Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю на сайта www.topigri.bg.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Topigri.bg

В интернет изобилства от сайтове с онлайн топ игри и забавления. Има специализирани детски сайтове с подбрани подходящи топигри и няма опасност на неприятни снимки да се попадне, видео или за деца неподходящо съдържание. Детето може да се договори с родителите си кои topigri да играе и кои сайтове може да посещава; да покаже на родителите си любимите игри и да им предложи дори заедно да поиграят. В повечето случаи мисленето развиват игрите, съобразителността и бързината, но и умора натрупват, ако по-дълго от половин час се играе в www.topigri.bg. Не трябва да се прекалява с игрите на компютъра, въпреки че са забавни, но децата имат нужда повече от истински игри, от общуване извън интернет пространството с родителите и приятелите. 

Интернет е океан от информация, в който можеш много полезни и любопитни факти да намериш, които помагат на децата домашните си да напишат и нови неща да научат. В интернет можеш да играеш топигри, да изучаваш далечни и непознати места чрез текстове и снимки, заедно деца и родители да плануват как и къде искате да прекарате ваканцията, екскурзия или почивка; нови приятели да срещнеш, които имат същите интереси и занимания като теб; с приятелите ти и близките хора говориш, дори когато са с теб; да споделяш мислите си за неща, които те вълнуват.

Таблата е популярна в topigri.bg  игра на дъска за двама и има ясна цел - трябва да преместите първи и всички пулове да извадите от дъската.  А една от популярните и най-древни игри в света се завръща сред топ игри и по-добре от всякога изглежда. Прекрасен начин един мързелив следобед да прекарате.

Mahjong Titans е за един играч, която с плочки се играе. Целта е от дъската съответстващите си чифтове плочки да премахнете. Ако всички премахнете – печелите.

"Пики" е игра на карти - бърза и популярна, при която работа в екип се изисква и стратегия. Windows 7  също така се предоставя с няколко topigri на дъска, така че да се забавлявате, своите умения за стратегия като тренирате, памет и разсъждаване.

С Chess Titans в www.topigri.bg оживява с анимация и тримерна графика класическата стратегическа игра на шах. Изберете мраморна, порцеланова или дървена дъска и свободно я завъртете в желания изглед.

Друга много популярна игра в www.topigri.bg е "Миночистач", която е привидно проста игра, но е сред топ игри, която изисква памет и съобразителност. Тя е между най-играните в Windows игри. Целта е празните квадрати да откривате, като скритите мини избягвате. Ако щракнете върху мина - губите.

Дали играете срещу опоненти на компютъра или сами, игрите с карти са популярни винаги. Windows 7 няколко topigri с карти включва.

В "Свободни клетки" се използва една колода карти и е форма на пасианса. Ключът към победа е в ъгъла на игровото поле в 4 свободни клетки, от където и името на играта произлиза.

"Купи" е вид игра на карти в topigri.bg, при която играете сам срещу 3 компютърни противници. Избягвайте да вземате нежеланите карти - дама пика и всички купи, освен ако възнамерявате "шлем" да направите. Печели онзи играч, който е с най-малко точки.

Пасиансът се основава на най-простата игра - Клондайк. За да спечелите в www.topigri.bg, трябва 4 купчини карти да съберете във възходящ ред от една боя - от асо до поп.

Разширеният пасианс използва 2 колоди карти. Трябва от игра да извадите с минимален брой ходове всички карти. Изваждайте картите, като пълна купчина правите в низходящ ред - от поп до асо.

Purble Place съдържа 3 топигри: Comfy Cakes, Purble Shop и Purble Pairs, те помагат на децата своята памет да развиват, способност за разсъждение, наблюдателност, а на тези топ игри по-трудните нива са за хора от всички възрасти подходящи.

Друга игра в www.topigri.bg e Chef Purble играта в сладкарницата ви завежда, където трябва поръчка за комплект от торти да изпълнявате. Клиентите са много взискателни и затова тортите точно така трябва да приготвяте, както са поръчани - комбинация от теста, форми, глазури, плънки, украси. Работете бързо, защото непрекъснато пристигат тортите.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Топигри - Ревю на www.topigri.bg от Търсачката Napred.BG
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!