Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю за сайта www.gong.bg.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Gong.bg

 

Българските интернет потребители предпочитат да четат за спорт, а не за инциденти, политика, поредния отвлечен бизнесмен и други подобни... От създаването на www.gong.bg в началото на 2007 година, сайтът се посещава от толкова много читатели, които се увеличават с всеки изминал ден. Има отчитане на  над 4 милиона посещения на месец! Освен това и  брой на уникални посетители в gong.bg е над 2,5 милиона. Има и отчетено постижение по брой на импресии в историята си, като те достигнаха почти 20 милиона. Всички това се дължи на 2 неща най-вече – интересни събития, финали в европейските клубни турнири, волейболни драми, последни кръгове във водещи първенства и други, но също и на нарастващото сред читателите доверие на специализираните спортни сайтове, като www.gong.bg.

Фейсбук-армията на gong.bg премина 41 000 души, което без каквито и да било допълнителни лостове е постигнато за набиране на почитатели и в цялото родно интернет пространство е уникално явление. Рядко се случва да достигне подобна внушителна цифра български сайт, в рамките само на 2 години в социалната мрежа присъствие.

Gong.bg е лидер сред спортните български сайтове - с чувствителна преднина изпреварва по брой импресии спортните и новинарски портали в България, което говори за лоялността към „своята" спортна медия на спортните фенове

Актуалните новини и в спорта задоволяват желанието за информираност - необходимост понякога, запълване на остатъка от работното време друг път. Спортът е емоция, страст, начин на живот, радостни сълзи от победата, болка от загубата. Спортните фенове са най-лоялната аудитория в Интернет и всеки от читателите на www.gong.bg го посещават поне веднъж дневно.

Привличането в интернет на потребители не е задача на търсещи машини. В уеб пространството истинската конкуренция е за задържане на потребителя в даден портал. Ето защо е важно сайта да има екип от професионалисти и да се предлага уникално за интернет съдържание, както е с gong.bg. В него спортните фенове освен репортажи, намират статистика, обширни фото галерии, телевизионна програма за спортните събития, възможност резултатите от срещите да следят.

Gong.bg е един от най-известните спортни  български  уебсайтове. В него се публикуват теми от света на спорта – световен и български футбол, анализи и коментари, срещи, турнири, видео и фотогалерии, волейбол, тенис,  моторни и зимни спортове, баскетбол.

"Дарик радио" поддържа на онлайн фронта спортния сайт www.gong.bg, чиито посетители средно най-много време прекарват от този сегмент на ден - над 7 минути. Бумът на сайтовете за спорт тепърва предстои. За момента всеобщото подценяване в средите на местния бизнес на интернет рекламата, е една от трудностите. Много по-трудно е доверието на рекламодателите да спечелиш и да ги убедиш в силата на регионалните сайтове - далеч по-сложно, от привличането на посетители за gong.bg.  

Информацията е предоставена в www.gong.bg от репортерите на Спортно шоу „Гонг” и новинарските емисии на Дарик. Позоваването на материалите, които ползвате, е задължително да е с хиперлинк. В сайта се използват новини и информации от БГНЕС, БТА, други източници в интернет. Мненията във форума на gong.bg са лични и  редакцията на сайта не носи отговорност за съдържанието им.

Над 30-те български спортни сайта като gong.bg, се посещават предимно от млади хора, които са с перспективна кариера. Обаче повечето интернет специалисти смятат, че няма пренасищане, защото са малко качествените сайтове с уникално съдържание, като www.gong.bg.

 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Gong BG - Ревю на www.gong.bg от Търсачката Napred.BG
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!