Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаMqsto.com

Има много спорове дали игрите онлайн, браузърните и компютърни игри водят до пристрастяване, а в някой случай и до социално отделяне на децата и подрастващите или напротив. Според нас истината се крие някъде по средата, защото във всички общества игрите (от всякакъв вид) са били начин за отдих и забавление и са имали по-скоро терапевтичен характер. Ние смятаме, че в този аспект нищо не се е променило и игрите, било то компютърни, браузърни или на двора заемат същото място в социума каквото са заемали винаги, променила са е само платформата, средата където се случват.

Целата на екипа на място.ком е да подбере не само забавни и увлекателни игри изработени от най-големите в този бранш Armor Games и Miniclip, а и да подберем такива които имат обучителен характер в различни предмети като география, математика, история и други, както и такива, които развиват когнетивните способности в подрастващите, като логика, семантика, ориентиране.
 
Разбира се, есксполоатирането на всяко нещо има по-скоро негативен ефект, затова ние вярваме че времето прекарано в игри трвябва да бъде съобразено с другите дейсности които децата и подрастващите имат в своето ежедневие като спорт, кръжоци и други. Игрите предлагани в сайта Място.ком са както споменахме  и образователни, но не бива да се прекалява с времето прекарано пред компютъра. Министерството на здравеопазването дори препоръчва определени часове пред персоналния компютър както следва (Извадка от наредба  19/29.09.2003 на МНЗ):
Чл. 15 (1) На всеки час непрекъсната работа с компютър се препоръчват 15 минути почивка.
(2) За Малолетни и непълнолетни лица времето за непрекъсната работа с компютър в рамките на едно денонощие не може да превишава:
 
1. един час - за лица до 10-годишна възраст.
2. два часа - за лица от 10 до 14-годишна възраст.
3. три часа - за лица от 14 до 18-годишна възраст.

 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Място.ком - Ревю на www.Mqsto.com от Търсачката Napred.BG
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!