Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю за сайта www.dnevnik.bg.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

 

Dnevnik.bg

Медиите имат свободи и отговорности, права, и задължения. Основна цел на екипа на www.dnevnik.bg, е да уважава правото на обществото, което трябва да получава достоверна информация, за да могат гражданите да играят активна роля в условията на прозрачна демокрация. Dnevnik.bg се стреми винаги да предоставя на обществото проверена и точна информация и преднамерено да не скрива или изопачава факти и няма да публикува онази информация, за която знае, че не е вярна.

Dnevnik.bg се стреми да не подвежда обществото и ясно посочва къде са използвани манипулирани документи, текстове, звуци и образи. Журналистите разграничават кои са фактите и кои - коментарите и предположенията. В коментарите и анализите те се стремят да представят разнообразни мнения и гледни точки. При отразяване на спорове, www.dnevnik.bg се стреми да даде на засегнатите страни възможност своята да изразят позиция. Екипът се е задължил да публикува достатъчно забележима и ясна поправка, щом се докаже, че неточна или подвеждаща информация е публикувана, и ще се извини при необходимост.

Dnevnik.bg предоставя на лица и организации право на отговор, засегнати от неточни или подвеждащи публикации пряко. Екипът винаги се стреми да проверява информацията, преди публикуването й, като търси различни източници и използва и посочва нейния произход, доколкото е възможно. Но dnevnik.bg предпочита идентифицирани източници да използва, пред анонимните, чиято надеждност и честност не може от обществото да се прецени. Новинарският сайт Дневник.бг не разкрива поверителните си източници на информация и винаги посочва, когато не е потвърдена информацията.

Dnevnik.bg събира с честни и законни средства информацията. Но ако използва скрити камери и микрофони, уловки, друга специална техника, прикриване на професионалната идентичност - това става само, ако друг начин няма, за да се осигури за обществения интерес изключително важна информация и посочва в самата информация, че такива методи са използвани.       

Dnevnik.bg не използва принуда за събиране на информация, заплахи или тормоз. Уважава на всеки неприкосновеността на личния живот; избягва публикуването на записи и снимки, които са направени извън обществените места, ако не са съгласни засегнатите лица. Dnevnik.bg се стреми да не засилва мъката на хората, попаднали в беда или пострадали от престъпление, и такава информация се съобщава със сдържаност и съчувствие; уважава желанието на хората в скръбта си да не бъдат безпокоени.

Единствено особено важен интерес само може да оправдае на медиите намесата в личния и семейния живот на хората. Публичните лица се ползват с по-ниска степен на защита на личния живот и информация за личния им живот да бъде разкривана може само, когато от обществения интерес се налага. Сайтът www.dnevnik.bg проявява специална отговорност и за спазване на правата на децата и правото им да бъдат чути; не се възползва от неопитността и доверчивостта им. Сайтът не публикува информация за личния живот на деца или снимки. Dnevnik.bg не разкрива самоличността на деца, които са попаднали в беда или засегнати от престъпления, когато това би им навредило, затова и избягва да интервюира деца без съгласие на родители или възрастни, отговарящи за тях. Новинарският сайт www.dnevnik.bg се придържа към благоприличие и добър тон в публикациите.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Dnevnik BG - Ревю на www.dnevnik.bg от Търсачката Napred.BG
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!