Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "новини Пловдив".

Напред.БГ - Българската търсачка.

www.plovdiv24.bg - Пловдив 24 БГ
Ако живеете в Пловдив или сте почитатели на града и се интересувате от всичко свързано с него, в Plovdiv24.bg може да получите търсената от Вас информация. Освен богата секция с новини - Пловдив, порталът Plovdiv24.bg предлага още много, например програма на кината в Пловдив и на телевизията, безплатни обяви за имоти, коли, работа, както и хороскоп. Справочникът на Plovdiv24.bg включва и много полезна секция с каталог на пловдивски сайтове и фирми. Plovdiv24.bg има и секция за спортни новини от Пловдив.
Последни клюки и любопитни новини от Пловдив и страната от www.snews.bg, сайт с авторски новини, често цитиран от големите медии.
www.dariknews.bg - Darik news Plovdiv
Благодарение на категоризацията в Dariknews.bg, Вие имате възможността да научите всички новости от Пловдив и всеки друг град на България. В Dariknews.bg е нужно само да изберете търсения от Вас регион. Последните новини от Пловдив може да четете с доверието, което поражда марката Darik news.
www.podtepeto.com - Под тепето
Всички последни новини за Пловдив ще намерите на PodTepeto.com. Информацията непрекъснато се добавя и актуализира.
www.topnovini.com - Топ новини
Сайта събира автоматично новините за Пловдив от Plovdiv24.bg и всички големи новинарски сайтове. Така ще можете да намерите нужната Ви информация много лесно.
plovdiv.mconet.biz - Новини от Пловдив
Тук е поместена информация за всичко свързано с Пловдив – новини от страната и чужбина, шоубизнес, култура, туризъм, фото галерия, криминални новини.
Този сайт на пловдивска телевизия Ви дава възможност да сте непрекъснато в крак с последните новини около града.
novini.plovdiv7.com - Пловдив 7
Изобилието от информация, поместена в този сайт е полезна за всеки човек. Тук може да научите повече за изложбите, концертите, които се провеждат в града, за фирмите, за обявите, за работата, която се предлага в града, както и последни новини.
Всички актуални новини от Пловдив, цяла България и света, можете да научите от подробната информация, поместена в Plovdivmedia.com
www.factor-plovdiv.net - Фактор Пловдив
Какво се случва в Пловдив – всичко за общината, образованието, политиката и какво ли още не е. Информацията на Factor-Plovdiv.net е категоризирана и изчерпателна.
Намерете още новини от Пловдив с помощта на google.bg.
 
 
Пловдив разполага голям набор от сайтове като Plovdiv24.bg, специално направени за да представят последни новини и всичко случващо се в града. В резултатите ни за новини Пловдив ще намерите само 2 сайта, които не са направени единствено за този град, а именно Dariknews.bg, който ще ви зарадва с перфектна категоризация на събитията, и Тopnovini.com, който пък събира топ новините от Пловдив от различни сайтове и ги представя после на едно място. Сред пловдивските новинарски сайтове са Plovdivmedia.com, Plovdiv24.bg и Novini.plovdiv7.com. Potv.eu е сайт на пловдивска телевизия, от която постоянно ще можете да следите случващото се в Пловдив, както и от сайтовете Podtepeto.com, Plovdiv.mconet.biz и Factor-plovdiv.net, от които ще научите всичко за всичко за общината, икономиката, образованието, политиката и пр. Все пак ви съветваме да започнете търсенето си от Plovdiv24.bg, защото в него има най-разнообразна полезна информация.

..................................................

Още последни вести от Napred.BG:
Новини от България; Новини ВарнаСпортФутболВестници

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Новини Пловдив, Plovdiv24.BG - Napred.BG - Българската търсачка
5 (3)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!