Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю за сайта www.btvnews.bg.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

 

Btvnews.bg

Сайтът www.btvnews.bg предлага на интернет потребителите новини, видео и забавление. Чрез него има бърз и лесен достъп до съдържанието на сайта – бизнес новини, местни новини, криминална хроника, лайфстайл и спорт. Видеосекцията предлага от последните ТВ новини видео и трейлъри на филми. Това означава, че няма нужда в сайта да влизате и излишен интернет трафик да харчите от пакета си, защото в приложението съдържанието е и опростено компресирано. А ако своите материали искате да видите на bTV в емисията, приложението btvnews.bg предлага опция чрез рубриката „Аз, репортерът” за качване на съдържание – снимки и видео, текст. Материалите могат да се споделят във Facenook, коментират, или по имейл да се изпращат. Може и размера на шрифта да се променя.  Стартира се и за iPhone и iPad потребители приложение.

Съдържанието, което разглеждате от www.btvnews.bg, може да се показва нормално както на обикновен монитор, така и на телефон. Eто малък списък какво може да се прави с тази апликация: четене на статии, поддръжка на новия iPad ретина дисплей, гледане на видео, споделяне на статии, коментиране на статии, разглеждане на фотогалерии в статиите.

Сайтовете като btvnews.bg, които произвеждат новинарски материали, са сравнително малко. И почти никой не произвежда новини, а по-голямата част от тях изглеждат абсолютно еднакви. Те са еднотипни, едни и същи материали пускат, които от БТА или от радиото идват в повечето случаи, за разлика от тези на www..btvnews.bg. Т.е., в тези новинарски сайтове виждаш нещо, отиваш на друг и същото виждаш - и като вид новини, и като структура, няма точна някаква специализация. Всеки се опитва новинарски портал да прави със структура, която на НетИнфо е 100% подобие, например. Не е ясно какъв е този бизнес модел, понеже не може да поеме пазарът толкова много сайтове. Все пак btvnews.bg отразява информация, която по btv е съобщавана и видяна.

Информацията в Интернет у нас струва много пари и се разпространява предимно даром. Все повече сайтове се борят за 50 хиляди потенциални читатели дневно. Бумът за информация на Интернет-агенциите в българското медийно пространство е ново явление. Все повече хора в Мрежата предпочитат да влязат и в www.btvnews.bg, вместо добрия стар хартиен вестник да разгърнат. Информацията се актуализира толкова често в онлайн медиите, че дори конкурира на радиото оперативността на информиране.

В Интернет може веднага да се анализира събитието и да се коментира от заинтересованите читатели във форум на btvnews.bg по темата. Понякога коментарите са в диалогов режим или чрез анкети. Дискусията се води между самите читатели, а и между автора на материала и тях. В България се нароиха напоследък много новинарски агенции. Единствените по-сериозни онлайн медии се брояха на пръсти само допреди година, което до голяма конкуренция доведе, дори по-ожесточена и съпоставима от тази на печатните издания у нас.

Материалите са отчетливи и кратки, издържани в стила на абсолютно коректно новинарство и целта им е да държат потребителя в крак със събитията винаги от света и  България. Btvnews.bg информира потребителите, но не търси контакт с аудиторията, което си е недостатък. Онлайн-информацията, когато е доставена навреме, е ценна и излишно време не се губи за прочитане. Информационната агенция www.btvnews.bg е изградена точно на този принцип. Тук е основополагаща бързината на осведомяване, поради което е икономичен и дизайнът - с главен акцент върху съдържанието, при това от последния час. Читателите могат да проследят хронологично развитието на всички събития от предходните дни и текущия ден. 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

BTV news - Ревю на www.btvnews.bg от Търсачката Napred.BG
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!