Начална страница и търсачка Напред.БГ

Проверка на токВ страницата на Napred.bg за проверка на ток ви даваме възможността да изберете 3 опции, чрез които да проверите вашата месечна сметка за тока. Кликайки на който и да е от трите линка по-горе вие ще бъдете пренасочени към съответната страница на нашата търсачка, от където, като попълните нужните данни, ще получите информация за вашата сметка. За първият и третият линк, съответно проверка на тока чрез ЧЕЗ и ЕОН, не ви трябва предварителна регистрация, за да получите нужните данни. При тях трябва само да попълните клиентския номер, а при ЧЕЗ – и оторизационния код. Що се отнася до проверка на сметка чрез ЕВН, то там ще ви трябва предварителна регистрация в официалния сайт на ЕВН България.

Информацията, която получавате като направите проверка на ток чрез Napred.bg бива извличана от съответните сайтове, за които попълвате данни. Napred.bg по никакъв начин не съхранява вашите данни или информацията за вашата сметка за ток, а просто служи като буфер между вас и съответната компания за енергийни услуги. Давайки ви възможността при нас да правите проверка на тока ние ви пестим време, защото пътят от търсенето до резултатите е само един клик. В противен случай вие трябва да потърсите първо проверка на ток в интернет, да намерите нужната компания, после да влезете в сайта и да потърсите къде бихте могли да проверите своята сметка за ток. Napred.bg обаче разбира вашето търсене и веднага ви дава желаните резултати, без да ви мотае или кара излишно да обикаляте из различни сайтове.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Резултат за "проверка на ток" в Българската търсачка Напред.БГ Използва се услугата за проверка на ток.Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри или дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били силно разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че може много по-иначе:
Напред.БГ е "разбираща търсачка" и Ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Когато не може да ви предложи нищо по-умно (както преначоването към abv.bg), просто отивате в Google резултатите за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Напред.БГ ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Abv bg | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG