Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю за сайта www.capital.bg.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

 

Capital.bg

Capital.bg e онлайн изданието на един от най-влиятелните бизнес седмичници в България. Вестникът излиза в събота, а електронният му вариант всекидневно се обновява от журналистите на вестника с новини и анализи. Ако покупката на вестника са за читателите на "Капитал" ритуал и се чете от над 300 000 души месечно, то  сайтът www.capital.bg по-скоро е ежедневие.

Онлайн версията capital.bg включва 2 бюлетина:          
- Първоначален Капитал – всеки петък излиза и съдържа от предстоящия брой "Капитал" предстоящите заглавия и статии.   
- Капитал Постфактум – всяка сряда излиза и 5-те най-четени и 5-те най-коментирани статии съдържа от публикувания вече на сайта www.capital.bg актуален брой на вестника, който показва кои са за онлайн читателите на "Капитал" най-актуалните и интересни теми от седмицата.  

Блоговото пространство на capital.bg е разделено на секции и се публикуват уникални статии и репортажи на страниците му. "Капитал Прим" в сайта е секцията, която съдържа от седмицата коментари към най-важните новини и актуални събития. Обновява се ежедневно.          

Вече достъпът е отворен до платеният доскоро архив на вестник "Капитал" и е напълно безплатен. Всеки, който се регистрира на сайта, получава достъп до над 600 000 статии от 1997 г. до днес. С регистрирането могат всички бюлетини на електронното издание да се получават. PDF версията също е безплатно достъпна вече напълно. Сайтът www.capital.bg е оптимизиран за лесно и удобно четене през мобилни телефони с минимален трафик.

Всеки потребител може да добави своя картинка, програма за чат или личен сайт, за да се открои от останалите потребители.  С профила могат да управляват личните данни и абонаментите за бюлетини.

Сapital.bg спечели награди в категориите "Текстово съдържание", "Бизнес, икономика и финанси" и "Култура и изкуство". Тези награди осигуриха наградата за интернет медия на годината на "Икономедиа".

Дигиталният достъп www.capital.bg дава възможност PDF версията да се преглежда, която е на хартиеното издание с линкове към съответните материали. Дигиталният продукт е различен от печатния - по различен начин се създава и употребява. Дигиталния пазар на информация е застрашен силно и съдържанието не е платено, в рубриките на сайта е подредено, откриваемо за информация в търсачката. Абонатитие на capital.bg и Капитал Daily получават ексклузивен достъп до специално разработени версии на изданията за таблети и мобилни устройства. Дигиталният достъп за абонати на хартиените продукти е безплатен. Предлага се и само дигитален абонамент.

Преди 2 години “Икономедиа” - най-голямата група за български бизнес медии стартира социална мрежа за журналисти и читатели на изданията, която наподобява микроблогинг услугата Twitter. Социалната мрежа на www.capital.bg към активните потребители е насочена в онлайн изданията на “Икономедиа”, а също и за журналистите, които съдържанието им създават. Мрежата предлага следене на журналистическите материали, а също и коментарите в реално време на потребители. Подобно на Тwitter, потребителите избират кои читатели и журналисти да следват. С покачване на броя на последователите даден потребител се увеличава и рейтингът му.

Сapital.bg може да прекратява или отказва регистрация, да преустановява достъпа до информация или да премахва информация на потребител, ако е налице нарушение. Ако е направено искане от компетентен орган или лице твърди, че поместена информация нарушава Правилата за ползване и се прецени, че е основателно твърдението, от www.capital.bg могат да преустановят достъпа до съответната статия. 

 

 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Capital BG - Ревю на www.capital.bg от Търсачката Napred.BG
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!