Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю на сайта www.igraiigri.com.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Igraiigri.com

В Интернет са над 80% от децата и подрастващите. За тях той е най-важното нещо, което им дава възможност нови играй игри да търсят, да общуват, да научават нови неща. Общуването в Интернет всъщност е сред всички занимания на децата, на първо място. Те общуват както във реалния живот с приятелите и връстниците си, така и през Интернет и не правят голяма разлика между двете форми – едната е най-нормално продължение на другата. Също и в мрежа играят, като например в сайтове като www.igraiigri.com. Общуването е свързано пряко и с творчеството им - рисуват, пишат, снимки и видеоматериали качват, които са направили сами, на другите за да ги покажат.

Докато Интернет за възрастните е сравнително от скоро и ново изобретение и те за играй игри не го ползват толкова, колкото децата; за последните днес той е част от реалния им свят, защото вече го е имало, когато са се родили. Интернет за тях е толкова естествено и просто нещо, като телевизорът или телефонът, но от тях е много по-привлекателен, понеже им дава възможност в онова да участват, което се случва там, в igraiigri.com да проучват нови игри и заедно да се забавляват.

Децата днес научават от Интернет много неща– когато искат да попитат за нещо, те или използват търсачките в Интернет, или задават въпроса си в дискусионните форуми и в чатове, в които участват, и получават отговори. Децата се забавляват с игрите в www.igraiigri.com, които стават все по-усъвършенствани и многофункционални. Но и Интернет и реалият свят крият опасности и рискове, за избягването на които децата да бъдат обучени от малки трябва. За най-малките дечица не е разумно в сайтове като igraiigri.com да се застояват много,  разумно е родителите да използват за филтриране и блокиране възможностите срещу неподходящо съдържание от различни сайтове или браузери, или за родителски контрол специална програма да инсталират.

Но най-важното е с децата си да говорим за Интернет - те ще покажат с удоволствие какво могат да правят и на любимите си занимания и играй игри ще ви научат. Тогава ще можете да сте сигурни, че ако ги обезпокои или разтревожи нещо в Интернет, те ще са склонни да споделят с вас. Обръщайте внимание на игрите в www.igraiigri.com, с които децата се забавляват. В Европейския съюз PEGI системата действа за рейтинг на игрите по съдържание и възраст.

Нарастването на популярността в САЩ и Европа на компютърните играй игри, децата са по-малко агресивни, все по-рядко страдат от поведенчески проблеми и на стандартните образователни тестове по-добре се представят. Игрите с насилие според тях не създадоха от проблемни деца поколение, както се предвиждаше. Идеята, че пристрастяване причиняват игрите на сайтовете като www.igraiigri.com, нисък успех в училище и агресивно поведение, е остаряла. Той сравнява компютърните играй игри с фъстъченото масло – за преобладаващата част от децата са безобидни, но могат вредни да се окажат за онези, които вече имат личностни и психологически съществуващи проблеми.  

Насилието в игрите се отразява отрицателно само на онези тийнейджъри, които притежават определени личностни негативни характеристики - незаинтересованост към чувствата на другите, депресия, раздразнителност, гняв, липса на дисциплина, чувство за отговорност. Комбинацията между личностните предпоставки и насилието във видео-игрите може засилване на агресивността да предизвика след игра. На децата извън тази рискова група, играй игри са по-скоро полезни. За деца между 12 и 15 години igraiigri.com задоволява широка гама от социални и интелектуални, емоционални потребности - създават среда за нови приятелства, регулират емоциите, творческо мислене развиват, любознателност, лидерски умения. 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Играй игри - Ревю на www.igraiigri.com от Търсачката Napred.BG
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!