Начална страница и търсачка Напред.БГ

Проверка на ток в Чез (www.cez.bg), сметка за токТук ще можете бързо и лесно да направите проверка на ток в Чез. Чрез нашата платформа вие проверявате вашата сметка за ток директно от сайта www.cez.bg, без да ви се налага да влизате специално в него и да търсите къде пише Чез сметки. Търсачката Napred.bg е направена така, че да ви пести време и усилия. Ние ви предлагаме възможността онлайн да попълните своите данни. За да направите проверка на ток в Чез ви трябва само вашият клиентски номер и оторизационен код. В случай, че вие не знаете какви са точно вашите данни можете да погледнете някоя стара фактура от сметка за ток на Чез. Ако не разполагате с такава, можете да се обадите на телефон 0700 10 010 и да попитате за оторизационния код там. Ако не можете да извършите оналайн проверка на ток, защото не знаете какъв е вашият клиентски номер можете много лесно да го проверите, като попълните третото поле най-долу, озаглавено Проверка на клиентски номер, като за това ще ви трябва ИТН номер.

Информацията за вашата сметка за ток се получава директно от базата на Чез (www.cez.bg), така че можете да бъдете сигурни в достоверността на получените данни. Също така нашата търсачка не съхранява въведените от вас данни при проверка на ток по никакъв начин. Ние единствено ви пестим време и улесняваме вашето онлайн търсене.

В случай, че не търсите проверка на ток в Чез, а в ЕОН или ЕВН, кликнете на линковете най-отдолу на страницата. Чрез тях ще бъдете препратени в съответните полета за попълване при проверка на сметка за ток в съответната компания.

Проверка на сметка

Проверка на клиентски номер

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Резултат за "проверка на ток" в Българската търсачка Напред.БГ Използва се услугата за проверка на ток.Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри или дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били силно разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че може много по-иначе:
Напред.БГ е "разбираща търсачка" и Ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Когато не може да ви предложи нищо по-умно (както преначоването към abv.bg), просто отивате в Google резултатите за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Напред.БГ ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Abv bg | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG