Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "Почивка Камчия".
 
Напред.БГ - Българската търсачка.

Камчия

Почивка.БГ е един от най-големите сайтове за хотели у нас, в който можете да намерите най-различна информация за обекта, където смятате да отседнете.
Още един сайт, който ще ви е от голяма полза, ако смятате да прекарате своята почивка в курортен комплекс Камчия.
В този сайт ще откриете различна информация не само за хотелите в Камчия, но и за други обекти за настаняване.
Уикипедия е най-голямата онлайн енциклопедия, в която има много различна информация и данни за Камчия.
Ако дадените източници до момента не ви вършат работа, може да потърсите повече информация в Google.bg
Ако все още не сте си намерили хотел в комплекс Камчия може да потърсите за повече резултати в Гугъл.

Курортен комплекс Камчия Красивата долина между Момино плато и северните склонове на Еминската планина, в която блестят спокойните води на р. Камчия, е едно от рядко красивите места по българското крайбрежие. В устието на р. Камчия преди доста години изникна курортно-туристическия комплекс, който продължава да се развива. Комплексът обхваща безкрайните плажове, които започват от м. Палеца и свършват пред Черния нос при с. Шкорпиловци. Той е разделен на две части – Камчия север и Камчия юг, а границата между тях е р. Камчия. Голяма и Луда Камчия извират от Стара планина и се събират при с. Цонево. Три км по на изток Камчия навлиза в прочутата гора резерват Лонгоза, сред която уголемената река бавно влачи водите си към морето. Благоприятните литолого-климатични условия, формиращи се през време на геоложкото развитие на долината, са създали днешния Лонгоза – същинска девствена джунгла с над 40 вида дървета. Най- внушителната й украса са гигантските брястове. До тях се редят високи ясени, дъб, клен и др. Долината на р. Камчия е обявена за резерват. Старото корито на реката образува два азмака, които са запълнени с вода и допълват девствения вид на тайнствената гора, надвиснала клони почти над водата. По ръкавите на удавената речна долина расте приказно красивата бяла водна лилия. Реката, нейното устие и гората край нея били известни още в дълбока древност. Елините я наричали Панисос, славяните Тича, а дошлите по-късно кумани- Камчия. На левия бряг на самото устие римляните построили крепостта Ерите, с която бранели долината на реката. Допуска се, че тук при царуването на цар Асен II е имало корабостроителница. Вероятно в нея са били строени корабите на болярите Балик, Добротица и Иванко. Комплексът днес се посещава не само от любителите на морето, но и от почитателите на риболовния спорт, привлечени от вкусната изобилна риба, която реката им предлага.

 

...................................................

Още от Napred.BG:
РусалкаКаварнаБалчикАлбенаСлънчев брягСозополПриморско

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Камчия - почивка и хотели в Камчия - Napred.BG
4.67 (3)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!