Начална страница и търсачка Напред.БГ

Проверка на ток в EVN (www.evn.bg), сметка за токТърсачката Napred.bg ви дава различни възможности за проверка на ток. В момента вие се намирате на страницата за проверка на сметка за използваната електроенергия в компания EVN. За разлика от тези за ЧЕЗ и ЕОН, обаче, EVN не разполага с директна проверка на тока. Вие трябва първо да имате регистрация в официалния сайт на компанията www.evn.bg и след това чрез нея да извлечете нужната ви информация. За да направите тази регистрация и да можете спокойно да използвате платформата за онлайн проверка на ток в EVN ще трябва освен да си измислите потребителско име и парола, също така да напишете вашият имейл адрес, клиентски номер и номер на фактурата, като и двете можете да намерите на някоя ваша предишна фактура от EVN. Ако вие вече имате такава регистрация можете да кликнете на линка по-долу и да проверите вашата сметка за ток в ЕВН България. След като търсачката ви пренасочи вие ще попаднете директно на страницата за проверка на ток на www.evn.bg, където, като си въведете потребителското име и паролата, с които вече сте се регистрирали, ще можете да видите каква е и вашата сметка за тока.

Сайтът на EVN, освен възможността за онлайн проверка на сметка за ток, ви позволява и да си платите дължимата сума за използваната електроенергия директно чрез вашия акаунт, вместо да ходите на място в някой предназначен за това център.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Резултат за "проверка на ток" в Българската търсачка Напред.БГ Използва се услугата за проверка на ток.Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри или дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били силно разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че може много по-иначе:
Напред.БГ е "разбираща търсачка" и Ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Когато не може да ви предложи нищо по-умно (както преначоването към abv.bg), просто отивате в Google резултатите за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Напред.БГ ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Abv bg | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG