Начална страница и търсачка Напред.БГ

Проверка на ток в ЕОН (www.energo-pro.bg)Вие можете изключително лесно да направите онлайн проверка на сметка за тока в ЕОН. За целта е необходимо единствено да знаете своят клиентски номер, състоящ се от 10 цифри, и да го въведете в полето по-горе. След като кликнете на бутона „проверка” ще бъдете изпратени директно в сайта на ЕОН - eon-bulgaria.com, от където ще получите информация относно вашата сметка за ток. Ако имате някакви проблеми или въпроси с извършването на проверка на ток в ЕОН, можете да се обадите на телефон 0700 161 61, който работи денонощно, и на който ще ви дадат информацията, която ви интересува. Имайте предвид, че информацията, която ще получите от страницата на ЕОН за вашата сметка за ток се актуализира периодично, а не в реално време. На самият сайт ще можете да видите и датата, на която е извършена последната актуализация на вашето потребление на ток.

Имайте предвид, че Napred.BG е само търсачка, която играе като посредник между крайните потребители и платформата за проверка на ток на ЕОН и от тази гледна точка не е отговорна за каквито и е било евентуални разминавания в данните или въпроси от ваша страна. Napred.BG просто съкратява вашето време на търсене и улеснява достъпът ви до полето за проверка на сметка за ток от сайта eon-bulgaria.com, като ви позволява още със самото търсене на ЕОН сметки да попадате на правилното място, вместо да се търсите официалния сайт на компанията и после нужната за това страница.

В случай, че вие не използвате услугите на ЕОН, можете да кликнете на линка „Проверка на ток” по-долу и да изберете правилната компания от там, или директно да кликнете на линковете, водещи към страниците за „Проверка на ток в ЧЕЗ” и „Проверка на ток в ЕВН”.

Проверка на ток - EON

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Резултат за "проверка на ток" в Българската търсачка Напред.БГ Използва се услугата за проверка на ток.Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри или дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били силно разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че може много по-иначе:
Напред.БГ е "разбираща търсачка" и Ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Когато не може да ви предложи нищо по-умно (както преначоването към abv.bg), просто отивате в Google резултатите за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Напред.БГ ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Abv bg | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG