Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "вестници".

Напред.БГ - Българската търсачка.

www.вестници.org - Вестници
Вестници.org - светът на вестниците в България. Всички Ежедневни, спортни, седмични и месечни издания събрани на едно място. Тук ще намерите вестници като 24 часа, Стандарт, Труд, Новинар, 7 дни спорт, Дума, Телеграф, Монитор и много други.
vestnici.start.bg - Старт бг
Богато разнообразие от различни видове вестници може да намерите тук. Български ежедневници, седмичници и месечници, универсални и специализирани, жълти вестници, регионални – всичко това чака да бъде прегледано от Вас.
www.vestnici.net - Вестници нет
Разнородна селекция от ежедневни, периодични, регионални, спортни, хуморни български и международни вестници. Ако се вълнувате от хороскопи, автомобили, кино, мода, музиката и други области може да получите адекватна информация на нашия сайт.
www.вестници.net - Вестници и списания
Многообразие от български и чужди вестници и списания има във Вестници.net. Посетете ни и ще научите много любопитни факти за всичко, което Ви вълнува чрез вестниците 24 часа, Дневник, Стандарт, Дума, Сега, Капитал и много други. 
www.evestnik.com - Е вестник
Различните жанрове вестници намират заслужено място в evestnik.com. За да бъдете съвременен информиран човек е нужно само да ни посетите.
www.vestnici365.com - Вестници 365
Разнообразие от български и международни вестници и списания в vestnici365.com. Ежедневни и периодични, регионални и спортни вестници даряват своите читатели с достоверна и интересна информация. Четете спокойно вестниците 24 часа, Новинар, Монитор, Стандат, Дума, Сега, Капитал и още много други новинарски и спортни издания. 
vestnici.bezplatni.info - Каталог с вестници
Бъдете постоянно информирани за случващите се актуални събития със съдействието на безплатни вестници от vestnici.bezplatni.info. Те са категоризирани, за да бъде по-лесно на читателите да открият търсената информация.
vestnitsisvyat.start.bg - Световни вестници
Това е сайт само за чуждестранни вестници. Тук ще научите новини от САЩ, Испания, Гърция, Турция, Германия, Италия Румъния, Унгария и много други страни.
Търсете още вестници благодарение на google.bg
 

Понеже в България има много и най-различни вестници и ежедневници, които разполагат със собствени сайтове, а Napred.BG няма как да покаже всичките, без да повлияе по някакъв начин на свободната конкуренция между тях, ние ви предлагаме само сайтове, които ви предлагат достъп до големи селекции и разнообразие от всякакви вестници. Затова тук няма да намерите сайтовете на вестник 24 часа, Труд, Стандарт, Струма, Новинар, Дума, Сега, Телеграф, Монитор и други. Но вие ще можете да получите бърз достъп до тях и до още много други от сайтовете като Вестници.org, Vestnici.net, Вестници.net и Evestnik.com. Там всички вестници са разпределени в категории  новинарски, спортни, ежедневници, жълти вестници и т.н. Дори големият портал Start.bg разполага с 2 различни страници за вестници - един български, на който също ще имате достъп до 24 часа, Труд, Стандарт, Капитал и т.н., и един за чуждестранни вестници като The Economist, Forbes, The Times, Sun и други. Други каталози са Vestnici.bezplatni.info и Vestnici365.com, които също ще ви държат постоянно информирани за случващото се в света и България в сферата на политиката, икономиката, спорта, забавленията и т.н.

..................................................

Още вести от Napred.BG:
Новини от България; Новини ВарнаНовини ПловдивСпортФутболТото

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Вестници - 24 часа, Труд, Стандарт - Napred.BG, Българска търсачка
4.46 (13)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!