Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултат за "игри" в Българската търсачка - Napred.BG

www.topigri.org - Топ игри
Забавлението с топ игри е предизвикателство за всички топ играчи. За всички желаещи да играят страхотни игри, но нямат времето, за да намерят своята игра, просто играйте игрите на Топ игри и ще бъдете приятно изненадани.
www.topigri.bg - Топ игри БГ
Голяма колекция с игри, разделени на категории. Инструкциите в Topigri.BG са на български, ако държиш на това, играй игри в Topigri.BG
www.igraiigri.com - Играй игри
Igraiigri.com е един от най-големите и брандирани сайтове за online игри. На сайтът Igraiigri.com ще намерите берброй много игри, разпределени в различни тематични категории, които пряват намирането на търсената от вас игра още по-лесно.
www.masoko.net - Масоко.нет
Огромен брой флаш игри онлайн - играй игри за момчета, момичета, логически, аркадни... Инструкциите в Masoko.net са на български език.
www.igrivi.com - Игрички от Igrivi
На Igrivi.com ще намерите голямо разнообразие от пъзели, главоблъсканици, ребуси, бесеница и други малки игрички, направени на JavaScript.
Голям брой подбрани квалитетни и професионални игри от най-големите в бранша за онлайн игри. Почти всички игри са с класации и може да запишете резултата който изкарате.
Тук ще намерите почти всички игри в интернет без ограничение. От глупави, до професионални - вие изберете как да се забавлявате.
www.fortegames.com - ForteGames
ForteGames.com също е много голям сайт за всякакви online игри. Играй игри във ForteGames.com напълно безплатно - белот, покер, бесенка, логически, сантасе, табла, шах, дама и още много от любимите ви игри.
www.bgigri.com - БГ игри
BGigri.com е още един сайт, на който ще можете спокойно да цъкате online игрички. На BGigri.com играй игри за двама, за ловкост, за готвене, за обличане, за момичета, с камиони, с пъзели и много други.
www.vgames.bg - Vgames
Играй игри напълно безплатно във Vgames.bg. Има игри в мрежа, както и игри за сваляне. Инструкциите във Vgames.bg са на български език, затова ако имаш проблеми с английския, играй игри във Vgames.bg
www.bgflash.com - БГ Флаш
Игри за всеки вкус с инструкции на български език от Bgflash.com. Може да намерите още видео и много други забавни online неща в BgFlash.
www.miniclip.com - Миниклип
Най-големият световен сайт с онлайн игри. Инструкциите в Miniclip.com са на английски език, така че играй игри тук само ако английският ти е достатъчно добър.
www.flashigri.start.bg - Флаш игри Старт.бг
Списък на сайтове с онлайн игри, удобно подредени в категории.
www.google.bg - Още игри
Намерете още сайтове за онлайн игри в google.bg.
 
 
В България има някои много добри сайтове за онлайн игри, които се радват на много посетители всеки ден. Безспорно едни от най-големите лидери в областта са сайтовете Top-igri.bg, Vgames.bg и BGflash.com. И трите сайта разполагат с огромен набор от интересни игри за всеки вкус, като флаш игри може да намерите не само на BGflash.com, но и в Topigri.bg, Vgames.bg и Masoko.net. За още повече флаш игри може да отидете на Flashigri.start.bg, от където ще можете да си изберете сайтове за игрички много лесно и удобно. Miniclip.com не е български сайт и затова и инструкциите за игрите там са на английски, но в повечето случаи това не представлява голям проблем, защото игрите не са толкова сложни. Играй игри там, ако имаш поне базово ниво на английски език. А ако обичате да играете онлайн, но не знаете чужди езици, то в сайта на бет 365 има игри преведени на български език на които можете да играете както безплатно, така и срещу реални пари.
 
Въпреки че в световен план има най-различни големи и интересни сайтове за online игри, Napred.bg обаче препоръчва да подкрепиш българските сайтове, затова играй игри на сайтове като Topigri.bg, Vgames.bg, BGflash.com, Igraiigri.com и другите, споменати по-горе. На всеки един от тези сайтове ще намериш голямо разнообразие от всякакви online игри – белот, покер, не се сърди човече, шах и табла, дама, сантасе, бесенка, ралита и състезания, игри за обличане, за паркиране и още много други. Ние разполагаме и с много хубави сайтове за флаш игри като Masoko.net, BGflash.com, както и в специалните категории за това на сайтовете Topigri.bg, Vgames.bg и Igraiigri.com. Ако търсиш нещо по-различно или конкретно от това, може да разгледаш и колекцията от сайтове за флаш игри на Старт.бг - Flashigri.start.bg. Друг много голям и известен сайт, на който ще намериш голямо разнообразие от всякакви online игри за двама, с коли и мотори, за паркиране, за обличане и т.н., е Fortegames.com. А ако твоят компютър не е много бърз играй игри на Igrivi.com, където ще намериш по-малки увлекателни и забавни игрички. 
 
Въпреки че в сайтовете като Vgames.bg, BGflash.com, Igraiigri.com, Topigri.bg и някои други са инвестирани много пари и средства, в нито един от тези сайтове не трябва да си плащаш, за да играеш, нито да записваш или инсталираш нищо на компютъра си – съвсем спокойно си играй игри онлайн и напълно безплатно. 

....................................................

Още от Napred.BG:
Играй игри с коли Играй игри за момичетаФейсбукИграй белот онлайн; Kefche.com; Igraiigri.com; Topigri.bg; Moiteigri.com; Masoko.net; Vgames.bg; Flash-igri.com; BGflash.com; Lady Popular; ZooMumba; Conquiztador; Mqsto.com

 

 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Игри онлайн, играй игри в Bgflash.com, Topigri.bg, Vgames.bg
4.45 (11)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!