Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю за сайта www.masoko.net.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Masoko.net

Защо да не опитате флаш игрите на www.masoko.net? Те са безплатни. Можете навсякъде да ги играете, стига само да не ви гледа шефът. Може да ги споделите с деца, сестри и братя. Имате богат избор на игри, които са изпълнени с приключения и са много забавни!

Флаш игрите на masoko.net  достигнаха наистина голяма популярност сред интернет потребителите. Причините са, че за забавление са прекрасен начин и с тях времето лети, защото играчите потъват в ролята, която заемат в играта - така по-бързо минава времето.

Място за игра на флаш игри  има за всеки човек в света, независимо от пол, етническа и религиозна принадлежност, да намери за себе си нещо готино, приятно и забавно, с което да се отпусне от натовареното ежедневие. Ако разполагате с повече време, може да опитате в www.masoko.net повече видове флаш игри, да се научите да печелите и да губите, също и да придобиете опит в различни преживявания и да разширите вашата сфера на умения.

А флаш игрите в masoko.net предлагат огромно разнообразие. Може да се избират игри между анимационни, аркадни, стратегически, логически, спортни, игри с мотори, коли, кукли, мода, готвене и какво ли не. Съществуват най-различни игри. Опознавайки разнообразието им в www.masoko.net, ще можете да откриете това, което най-много и най-голямо удоволствие ви дава.

Една от прекрасните страни на флаш игрите в Масоко е, че докато прекарвате пред компютъра свободното си време в забавление, също така вие ще развивате вашите умения и способности и ще ги утвърждавате. Игри, които изискват интензивна мисловна дейност, гъделичкайки мозъка и карайки го неимоверно да мисли, ще подобрят умствените възможности.

Аркадните флаш игри изискват бързи реакции, подобряват моторните функции и справянето с лекота с бързо променящи се ситуации. Друго предимство на игрите в masoko.net, е високата им достъпност. За да играете подобни игри не е нужно да инсталирате никакви програми, нито да плащате пари по банков път или чрез смс-и. Дори не е нужно да се регистрирате, освен ако искате възможността да използвате за трупане в различните игри на точки. Просто намирате желаната игра в www.masoko.net и започвате.

Флаш игри съществуват от много години, които се играят от малки и големи. В могат да се открият мрежата хиляди сайтове, които предлагат известни и не толкова известни екшъни, аркадни, приключенски, стратегически и спортни игри. Не е нужно нищо да сваляте на компютъра си, изберете подходящия жанр в masoko.net и върху щракнете с мишката избраната игра.

Привържениците на логически и стратегически игри ще бъдат затруднени в избора си, понеже в мрежата има изобилие на заглавия и жанрове. Стратегиите са между най-трудните игри, изискват разсъждения и ходове, които да се предприемат. Хубавото на тези игри е, че изграждат логическо размишление в хората, което помага и в истинския живот. При бойните стратегии в www.masoko.net и логическите флаш игри, печелите вие индивидуални точки. Точно това ще ви провокира да стартирате много пъти една или няколко игри, като с всеки следващ път ще ставате все по-добър и по-добър.

Момчетата предпочитат по-твърдите жанрове, предлагащи битки и спортни успехи. Момичетата харесват онези игри, в които нещо ново се намира, мислене за модни прически и облекла. Може да се каже, че masoko.net предлага и насока на мисловната предприемчивост у играчите, което ги прави и полезни. Те стимулират въображението в децата и развиват у тях знания за света и хората, животните и птиците. Всекиму се случва да пусне флаш игри. Направете го и незабравими минути изкарайте в www.masoko.net с най-различни и забавни предложения.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Masoko - Ревю на www.masoko.net от Търсачката Napred.BG
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!