Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "Conquiztador".

Напред.БГ - Българската търсачка.

Conquiztador.bg

Играйте безплатно една от най-популярните онлайн игри в момента. Conquiztador.bg е на български език и предлага отлична поддръжка и голямо разнообразие от въпроси.
www.conquiztador.bg - Форум на Conquiztador
В този форум ще можете да разменяте знания, опит и тактики в играта, както и да получите отговор на различните въпроси, възникнали по време на игра.
www.conquiztador.bg - Официални турнири
Ако сте по-състезателно настроени или имате желание да премерите сили с други участници на определени теми, посещавайте редовно страницата за турнири на Конквистадор.бг.
www.conquiztador.bg - Търгове с награди
Вижте какви награди можете да спечелите, състезавайки се с опитни съперници в Conquiztador.
www.pcmania.bg - Ревю от PCMania
Известният сайт за игри PCMania предлага подробно описание и информация за Конквистадор със снимки и коментари.
www.facebook.com/conQUIZtador.bg - Страница на Conquiztador във Facebook
На официалната страницата на Conquiztador.bg във Facebook ще можете да обменяте опит и знания с други фенове на играта.
 

Конквистадор е една от най-известните и често играни игри в момента. Тя е популярна не само в България, но и в много други държави по света също. Популярноста на играта ви позволява всеки ден да мерите сили със стотици различни играчи. Рядко се струва да няма играчи в Conquiztador.bg, дори и по средата на нощите все ще има с кого да поиграете малко. Но създателите на играта са помислили и за този вариант, като в случай на лиспа на играчи можете да влезете в играта, състезавайки се с т.нар. роботи.

Conquiztador.bg разполага с огромно разнообразие от въпроси на най-различни теми - история, география, астрономия, музика, кино, спорт, физика, химия, литература, известни личности и събития. Ако често играете тази образователна игра със сигурност ще вдигнете много нивото на общата си култура.

И накрая, но не на последно място, Конквистадор е една изключително интересна и занимателна игра, която е подходяща за убиване на малко (а понякога и на много) време. 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Conquiztador.bg - Популярната игра Конквистадор от Napred.bg
5 (5)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!