Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "ZooMumba".

Напред.БГ - Българската търсачка.

ZooMumba.bg

Най-забавният зоопарк вече и с официален сайт на български език. Регистрирайте се и играйте безплатно една от най-популярните игри онлайн.
www.bigpoint.com - Форум на ZooMumba.bg
Форумът на Zoomumba.bg разполага с над 54,000 теми и 741,000 мнения относно играта.
www.facebook.com - ZooMumba във Facebook
Посетете официалната страница на ZooMumba във Фейсбук и научете всичко за играта, споделяйки опит и мнения с другите фенове.
www.twitter.com - ZooMumba във Twitter
Станете част от 12-те хиляди последователи на играта в Туитър.
 

Ако търсите някоя приятна и занимателна игра, с която да убиете малко (или много) време, ZooMumba.bg е сайтът, който търсите. В нея можете да си направите собствена забавна зоологическа градина - закупете си развъдници, животни и се грижете за тях. На всяко следващо ниво на играта ще можете да развивате своя зоопарк повече и повече , разполагайки с повече и най-различни опции. С всяко изминато ниво в ZooMumba мотивацията ви да поддържате вашата зоологическа градина чиста, подредена и на ниво ще става още по-голяма и зарибяваща.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

ZooMumba.bg - забавната зоопарк игра в Napred.bg
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!