Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "Почивка Албена".
 
Напред.БГ - Българската търсачка.

Албена

Сайтът Ви предлага голям избор от хотели в Албена, които ще можете да сравните по цени, местоположение и други характеристики.
Тук ще намерите информация не само за хотели в Албена, но и още много други обекти за настаняване в курорта.
Потърсете още хотели в морският курорт от Visit.BG - E един от най-големите туристически гидове у нас.
Прочетете допълнителна характеристика за курорт Албена и неговите характеристики - местоположение, климат, инфраструктура и други.
За допълнителна и по-подробна информация за курорта може да прегледате резултатите в търсачката Гугъл.БГ
За още хотели и други обекти на настаняване в Албена Гугъл предлага десетки страници с полезна информация.

Един от най-известните български черноморски курорти, изграден след 1968 г., върху някогашната необитаема, но привлекателна местност, наречена Фиш - фиш. Сега комплексът носи името на красивата добруджанка, героиня от творбата на Йордан Йовков. Намира се на 14 км северно от Златни пясъци и на 35 км югоизточно от Добрич. Разположен е под висок хълм, близо до гъстата гора Балтата, растяща в долината на р. Батова. Красивата долина е известна още от древността с името Герания, както се казвала крепостта над нея. Плажът на Албена е дълъг около 6 км и широк до 500 м. Пясъкът е златист и ситен. Морето е спокойно, дълбочината му на 300 м от брега не е повече от 1.50 м. Почти до самото море да построени над 50 хотела и 3 къмпинга. Всички сгради са разположени и архитектурно оформени така, че представляват един красив стъпаловиден ансамбъл, максимално съобразен с формите на релефа, на който почти всички стаи са с изглед към морето. Курортът предлага безброй места за развлечения и атракциони, съвременни и битови заведения за хранене, нощни барове и дискотеки, спа центрове и басейни.

 

...................................................

Още от Napred.BG:
РусалкаКаварнаБалчикКамчияСлънчев брягСозополПриморско

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Албена - почивка и хотели в Албена - Napred.BG
4.5 (4)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!