Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю на сайта www.vesti.bg.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

 

Vesti.bg

Един от най-големите информационни сайтове в България е www.vesti.bg, който се ползва с доверие ежедневно от над 200 000 души, които го ползват като източник на достоверна и надеждна информация.  Vesti.bg се отличава с добър баланс между сериозни и развлекателни новини; с професионална журналистика за адекватен подбор на теми; с полезна и любопитна информация от отговорен редакторски екип за широката публика.

В България има силни сайтове за онлайн новини, като vesti.bg. Той разполага със сериозен имидж сред посетителите на информационни портали. Не много други сайтове могат да се похвалят с подобен авторитет като този на Вести. Наред с последни световни и местни новини, www.vesti.bg предлага и научни статии и информация, борсови и спортни новини, специални предложения със статии и линкове към други портали за жените, видео и фото информации и други полезни връзки. 

Събитията са всяка минута наоколо навсякъде. Много хора имат нужда точно и навреме да са информирани. В българското интернет пространство, потребителите на online новини имат богат избор от сайтове, подобни на vesti.bg, но много хора считат точно този сайт за начало на деня си – да се информират по този начин за случващите се у нас и в чужбина най-важните събития на деня.

За хората, много сериозно се интересуват които от политика, е крайно необходимо да бъдат своевременно в крак с всичко ново на политическата сцена. За останалите, за които животът не е единствено политика и се интересуват от други новини, www.vesti.bg предлага спортни новини и линкове за тях към други портали, любопитни и забавни факти, статии за здравето и информация за последни здравни публикации и други.

Всички известни сайтове, като vesti.bg, са от много време вече имена, които се ползват с голям имидж сред интернет потребителите на online информация. Доказателство за това е високата посещаемост от хиляди хора у нас, които влизат в тях, защото имат доверие в предлаганата информация, тези сайтове и vesti.bg, се радват на завиден трафик ежедневно и голям рейтинг. 

Важно е да знаете как да използвате, огромният ресурс на тези портали и които представляват същността и значението на интернет. Vesti.bg е популярен и авторитетен сайт заради актуалността на последните новини, разнообразното съдържание и различните гледни точки, които предлага с ежеминутно обработване на постъпващата нова информация. Техните редактори работят активно и съвестно по много линии. Vesti.bg дава шанс да разширите кръгозора на познанията си, което е и крайната цел на колектива. Наред с местните и световни последни новини, те предлагат и спортен и интелектуален сектор. На тях винаги можете да разчитате, че за най-актуалните събития ще ви информират.

В сайтовете за последни новини като www.vesti.bg, имате възможността статии да четете, анализи на обществено мнение, в анкети и форуми да участвате, графики да виждате, в някои сайтове - коментари да оставяте, с мненията на страните да се запознавате за обществени проблеми, да прочетете различни изказвания във vesti.bg и по обществени казуси заемани позиции, конфликти и прочие, личното си мнение да споделяте. 

 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Vesti BG - Ревю на www.vesti.bg от Търсачката Napred.BG
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!