски таланти, силната журналистика, верните прогнози, блестящите коментари, са тайните на успеха на Труд.бг.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Trud BG - Ревю на www.trud.bg от Търсачката Napred.BG
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!