Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю за сайта www.moiteigri.com.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Moiteigri.com

Първите симптоми за зараждаща се зависимост на децата от компютъра могат да бъдат открити още в трети - четвърти клас. Обаче, за съжаление, родителите усещат проблема чак когато е твърде късно вече. Детето е пристрастено към най-различни сайтове за онлайн игри като www.moiteigri.com  например, и причината е не само, че в активна възраст днес повечето хора нямат възможност да отделят нужното време на децата си, но и че не са запознати с рисковете от съвременните технологии. Лечението е чрез когнитивно-поведенческа терапия, както при повечето зависимости. Успехът на психолога зависи преди всичко от типа личност - от пристрастеността най-вече на детето към сайтовете като moiteigri.com  и от умението другия да знае как да противодейства на това пристрастяване.

Превенцията към моите игри на компютъра е много трудно нещо в случая. Една от стъпките при всички положения е да се запълни свободното време на децата с полезни и същевременно увлекателни неща и повече ангажименти в училище. За огромно съжаление, в днешните условия в училищните бюджети на недостиг на финансов ресурс първото, на което се посяга за съкращаване, са занималните. А в тях учениците уплътняват поне три часа дневно, което за децата, които прекарват много време в moiteigri.com, е особено важно - просто ги държи далеч от компютрите, от улицата и компютърните зали.

Няма специфично лечение срещу пристрастяването към сайтове като www.moiteigri.com  и мрежата. Обикновено същите методи се прилагат, като при другите психологически зависимости. Същевременно се извършва и лечение за избягване на мисли, с свързани интернет и моите игри, докато потребителят не е в мрежата. Освен това е добре да се избягва на дългото излагане на фактори, които причиняват силно желание за влизане в интернет, тъй като може да доведе това до промяна на начина на живот и да стане неконтролируемо използването на мрежата и moiteigri.com.  

Абстиненцията е невъзможна при лекуване на психологически пристрастявания. Тя предлага серия указания, които могат при прекомерната употреба на интернет да се прилагат - прекъсване на връзката с мрежата, за да се прекратят навиците; поставяне на изпълними малки цели; определяне на схема по часове на свързване, така че чувство за контрол да се създаде; списък със задачи, които трябва да се свършат, след използването на www.moiteigri.com. Естествено и взимане на превантивни мерки от самия потребител. За целта, той трябва да е напълно убеден в успеха на същите мерки и в необходимостта от тях.

Новите теории защитават мнението, че е само проводник на проблемите мрежата, които са били у децата в латентно състояние, които обичат да играят в moiteigri.com, тъй като интернет е убежище за хората, които имат проблеми със социализацията или с депресията. Ето защо и лечението трябва да бъде индивидуално и на първо място да отчита обстоятелствата, със свързани съответния потребител.

Поведенческите предпоставки за игри в сайтове като www.moiteigri.com се откриват при хора, които имат проблем в общуването. За да избегнат неудобството с околните от връзка, те все повече стоят в Интернет, където могат да им бъдат спестени неприятните емоции от директно контактуване с други хора. На Интернет най-сладкото изкушение е, че всеки може да се сдобие с нова идентичност, да общува с другите и да приеме онлайн “връзките” като истински.

Във военната болница в Пекин има център за лечение на децата на новобогаташите, зависими от мрежата и моите игри. Така Китай продължава битката срещу зависимостта от глобалната мрежа. Властите я смятат за умствено разстройство, което засяга милиони младежи.

Центърът за Интернет зависимости използва комбинация от военни упражнения и терапия. В него децата на китайските новобогаташи ще се лекуват от пристрастяване към онлайн игри, моите игри, Интернет порнография, кибер секс и чат. Центърът от е финансиран правителството и се ръководи от армейски полковник от военната болница в Пекин. Пациентите са между 14 и 19 години, предимно младежи. Явно и там има много популярни сайтове за онлайн игри, както у нас си имаме moiteigri.com Постепенно децата са започнали да се пристрастяват към Интернет и моите игри, от което пострадват и оценките от изпитите им.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Моите игри - Ревю на www.moiteigri.com от Търсачката Napred.BG
5 (2)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!