Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю за сайта www.standartnews.com.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

 

Standartnews.com

Екипът на www.standartnews.com полага изключителни усилия да поддържа в сайта максимално актуална и вярна информацията. Но както във всеки друг новинарски сайт, не са изключени несъответствия или пропуски. Екипът на standartnews.com не носи отговорност за евентуални реални или въображаеми вреди, възникнали с използване съдържанието на сайта и достъпа до него. Информацията, към която се съдържат препратки и последиците от посещаването им също не са приоритет на www.standartnews.com, като и коментарите, изразени във форумите и съдържанието на публикуваните реклами.

Съдържанието и използваните технологиите в www.standartnews.com са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Затова и всички графични, текстови, фото и видео материали, които са  публикувани там, са собственост на standartnews.com, с изключение на изрично посочено друго нещо. По същата причина и използването на фото и текстови материали от сайта се допуска при условие само, че източника се посочи и препратка към standartnews.com се добави. Поставянето на препратки към материали е свободно.

Standartnews.com има право да извършва промени без предварително уведомление в дизайна, в съдържанието и ползването. Сайтът се може да  предприеме всички възможни мерки за гарантиране неприкосновеността на личните данни, предоставени от потребителите на му, да не ги разкрива, с изключение на случаите, когато са изискани от държавни органи или длъжностни лица по законовия ред за изискване и събиране на информация за лични данни и спазване на реда.

Поради това, че Интернет е глобална среда, обменът на информация не винаги може да бъде напълно защитена и не могат да бъдат дадени гаранции, че няма да попадне при неоторизирани лица някаква част от нея. Никоя система, включително и тази на www.standartnews.com, не е абсолютно на 100% сигурна и защитена от хакерски нападения или манипулиране на данни.

Standartnews.com може да предоставя статистическа информация на свои контрагенти и аудиторията им от рекламни агенции и клиенти, за обобщени демографски характеристики и посещенията. С тази цел, също и за усъвършенстване и подобряване на услугите от  www.standartnews.com, сайтът регистрира и обработва данни за посещенията - информация за уеб браузъра, посетените страници, IP адрес, операционната система, и др., като използва и услугите на трети страни, като Google и Nielsen Online.

Отварянето на страници на standartnews.com и следване в него на препратки, представлява всъщност декларация от потребителите, че са запознати и приемат задължението да спазват условията за ползване на сайта.

Сайтът e информационен 24–часов сайт за актуални новини, коментари и анализи в областта на икономиката, политиката, културата, обществото, спорта. Той се поддържа от професионални журналисти и техническия екип на вестник “Стандарт”, като ползва собствена кореспондентска мрежа в страната и чужбина. Standartnews.com отразява авторитетните мнения и анализи на перспективни и утвърдени български и външни чужди автори, като предлага на читателите и потребители си уникалната продукция на фотоагенцията си; предоставя и възможност на читателите си да коментират веднага и да обсъждат всяка новина или повдигната тема на  читателския многофункционален форум.

Само в www.standartnews.com се предоставя ежедневно възможността четено на вестник Стандарт да бъде напълно безплатно онлайн, на изданието и тематичните му издания и приложения. 

 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Standart news - Ревю на www.standartnews.com от Търсачката Napred.BG
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!