Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "horoskop".

Напред.БГ- Българската търсачка.

www.astrohoroscopes.info - Астро хороскопи
В Astrohoroscopes.info ще намерите астрология, хороскопи, нумерология, астро новини, Кабала, Карти Таро.
www.horoskopite.com - Хороскопите.ком
Horoskopite.com е сайт за хороскопи, астрология, нумерология и други мистични учения. Има и съновник и предсказания.
www.horoskopa.com - Хороскопа.ком
Horoskopa.com - Дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп. Любовни хороскопи, Таро карти и гадания.
www.mistichno.com - Мистично
В Mistichno.com има информация за различни видове хороскопи – слънчев, китайски, египетски, келтски, скандинавски, любовен, цветен, медицински, кулинарен... Нумерология. Гледане на кафе, гадаене с Руни, тълкуване на сънища.
www.horoskope.bg - Хороскопи
Хoroscope.bg е сайт за Астрология, Нумерология, Съновник. Любовен, бизнес, здравен, кулинарен и еротичен хороскоп за всяка зодия.
www.astro.velida.net  - Velida Horoskopes
В Astro.velida.net ще намерите информация за различните видове хороскопи. Индианска астрология и хороскоп на богомилите. Нумерологични характеристики, съновник, гадания и гледане на карти и кафе.
www.magicaura.com - Маджик Аура
Magicaura.com - Хороскопи, Гадания, Фън Шуй, Магии. Може да се свържете с експерти за онлайн консултации. Има и форум.
www.btv.bg/horoscope - Хороскоп на Алена
Освен обичайния хороскоп, в btv.bg/horoscope има и езотеричен и кармичен хороскоп. Може да прочетете и интересни статии с астрологични прогнози.
www.horoskop.rozali.com - Хороскопите в Розали
Хороскопи и нумерология от horoskop.rozali.com. Статии с астрологична насоченост. Има и форум Астро-тайни.
www.edna.bg/horoskopi - Хороскоп от Edna.bg
Хороскопите в Edna.bg/horoskopi са изготвени лично от Дона Петкова.
www.horoskopi.start.bg - Хороскопи Старт.бг
Страница от каталога Старт.бг, посветена на хороскопите. Разнообразна информация, тестове и статии.
www.google.bg - Google.bg
Още хороскопи в Google.
 
 
........................................................
Практиката за съставяне на хороскопи с цел предсказване на бъдещето е възникнала в Месопотамия около 5 век пр.н.е. В наши дни са познати доста видове хороскопи. Най-известните от тях са Римският, наречен още Слънчев и Китайският хороскоп. По-малко познати, но много интересни са Египетският, Галският, Зороастрийският, Древногръцкият и Индианският. Хороскоп може да се прави за даден период (дневен, седмичен, месечен и годишен) или за конкретно събитие. Наталният хороскоп характеризира съдбата на човека и се прави на базата на рождения му ден и час. Любовен хороскоп, наречен още хороскоп за съвместимост или синастричен хороскоп се прави, за да се види какво е съвместното бъдещето на двама души. Има и кармичен хороскоп, който разкрива какво е влиянието на миналите животи на дадения човек.
 
В страницата на Napred.BG, за хороскопи ще намерите много сайтове, които предлагат най-различна информация, свързана с астрологията. Така например в сайтовете Astrohoroscopes.info, Horoskopite.com и Horoskopa.com ще намерите освен личен хороскоп за това какво ви очаква през деня, седмицата или годината, ще намерите и много допълнителна информация като съновник, карти таро, нумерология, кабала и т.н. С много подобни теми разполагат и сайтовете Mistichno.com и Magicaura.com, които са направени специално за всякакви неща, свързани с астрологията и гаданията. Хубави и пълни хороскопи ще намерите също така на Horoskope.bg и Astro.velida.net, като тук ще получите и интересна информация за различните видове хороскопи, като например китайският, богомилският, индийската астрология и други подобни. Много хора предпочитат да четат своят дневен хороскоп от сайта на БТВ Btv.bg/horoscope, който е известен с хороскопа на Алена. Той от години е една от най-гледаните и следени предавания в програмата на телевизия БТВ, а откакто има и онлайн версия хората още повече започнаха да го следят. Много често потребителите четат своят месечен или седмичен хороскоп и от други известни и популярни сайтове като този на Розали - Horoskop.rozali.com, или на Една - Edna.bg/horoskop. В случай, че все още не сте намерили сайт, който да ви предлага някакъв задоволителен дневен хороскоп, можете да прегледате страницата за това в Start.bg - Horoskopi.start.bg. На нея ще намерите много сайтове, които предлагат всякаква подобна информация, като всички те са разделени в различни категории спрямо това, за което са предназначение. Така ще намерите различни категории само със сайтове за дневен хороскоп; друга категория, в която са са само за месечен хороскоп; трета група, където ще откриете специализирани страници за годишен хороскоп; също така ще получите достъп и до други неща, свързани с астрологията, като сайтове за зодиакални знаци, техните характеристики, съвместимост една с друга и т.н.; интимен хороскоп, биоритми, карти таро, индийски и китайски хороскоп, гадания и още много други. Страницата за хороскопи на Napred.BG е толкова пълна, че няма как да не намерите своят сайт, който да ви радва ежедневно с точен хороскоп за деня. 
 
Много хора предпочитат да не ползват само един сайт за проверка на своя дневен или седмичен хороскоп, ами преглеждат няколко сайта едновременно, за да получат по-добра представа какво ще им се случи от припокриващата се информация. Така например добра представа за вашият ден ще получите ако комбинирате големи сайтове като Astrohoroscopes.info, Horoskopa.com, Astro.velida.net или Magicaura.com  и с други, също толкова специализирани сайтове като Horoskopite.com, Horoscope.bg, Mistichno.com. По този начин можете да сте сигурни, че вашият хороскоп не е просто поредната измислица на някой случаен редактор на сайт, ами наистина има някаква истина в него. Много хора препоръчват и в края на деня отново да отворите същите сайтове, които сте прегледали сутринта, и да сверите до колко прочетеното се е сбъднало. Можете да проверите и други хороскопи, дори и да не сте ги прочели сутринта, и да видите те как са се справили. Добри предложения са също и сайтовете на големире портали Розали, Една и БТВ, които ще намерите съответно на адрес Horoskop.rozali.com, Edna.bg/horoskopi и Btv.bg/horoscope. Въпреки че много хора вече са си изградили някаква представа за голяма част от тях, като например Хороскопа на Алена и на Розали например, винаги си струва човек да преглежда и всичко ново, за да е сигурен, че е в крак със случващото се навсякъде. 
 
Ако все пак не сте открили сайт, който да отговаря напълно на вашите изисквания, можете да проверите колекцията от сайтове за хороскопи на Старт.бг - Horoskopi.start.bg. Там, освен споменатите вече Astrohoroscopes.info, Magicaura.com, Horoskopa.com, Astro.velida.net, Розали, Една и БТВ, ще намерите най-различни сайтове, разпределени в тематични категории като годишен, месечен и дневен хороскоп, зодиакални знаци, биоритми, карти таро, съновник, нумерология и още много други неща, които обикновено представляват интерес за потребителите. 

........................................................

 
Още астрология от Napred.BG:
Дневен хороскопСедмичен хороскопГодишен хороскоп

 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Хороскоп, Астрология и различни хороскопи - Napred.BG
4.83 (6)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!