Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю за сайта www.dariknews.bg.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

 

Dariknews.bg

Dariknews.bg е сред водещите новинарски сайтове в българското уеб пространство, за който работят над 70 репортери в 20 от най-големите региони в страната и има собствени кореспонденти в някои от големите европейски столици. Информационният сайт www.dariknews.bg е достоверен източник на информация от редица световни агенции, като Франс Прес, Ройтерс, ИТАР-ТАСС и др. В сайта могат да се разгледат темите в снимки, както и аудио файлове да се чуят с новинарските емисии. Dariknews.bg измерва чрез световно известните статистически агенции Gemius, Nielsen Online и Google Analytics посещаемостта си и заема сред най-големите уеб издатели в България водещо място. Компанията достига 25.15% месечен обхват от общата интернет аудитория у нас и има над 943 хиляди реални потребители за месец откомври 2012 г. по данни на Gemius.

Dariknews.bg има вече сайт Radio.Dariknews.bg.  и на страниците му ще можете да слушате любимите си предавания, въпроси на водещите да задавате, най-интересните аудиофайлове да изберете, на своя компютър националната програма на Дарик радио да слушате. Ще видите зад микрофона кои са хората, къде са регионалните станции и предаватели, ще можете и част от предаванията да слушате, които в ефира не се излъчват вече. Новият сайт на www.dariknews.bg е част от проект на двете медии за по-пълната интеграция - Дарик радио е най-голямото частно радио в България и в българското интернет пространство dariknews.bg е един от най-големите информационни сайтове. Проектът ще продължава да се развива и на страниците на предаванията след време ще можете въпроси "на живо" да задавате към водещите и гостите, ще можете галерии със снимки да разглеждате на интересни гостуващи събеседници, темите да дискутирате в dariknews.bg, които ви вълнуват и са във фокуса на журналистите.

По отношение на поместените на сайта обекти, правата на интелектуална собственост принадлежат на техните носители. Всяко използване неправомерно на тези обекти в www.dariknews.bg се счита за нарушение на права и може до ангажиране на гражданска и наказателна отговорност да доведе. Без изричното съгласие конкретно на носителя на правото, трето лице няма право да я използва по отношение на компютърна програма, да я зарежда и изобразява върху екран, да я предава на разстояние и изпълнява, да я преработва, превежда и внася други изменения в нея, да я съхранява в паметта на компютър, т.н.

По отношение на обект на авторски и сродни права в dariknews.bg потребителите нямат право да го записват, излъчва или предават, възпроизвеждат, разпространяват, по друг начин да го използват, или да с екземпляри от него. Интелектуална собственост в www.dariknews.bg включва правата, които се  отнасят до художествени, литературни, научни произведения; изпълнения на артисти, радио- и телевизионни предавания; звукозаписи, промишлени образци; научни открития; изобретения във всички области на човешката дейност; закрила срещу нелоялна конкуренция, търговски марки и за услуги, търговски наименования и обозначения; всички други права за интелектуална дейност в научната, промишлената, литературната и художествената област.

Всеки ползвател на dariknews.bg може да възприема звуково или визуално поместената информация на сайта; да препредава в резюме текстова информация като посочва, че сайтът е източникът и поставя линк към пълната информация на сайта; да препредава мултимедийна информация - видео, снимки, аудио, и други, след предварително само изрично разрешение. Също така ползвателите на www.dariknews.bg могат да правят и запазват в електронен или на твърд носител копие от информация за свое лично ползване, в разумен обем и с нетърговска цел; да изразяват лично мнение относно поместените статии на интернет страницата.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Darik News - Ревю на www.dariknews.bg от Търсачката Napred.BG
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!