Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю на сайта www.inews.bg.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

 

Inews.bg

Интернет е безплатен, достъпен, лесен. Инвестицията за създаване на новинарски сайт, като www.inews.bg, и реализирането му, е много по-малка от инвестицията, в сравнение със създаването на печатно издание. С достатъчен брой денонощни публикации, също и за Google с добра оптимизация на сайта, стават много лесно откриваеми новините и статиите на inews.bg в глобалната мрежа. Работният процес там за създаване и публикуване на новина или статия е изключително по-кратък.

За всичко най-важно, което се случва в България и по света, в обществото и бизнеса, лайфстайл новини, материали за здраве, спортна информация, регионални новини, култура - www.inews.bg е точен до последната новина. Ще откриете статии за иновации и технологии, туристически материали и съвети, разработки за всичко за "зеления" начин на живот, огромна справочна информация  - хороскоп, ТВ програма, времето, за жената, мода, любопитно и полезно.

Inews.bg през януари 2011 година официално стартира и вече има трайни позиции в Топ 3 на най-посещаваните в българския интернет сайтове. Новинарските сайтове могат да бъдат и изключително интерактивни. Чрез различни приложения за анкети и коментари се управляват лесно читателски мнения. Рекламирането на сайта е много по-лесно и евтино, особено след появата на Социалните мрежи като Facebook в последните години.  

Печалбата от новинарски сайт е в пъти повече от тази на печатно издание - интернет е огромна територия, докато печатното издание в територията, в която се разпространява - се ограничава. Точно затова и са склонни рекламодателите много по-солидни суми да плащат за реклама, особено в новинарски сайтове, като www.inews.bg, които заемат челни позиции в търсенето и предлагането на горещи новини.

В началната страница на inews.bg е акцентирано върху най-новите новини и интересните статии. При изработката му е  заложено на модул с актуални новини от България, света, бизнеса, технологиите, спорта и туризма, любопитни теми за лайфстил и здраве, култура, полезно и любопитно, а също много важно е за потребителите - „Аз говоря“. Това е място за мнения и анализи, коментари да изказвате и позицията си по интересуващите ви теми и проблеми, като материалите след преглед от редактор се публикуват, за да се избегнат злоупотреби и клевети с информацията и достоверността й.

В www.inews.bg има линкове за валутните курсове, времето у нас, кино, вицове, естествено има и реклами, които обаче са ограничени и дискретно поставени, за да не превземат пространството на най-важната задача на сайта – представяне на последните горещи новини.

Благодарение на новинарските сайтове от ранга на inews.bg обикновените потребители имат възможността да определят себе си като дейна част от обществото, която може и разбира всичко, което с новините е свързано и влиянието им върху хората и във времето, и за да може всеки от нас да заеме личната си гражданска позиция, независимо за каквото става въпрос. Така всеки, който използва сайтове като www.inews.bg, използва рационално интернет, за да търси, научава и намира всякакви новини и от разнообразен характер, да бъде част от света, да се почувства близо до последните и най-важни новини. 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Inews BG - Ревю на www.inews.bg от Търсачката Napred.BG
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!