Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю на сайта www.dnes.bg.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

 

Dnes.bg

Новините са най-важните подходи за привличане на посетители в сайта. Сайтът www.dnes.bg няма нужда от реклама - той е пример как би трябвало да изглежда един добър информационен сайт. Този портал е посещаван толкова много, заради начина на подбор и развитие. Dnes.bg има голямо разнообразие днес на тематики от интересни новости, технологии, крими, здраве, спорт - сериозни ежедневни или забавни новини във всички области в живота, от политиката, културата, дома, бизнеса, обществото. Опциите предполагат удобство при новините за най-четени и предпочитани статии. В портала www.dnes.bg може да се осведомите за разни полезни неща, световни новости и събития и други модерни и практични съвети как да поддържате здравето и красотата си, "звездни" новини, модни новини, новини за шоубизнеса. Можете да намерите информация за новостите в технологиите и науката и да бъдете своевременно осведомени за развитието им у нас и в чужбина днес.

Хората от възрастовите групи 25-35 и 36-45 год. съставляват почти половината от аудиторията на dnes.bg. Уникалните посещения са над 300 000 на ден, които генерират над 3,5 милиона преглеждания на новини, статии, различни страници.

Ако в последно време не сте влизали в www.dnes.bg, не се колебайте - сайтът е с добре оформени раздели и подраздели, пълен с полезна за четене информация. Дизайнът и цялостната подредба е направена така, че за ползване да е лесен. Днес.бг разполага с информация в огромно количество, но сортираните за всяка отделна област тематично последни новини, го прави удобен и лек за ползване.

Името на сайта dnes.bg много добре показва за какво става дума – за днес – какво се случва днес по всички краища на страната и света. Идеята много добре описва сайта, защото българският интернет портал най-различна информация издирва за ставащото в момента и последни новини за най-новото, за да осведомява своите потребители и интересите на разнообразната си аудитория да задоволи. 

Започнете деня си с www.dnes.bg успешно, като прегледате последни новини – това е най-лесният начин за поддържане на вашето добро интелектуално състояние. Обменът на рекламни банери не е прекален, както е при други портали и привлича дългосрочни рекламодатели, поради огромния посетителски интерес към новините. Етични проблеми не са изключени в други издания, като достоверността на публикуваните статии, новини и информация, непрекъснато се обновяват текстовете и не се допускат грешки, заради наложилите св конкурентни портали.

Българското население вече не купува толкова много вестници, както бе преди 10-15 години и се е пренасочило основно към новините в интернет и dnes.bg. Основните предимства на новинарските сайтове са бързината на публикациите и големият брой онлайн журналистика, които дава възможността човек да получи информация от разнообразни източници и алтернативни гледни точки между порталите; тези медии са безплатни леснодостъпни по всяко време на денонощието. Във всеки един момент някой показва нов текст, нова информация, сензация, политическа новина, спортна, развлекателна...

Онлайн журналистиката у нас има и някои недостатъци, сред които са  липсата на качествени изследвания в поднасяните новини и задълбочени анализи, за разлика от тези, които dnes.bg предоставя на потребителите си. Четвърт от българите между 14 и 65 год. посещават различни интернет портали и активно участват в споделянето и изказването на мнения, изразяват се свободно по различни теми, влязат в дискусии.

 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Dnes BG - Ревю на www.dnes.bg от Търсачката Napred.BG
4.5 (2)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!