Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю на сайта www.sportal.bg.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Sportal.bg

Спортният информационен портал www.sportal.bg спечели през 2012 година в категория "Спортeн сайт" първа награда и в регионалния Интернет уеб фестивал - титлата "Най-добър регионален спортен сайт". След като три пъти под ред заемаше все втори места, трофеят бе връчен в ръцете на финалистите в доста силната конкуренция на B92.net/sport, Blicsport.rs, Zurnal.rs и Sportske.net. Fest.ME е най-големият регионален уеб фестивалът в Интернет, посветен на развитието и насърчаването на обществото и интернет като цяло. Той е онлайн конкурс за най-добър уеб сайт или проект. Има и конференция, обединяваща световни експерти от всички области на уеб индустрията. Членовете на журито са хора от високо ниво в интернет бизнеса и културата - разработчици, дизайнери, влиятелни блогъри, бизнесмени и хора, които върху развитието на тази среда оказват влияние и които удостоиха sportal.bg с голямата награда за най-добър спортен портал. Победителят е уеб сайт или проект, който най-голям брой гласове има за функционалност в избраната категория, използване на иновационни технологии, дизайн. 

Sportal.bg предоставя на своите потребители новините от света на спорта точно такива, каквито са в действителност. Денонощно работи екипът от отлични спортни журналисти, за да не се случи така, че да се пропуснат изявите на любимите спортисти. Целта на екипа е актуална, достоверна и интересна информация да предоставя, включваща изключително широк периметър от спортни теми. Услугите на www.sportal.bg включват пакети от спортна информация, тематично разделени, съставени от резултати на живо, коментари и анализи, новини. Тук може над 250 новини дневно да намерите, чрез най-съвременните технологии предоставени.

Журналистите на sportal.bg са винаги на мястото на събитието за тях  е без значение дали за местен турнир става въпрос или световно първенство. Тук всеки нещо за себе си фен ще намери – коментари, новини, статистика, анализи, интервюта с най-интересните в света спортни личности – треньори, състезатели, фенове.

Sportal.bg е в България най-голямата информационно-спортна агенция. Всеки ден най-новите спортни новини се предоставят на потребителите, подробни статистически данни, а също и специален раздел за онлайн игри. Екипът се състои от 40 журналисти, които са високо квалифицирани, включително и HD видео екип. Над 2,5 милиона уникални посетители месечно има и 100 милиона разглеждания на страница. Аудиторията е изключително лоялна - до 8 пъти дневно 22% от всички посетители използват www.sportal.bg.

Сайтът е собственост на Sportal Media Group, която на българския пазар е най-голямата медийна интернет група. След основаването на Sportal.bg - само 6 години по-късно компанията управлява от 40 уеб сайта портфолио и в социални мрежи - над 45 фен страници. Преди 2 години  3,37 млн. евро приходи реализира компанията.

Компанията има 110 служители, редакционни екипи с опит над 15 години в журналистиката, които публикуват всеки ден над 600 статии. Разполагат с възможности за излъчване на живо и собствено телевизионно студио. В сайтовете от портфолиото регистрираните  потребители са над 3,4 милиона. Sportal.bg е безспорен лидер в категория Спорт. Над 3,5 милиона регистрирани фена има във страницата във  Facebook.

В този спортен портал може всеки своевременно да разбере сред най-известните спортове какво се случва, сред най-интересните спортни събития и най-великите атлети, скандали, пресконференции, сблъсъци, първенства, турнири, в снимки последни новини. Именно всичко това прави www.sportal.bg толкова популярен, известен и обичан сайт от спортните запалянковци. 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Sportal BG - Ревю на www.sportal.bg от Търсачката Napred.BG
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!