Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "Почивка Русалка".
 
Напред.БГ - Българската търсачка.

Русалка

Вижте всичко, което Ви интересува за Вашата почивка в морски курорт Русалка, представено от bulgariaholidays.net
Намерете подходящата възможност за вашата почивка в Русалка, сравнявайки предложените оферти по най-различни показатели.
Намерете много информация, цени, условия, резервации, настаняване и други данни за хотелите в курорта.
Тук ще намерите много информация и характеристики за самият курорт, като например география, история, инфраструктура и други.
За още информация може да разгледате резултатите в Гугъл.БГ, които ви предлагат разнообразие от обекти за настаняване, хранене, развлечения и др.
За още хотели в Русалка вижте резултатите на търсачката Гугъл, където освен каталози ще намерите директно и сайтовете на самите хотели в курорта.

Непосредствено на юг от местността Яйлата, близо до с. Св. Никола, брегът разсипва нови тераси в красивата местност Тауклиман /Птичи залив/. Огромно скално свлачище е начупило скалната основа на Добруджанското плато и е образувало няколко тераси. Морето също е навлязло в тях и е оформило няколко малки заливчета. Откъснало е много каменни блокове, около които се пенят вълните. До самия бряг блести малко езерце. Вълните на морето го достигат и подхранват със солена вода. Червени и жълти водорасли са обхванали водите му, а под тях се крие целебна радиоактивна кал. Буйна зеленина покрива целия този скален безпорядък. Много орехови дървета, подивели лози, диви круши и череши подсещат за някогашното селище. За отдавна напуснатото селище говорят много легенди, които жителите на околните села разказват. Живели били тук разбойници и пирати. Ограбвали корабите в морето и в пещерите между скалите криели заграбените съкровища. В южната част на този чудесен кът е построен ваканционен клуб Русалка. Селището има едноетажни малки вилички с изглед към морето, разположени амфитеатрално между гънките на скалистата местност и заградени от богата растителност. Активна туристическа дейност курортът започва със сключен договор с френския клуб Медитеране, когато то е предназначено предимно за туристи от Франция, Белгия, Швейцария и Италия. Инфраструктурата на курорта е добре оформена, има редовни автобуси до съседните курорти и градове, ресторанти предлагащи българска традиционна кухня, заведения за бързо хранене, пицарии, кафета, барове, дискотеки, бистра, снек барове и магазини. Водните атракции са водните ски, водни пързалки, сърф, скутери, джетове, риболов, разходка с лодка и яхта, плажен волейбол, тенис корт и много други са забавленията за почиващите туристи. Русалка е едно от спокойно кътче на черноморското ни крайбрежие особено благоприятно за семеен туризъм и индивидуални туристи.

...................................................

Още от Napred.BG:
КаварнаБалчикАлбенаКамчияСлънчев брягСозополПриморско

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Русалка - почивка и хотели в Русалка - Napred.BG
4.33 (3)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!