Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "новини Варна".

Напред.БГ - Българската търсачка.

Най-големият портал на Варна. Освен новини в Moreto.net ще намерите и много друга полезна информация за морската ни столица, като информация за транспорт, събития и много други. Moreto.net е и най-посещаваният варненски сайт.
www.varna24.bg - Варна 24
Varna24.bg е един от големите портали на града. Секцията с новини на Varna24.bg се поддържа ежедневно, а другата полезна информация в него просто няма край.
www.varnanews.bg - Варна news
Сайт създаден специално за Варненски новини. Varnanews.bg е ежедневно обновяван с всичко което се случва във Варна и околностите и.
В Ida.bg освен Варненски новини ще откриете и културна програма на града, както и малки обяви за Варна и областта.
www.24chasa.bg - 24 часа
Вестник 24 часа може да ви предложи голямо количество новини от Варна и региона. Не го пропускайте.
www.narodnodelo.bg - Народно дело
Вестник Народно дело е един от най-реномираните източници на новини във Варна, а и е най-старият в града. Освен в интернет, медията издава и хартиен вестник.
www.varnautre.bg - Варна утре
Новините от морската ни столица няма да бъдат същите без Варна утре. Освен новини, на Varnautre.bg има и доста полезни неща за жителите и гостите на Варна.
www.vnews.bg - Новини Варна
Това е един от новите сайтове за Новини във Варна. Въпреки крепката си възраст, Vnews.bg става все по-популярен и аудиторията му се увеличава стремглаво.
Всички новини от Moreto.net и другите горни медии можете да намерите тук. Ако ви мързи да преглеждате сайтовете на варненските новинарски агенции един по един, то forum-varna.net е вашето място.
Ето и един специализиран сайт за спортни новини от Варна. Ако спорта е в кръвта ви, то Varna-sport.com е идеалното място за вас.
Намерете още интересни и актуални новини от Варна и региона в Google.bg.
 
 
Най-големият портал за новини Варна и най-посещаваният варненски сайт безспорно е Moreto.net. Наред с него обаче има и още много други варненски сайтове, които, освен новини, предлагат и много друга полезна и актуална информация за морската столица, като Varna24.bg, Varnanews.bg, Varnautre.bg и Vnews.bg. Варненци разполагат и със специален сайт само за спортни новини от града - Varna-sport.com, както и с форум Forum-varna.net, на който ще можете да следите случващото се във Варна директно от неговите жители. На Ida.bg и Moreto.net ще можете да намерите още културната програма на града, малки обяви, пътна обстановка и т.н. Разбира се, новини за Варна ще можете да намерите в познатите ви вече сайтове като 24chasa.bg и Narodnodelo.bg. За справочна информация и каталог на варненски сайтове също може да използвате лидерът Moreto.net

....................................................

Още вести от Napred.BG:
Новини от България; Новини ПловдивВестнициСпортФутболПроверка на ток

 

 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Новини Варна, Moreto.Net - Napred.BG - Българската търсачка
4.29 (7)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!